Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler des Grieux

gardzę facetami wiążącymi się z samotnymi matkami

Polecane posty

Gość dobry wujek z fekala
samotne matki z bekartem sa potrzebne i spełniaja ważna role w społeczeństwie🖐️ Taka najlatwiej wyruchać wystarczy troche pobajerować aż dziwka nabierze przekonania, ze znalazła nowego ojca dla dzidziusiai można ruchac do woli🖐️

Gość antoni z.
jestem ateistą. nie bylem bierzmowany z wlasnego wyboru. jestescie wiekszymi hipokrytami niz ja :D

Gość Kloszardzica
Kiedy czytam wypociny niektórych samców to aż mam ochotę strzelić co niektórym kulkę w łeb. Cieszcie się kurwa złamasy , że nie pochodzicie z rozbitych rodzin i że to nie was nazywają bękartami i nie wasze matki nazywają kurwami. Jakim prawem obarczacie kobietę całą winną za to że zaciążyła , co może sama sobie zrobiła? Dlaczego waszym zadaniem to kobieta zawsze winna pamiętać o antykoncepcji ? A co facet kurwa nie mógł pamiętać o kondomie jeśli nie chciał mieć dzieci?

Gość antoni z.
zgoda. uczciwie podejdzmy do tematu. mowa o samotnych mlodych koorwach z dzieciekm i skoorwialych niedoszlych tatusiach 🖐️

To, że jesteś ateistą nie ma żadnego znaczenia :D Pod pewnymi względami poglądy masz identyczne jak bogojebni katolicy. Dlatego taka postawa w tym kraju mnie nie dziwi. Być może w dzieciństwie solidnie wyprali Ci mózg i taki efekt :)

Gość antoni twoja corka tez wpadnie
na dyskotece :D

Gość jan2333333
ej a co powiesz kloszardzica na to ze niektore laski mowia ze biera tabletki a tak naprewda chca faceta zlapac na dziecko ?

Gość ^^^^Lenka^^^^*
No niestety swiat jest tak urzadzony panie antoni z. ze to kobiety rodza te dzieci,a nie wy mezczyzni.... Gdyby bylo odwrotnie,to dostalibyscie chyba rozdwojenia jazni...:D-biorac pod uwage wasze ,,doskonale wybory'':D czy wiernosc:D...Zeby zajsc w ciaze z kazda panienka ,ktora Wam sie nawinie,musielibyscie rodzic co tydzien;P

Gość antoni z.
ja nie uzylem slowa bękart w swoich postach. dziecko akurat nie jest niczemu winne 🖐️ moge jednak wytlumaczyc tych, ktorzy uzyli tego slowa. podejrzewam, ze nie chcieli w ten sposob urazic dzieci, a napiętnowac mlode samotne koorwy z dzieckiem 🖐️

Gość antoni z.
LENKA nie bujaj w oblokach 🖐️

ja mam bekarta :D do tego nieochrzczonego :D i zajebistego faceta,ktory wrecz blagal na poczatku znajomosci,zebym z nim byla i pozwolila pomagac przy corce :D nie chcialam,bo mialam dosc zycia w zwiazku i wolalam sie tylko spotykac na seks :D teraz mieszkamy razem i jest bosko :D ale z niego palant :D

Gość Mariano Turkiano
autorowi chodziło zapewne o te samotne matki które nie znają personaliów ojca swojego dziecka albo go nie pamiętają. przykładem jest Aneta K. tu sie zgadzam w 100% to zwykłe koorvy

Gość ^^^^Lenka^^^^*
a kto wam kazal miedzy te nogi wchodzic....?:D Antos:)-stąpam twardo po ZIEMI:)

Gość Kloszardzica
do jan2333333 Facet powinien wiedzieć , że tabletki nie dają 100% pewności , że nie zajdzie. Po drugie przecież kobitka mu nie ściągnęła siłą kondoma tylko on sam podjął decyzje , że wystarczy że ona bierze tabletki.

Nic nie rozumiecie głupie szmaty. Idiotki dajace dupy na prawo i lewo są potrzebne bo kogoś ruchac trzeba, a jak przy okazji jak zaciąży to jej problem, trzeba było myslec przed z kim sie idzie do łóżka. Samotna matka = Łatwa dziwka od razu wiadomo, dzieciak nic nie winny ale bękart to bękart. Ja tam nie gardze facetami wiążącymi sie z samotnymi matkami, oczywiście tylko w jednym celu. Tak jak pisałem, kogoś ruchac trzeba 🖐️

antoni wie po prostu,ze nie sprawdzi sie ani w lozku z doswiadczona kobieta, ani jako tata dla dziecka,ktore nie jest jego rodzonym :D antoni,lepiej w ogole nie zakladaj rodziny,bo nawet zona i rodzone dziecko nie beda szczesliwe z takim ograniczonym typem jak ty.

