Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler des Grieux

gardzę facetami wiążącymi się z samotnymi matkami

Polecane posty

no podaj nam te argumenty,narazie ciagle piszesz tylko 'to koorwy,sa glupie' itd ja mam swietna prace,fajnych znajomych i nie chcialam zwiazku wcale,a po rozstaniu z tata rodzonym mojej corki,bylam tak szczesliwa i wolna,ze powiedzialam sobie-nigdy wiecej nie bede mieszkac z facetem!! no,ale zakochalam sie :D i nic nie poradze,zaczal od wnoszenia szczoteczki do zebow,teraz juz wnosi cala reszte,a ja mu pozwalam..czsem sie zastanawiam,czy nie pozaluje,bo juz sie czasem zaczyna wypytywanie a gdzie to ja bylam i z kim :)

Gość antoni z.
widze ze nastepna proba zdyskredytowania mnie. otoz mam siostre i brata. wszyscy jestesmy do siebie podobni. dodatkowo podobienstwo do naszych rodzicow jest uderzajace. przestancie juz mnie atakowac i zajmijcie sie tematem :D

Gość mamusia antusia
fekala nie stac na zadna powtarzam zadna dziewczyne i dlatego tak piane bije,raczka fekusiu gownusiu ci została

Gość antoni z.
nie wiem czy dyskusja ze mna nt. moralnosci mlodych samotnych kooorw z dzieckiem jest fair. widze, ze atakuja mnie samotne matki :) pierwsza sie wlasnie ujawnila :D

Gość dobry wujek z fekala
Matka z dzieckiem i sie szwęda gdzieś, zamiast sie nim zajmowac ... nie mam wiecej pytań ciesz ze trafił ci sie takie frajer bo drugiego takiego już nie znajdziesz!🖐️

Gość Łyżwiarz
a ja gardzę kobietam,które udająże są biedne bo ex je zgwałcił a mają po kilka nicków i ściemniają. takie rzeczy wychodzą na jaw po błędach

Gość Łyżwiarz
Kiedyś miałem kobietę co powiedziała że facet to niepotrzebna istota na ziemi bo wymięka szybko.Dowiedziałem sie że pani A kupiła sobie psa.Smacznego piesku :D

Gość COŚ JEDNAK W TYM JEST
Miałam koleżankę na 23 lata i troje dzieci tyle że każde z innym. Dobra można pomylić się raz dwa razy ale żeby za 3 razem też być taka naiwna. Niektóre szczególnie młode to są kurwy i nie ma się co oszukiwać

Gość antoni z.
Trzeba podsumować ten temat. Co czyni dziewczyny młodymi samotnymi koorwami z dzieckiem? Rozsądek? Intelekt? Racjonalnosc? Jakies zasady? Asertywnośc? NIe... Oczywiscie ze nie... To glupota, krotkowzrocznosc, rozwiazlosc i naiwnosc. Cechy ktorymi pogardza sie od zawsze i wszedzie. takie sa fakty, a z faktami sie nie dyskutuje 🖐️

