Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lussesitta

głupi problem z sasiadką?

Polecane posty

Gość lussesitta

dziewczyny mam taki problem: co niedzielę od 10 lat moja sąsiadka z góry tłucze o godzinie 7 rano kotlety na schabowe.. u nas są mega cienkie ściany i mocno słychac to walenie, zawsze wszyscy wstajemy bo spać się nie da, ona tak potrafi nawet 40 minut tłuc i nie wiadomo co jeszcze ;/ jestem cholernie zła, bo niedziela to jedyny dzień w tygodniu kiedy mogę trochę dłużej pospać, ale co tydzień jest to samo. może wam sie wyda to śmiesznym problemem, ale my z mężem już wymiękamy, nawet dziecko się zawsze budzi. ja rozumiem niech robi to o 10,11 ale nie ku punkt 7 rano! macie jakis pomysł na sąsiadkę?

byłaś kiedyś u tej sąsiadki:) może wystarczy pójść i porozmawiać , kobieta pewnie jest nieświadoma tego że kogoś budzi:)

uroki mieszkania w bloku... ciszy nocnej nie zakłóca więc nic niestety nie zrobisz.

Gość ghfghfghf
hahahahaha :D:D:D

Co tam, nic nie zrobisz. Jak bym do niej wparowala nie z morda, a z wlasnorecznie upieczonym ciachem i grzecznie powiedziala o tych kotletach, pewnie by zaczela tluc je o 8 :D

Nad nami mieszka singiel i co weekend jest "bal samców", póki co nie przesadzają... Jak już ktoś napisał - uroki mieszkania w bloku :-O

Gość krutko trzymam
ale jestes smieszna gosciówa, niech dzieciaki jada do dziadkow na jedna noc ta z soboty na niedziele. jak zacznie z rana tłus schabiaki to niech maz wstanie i krzyknie na cale gardło pewnie uslyszy bo macie cienkie sciany. musisz kurwa o 7 rano napierdalac tym młotkiem , obiad i tak wpierdalasz o 12. - cos w tym stylu, niech se wymysli jakas fajna formułke tylko niezbyt długa zaby dotarło.

Gość krutko trzymam
jak singiel to mozna krzyknac cos o pedziach. ej pedyryle ciszej tam kurwa.

Gość halasliwe sąsiadki
niedziela-to chyba jakaś nasza plaga narodowa wszyscy wokół tłuką kotlety nie usłyszymy tych odgłosów w innych krajach cha cha cha w niedzielę Polacy tylko jedzą kotlety najdziwłniejsze to to że robią to młode żonki jaka marchew taka nać

Gość wstań o szóstej
i zacznij tłuc kotlety, jak usłyszy to może do niej dotrze

o kurcze współczuje Ci, ja mam po sąsiedzku studentów, więc balangi na okrągło:/

Gość wsdfrtyu8
Ja tez mam sąsiadów młodych, bezdzietnych studentów i co weekend imprezy :O:O Szału można dostać !!! Na szczęscie mamy z nimi dobry kontakt i jak jest za głośno po północy to jeden telefon z prośbą o ściszenie muzyki i ściszają.

He he ... kiedy mieszkalam u tescia , to tez wszyscy w bloku walili te kotlety od 7 rano .... wkurzalam sie bo czasami wracalam z nocki i chcialam odespac a tu tesc nawala, pozniej sasiadka z gory, pozniej z bolu - no piepirzone kotlety !!! Przeprowadzialam sie i chociaz nadal mieszkam w bloku to skonczylo sie kotletowanie w niedziele. okazuje sie ze mozna jesc inne rzeczy na obiad niz gl;upi schabowy !!! Idz jej powiedz aby pod deske podlozyla gruby ręcznik, wtedy nie bedzie słychac ...

warto podejść i poprosić, żeby sąsiadka zajęła się obiadem troszkę później jak mieszkałam w bloku, jedynym lekarstwem na upierdliwych sąsiadów były stopery do uszu. U nas regulamin wspólnoty określał ciszę 22-6, niezależnie od dnia tygodnia

Gość Haha jakbym czytala o sobie
Jak to jesc co tydz schabowe. Naszczescie sie wyprowadzilam juz od rodzicow i tylko oni sie mecza. Odkad paietam sasiedzi z pietra nizej ok 8 tlukli schabowe. Po sobotniej imprezie spac sie nie dalo :D

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaa
rozśmieszyliście mnie z tymi pedrylami i kotletami az się na glos cieszę. A macie pomysł co zrobić z psem? Właścicielka ma problemy alkoholowe i jak idzie w cug to pies dosłownie szaleje sam w mieszkaniu, wyje, ujada w mieszkaniu albo na balkonie, tłucze się o barierki balkonu, gania koty mieskzające z nim w tym mieszkaniu. Tam jest syf i malaria, smrod na klatce całej, sasiedzi drzwi podwójne powstawiali zeby nie czyuć smrodu. sprawa była zgłaszana na policję, do towarzystwa przyjacioł zwierząt, administracji i nic nie pomogło. Policjanci jej nie zastali, animals nie pomogli bo podczas kontroli zwierzki mialy co jeść, administracja zorganizowala tylko spotkanie i pogadankę. Spokojna, jak najbardzoje kulturalna (z mojej strony) rozmowa też nic nie dała. Idzie oszaleć.

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaa
Aha, sposob z przeklinaniem jej na glos przez męża działa tylko kiedy jest trzeźwa.

Gość skarrpeta
A po co sie wyzywac i przeklinac? Wystarczy zagadnac sasiadke sympatycznie, zazartowac jakos ii spytac, czy nie pokrzyzowaloby jej to bardzo planow, gdyby klepala te kotlety o tej 9 na przyklad. Na pewno sie zgodzi. A jak sie skoczy z pyskiem, to sie zacznie kwas i szukanie, co kto robi nie tak