Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie radzicie?

depilacja miejsc intymnych w ciąży

Polecane posty

Gość jak sobie radzicie?

Dziewczyny jak sobie radzicie z depilacją miejsc intymnych w ciąży? ja od wielu lat stosuję krem do depilacji i zastanawiam się czy dalej mogę go używać? Jak ogolę się maszynką to mam krostki:( (skóra wrażliwa)... A nie wyobrażam sobie pójścia do lekarza z buszem...;) Używacie kremu do depilacji w ciąży?

Gość jak sobie radzicie?
Mąż chętnie pomoże ;) tylko zastanawiam się czy substancje z kremu nie zaszkodzą maluszkowi..?

Gość Astoria1985r
Wg mnie nie powinnaś używać kremów w ciąży. Co innego na nogach, ale nie w "tym" miejscu. Ja niestety męczę się z maszynką. Jakoś ten czas ciąży wytrzymam.

całą ciążę używałam kremów do depilacji i nic mi ani mojemu dziecku nie jest. Nie popadajmy w paranoję:) jedynie zapch może być nieprzyjemny. Bardziej bałabym się woskować miejsca intymne niż wykonać depilację kremem

Kremu bym się bała używać ze względu na infekcję na początku ciąży, a była z powodu zmiany wkładek na inne... No i nie używam na co dzień. Mąż mnie golił swoją maszynką elektryczną. Jak nie mogłam się już schylać, to nogi też mi golił ale już zwykłą, z ostrzami.