Gość antoni z.
jestem w zwiazku z wspaniala kobieta. jest inteligentna, madra, mila, troskliwa i rozsądna. to cechy ktore obce są młodym samotnym kooorwom z dzieckiem :D

Gość antoni z.
sorry, pomylka. bywają mile szczegolnie dla frajerow kiedy juz zaciążą :classic_cool:

Gość ^^^^Lenka^^^^*
dobry wujek z fekala Nic nie rozumiecie głupie szmaty. Idiotki dajace d**y na prawo i lewo są potrzebne bo kogoś ruchac trzeba, a jak przy okazji jak zaciąży to jej problem, trzeba było myslec przed z kim sie idzie do łóżka. Samotna matka = Łatwa dzi**a od razu wiadomo, dzieciak nic nie winny ale bękart to bękart. Ja tam nie gardze facetami wiążącymi sie z samotnymi matkami, oczywiście tylko w jednym celu. Tak jak pisałem, kogoś ruchac trzeba tO TERAZ TAKIE TEKSTY SA MODNE W SWIECIE PATOLOGICZNEGO MALOLATA???:D:D:D Alez ja jestem do tylu....:(

Gość Gdynianin
Aż mi się włosy na głowie zjeżyły jak przeczytałem ten wątek! Ludzie przestańcie pisać takie bzdury. Co Wy macie do kobiet samotnie wychowujących dzieci? Znają już trochę życie, wiedzą co jest na prawdę ważne w życiu. Jestem od 3 lat z kobietą, która ma dziecko z innym. Nie zamienił bym jej na żadną inną! Dziecko kocham jak swoje. Każdego dnia mam kochającą rodzinę, i przekonuję się, że lepiej trafić nie mogłem

jasne. prawda jest taka,ze szczesliwy czlowiek jest sila rzeczy-chocby nie chcial :D - zyczliwy,tolerancyjny,zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla innych itp itd kto saczy jadem,wyzwiskami jest tak naprawde sa nieszczeliwy. dlatego nie wierze,ze zyjesz w dobrym zwiazku :)

Gość ^^^^Lenka^^^^*
no popatrz....ja tez jestem inteligentna, madra, mila, troskliwa i rozsądna. :) A dla ojca swojego dziecka nigdy nie bylam mila....Cos tu sie kurcze nie zgadza....:( A to pech!!!

brak merytorycznych argumentów i wyzywanko? Za z bezsilnościchwile poleca wulgaryzmy? :-)🖐️

antoni pisze,zeby nie walczyc z nim, tylko z jego argumentami. ale on nie ma zadnych :D same epitety :D np lafiryndy najpierw sie puszczaja na dyskotekach. wybieraja sobie najgorszych debili a pozniej masz babo placek. zaczyna sie. glupie zdjecia na serwisach randkowych i nieprzespane noce. gardzic tymi koorwami to za malo. zaden rodzic nie chcialby zeswatac swojego syna z mloda samotną kooorwa z dzieckiem

jak zwykle prawda boli najbardziej 🖐️

Gość antoni z.
tak juz jest z samotnymi matkami, ze kiedy znajdą juz sobie nowego tatusia dla swojej pociechy to trzymaja sie go jak tonący brzytwy. mam nadzieje, ze w twoim wypadku jest inaczej ;) wiedzą co jest najwazniejsze w zyciu?? tak, facet ktory finansowo zajalby sie nią i jej pociechą. mądre kobiety uzywają mózgu, a mlode samotne koorwy z dzieckiem doswiadczenia 🖐️

Gość masakra jaka patologia,nawet
pisac nie potrafi...skad sie biora tacy ludzie....

trzeba być niezłym frajerem i niedojda zyciowym żeby wiązać sie z kobietą która ma dziecko z innym :-)🖐️

Gość mamusia antusia
antoni..ty tez jestes nieslubnym dzieckiem tylko ci o tym nie mowi lam.Twoja mamusia

Gość antoni z.
nasze kafeterianki zaraz beda przyznawac, ze swiadectwem dojrzalosci i innych cnot jest zwiazek z młodą samotną koorwą z dzieckiem :D