Pani Katarzyna z Zielonej Góry (dane do wiadomości redakcji) ma 29 lat. Sama wychowuje ośmioletniego Łukasza. W życiu nie pracowała. Nie licząc miesięcznego stażu w sklepie spożywczym, z którego została wyrzucona. Bo nie przykładała się do obowiązków, spóźniała do pracy, myliła w rachunkach. Choć ukończyła przecież szkołę handlową. Próbowała jeszcze szukać roboty, ale szybko się zniechęciła. Bo albo było za daleko, albo szefowi źle z oczu patrzyło. Potem zaszła w nieplanowaną ciążę. Do dziś ma kontakt z ojcem Łukasza, ale ten jest wiecznym bezrobotnym i nie łoży na utrzymanie syna. Na szczęście, mama pani Katarzyny ma wysoką emeryturę. Kobieta może też liczyć na pomoc społeczną. Jako samotna matka dostaje zasiłek na dziecko. W sumie kilkaset złotych. Do tego szkolne wyprawki i dożywianie. Od wsparcia nie uchyla się także Caritas. Przed świętami pani Katarzyna pierwsza ustawia się w kolejce i odbiera dary. I bez ogródek mówi, że ta pomoc jej się należy. - Jestem samotną matką - podkreśla. - Społeczeństwo powinno mnie wspierać. Nie mogę pójść do pracy, bo nie stać mnie na wynajęcie opiekunki. A moja mama nie może poświęcić zbyt dużo czasu Łukaszkowi, bo musi dorabiać do emerytury. W kraju rodzi się coraz mniej dzieci. Jeśli państwo pomoże takim mamom, jak ja, to dzieci na pewno będzie więcej. Wystarczy troszkę dobrej woli. Pani Katarzyna uważa, że dostaje zbyt niskie świadczenia. - Chciałabym, żeby mój synek miał jakiś komputer - stwierdza. - Nie musi być drogi. Wystarczy używany. Prosiłam o to dwukrotnie. Za każdym razem spotkałam się z odmową. Urzędnicy nie chcą mi też kupić telefonu komórkowego, a przecież nie kosztuje majątek. oto samotne mamusie

antoni idz do szkoły... może tam sie dowiesz że do zrobienia dziecka potrzeba także mężczyzny... ale to kobiety są te złe no tak bo faceci nie zachodzą w ciążę...:P a tak na poważnie ty masz takie idiotyczne zdanie którego nikt nie popiera... a my mamy swoje racje i nara !

Gość odnoszę wrażenie
że niektórzy z piszących są takimi właśnie nieślubnymi dzieciakami (czytaj bękartami jak sami piszą) i tu dają upust swoim emocjom, źli na cały świat że nie maja pełnej rodziny i że trafili na debili sobie podobnych którzy uważają ich za gorszy gatunek ludzi z racji swego pochodzenia

Gość odnoszę wrażenie
"fgd4563453453 antoni z. ma calkowita racje i kazdy tutaj sie z nim zgadza, gdyby suka nie dala to pies by nie wzial" no tak ale gdyby pies miałby odrobinę męskiej odwagi i odpowiedzialności to nie porzucałby swojego dziecka, czy to narodzonego czy takiego które dopiero ma przyjśc na świat. No ale większośc facetów jest jak ten pies właśnie - podkulic ogon i ze skowytem zwiac mówiąc że "to zła kobieta była" A swoją drogą do samotnych matek zaliczają sie też chociażby wdowy - to co one też k*rwy co dają na prawo i lewo? No w sumie powinny przewidziec że ich facet umrze co? Żałosne....

mam wrazenie ze niektorzy sa bardzo zalosni. coz. sa faktycznie kobiety kr\tore sie puszczaja i sa typowymi k*rwami. ale to ze kobieta ma dziecko i jest sama nie znaczy ze musi sie puszczac. tak jak wyrzej napisane wdowy to rez ku*wy? a moze ja tez jestem ku*wa tylko dla tego ze jestem rozwodka bo facet ktory nie pil przez zwiazek ze mna po slubie okazal sie alkoholikiem znecal sie nad rodzina i co? jestem ku8wa. no to jest zalosne poza tym widac ktore kobiety jakie sa. mysle ze matki ktore nie imprezuja dbaja o dzieci i nie szukaja frajerow nie mozna nazwac tak brzydkim slowem coz.... kazdy ocenia po sobie

Gość Majka z Hrubieszowa
Widze, ze nasze kafeterianki sie sa zbyt rozgarniete. Same podajecie przyklad wdowy i same go obalacie. Schizofrenia ??

Gość jan2333333
Samotne matki to nie koorwy aha ok to jak nazwiecie zachowanie mlodej kobiety ktora ciegle chodzi na balety rucha sie po katach z jakimis typem ktorego wszyscy nazwali by zulem i debilem a potem placze ze uciekl a poza tym ktos tu juz mowil ze tabletki nie daja pelnego zabezpieczenia tak prawdopodobienstwo to 0,1% czyli straszne male a jednak duzo wdada. I potem nie maja wyksztalcenia pracy i chca zyc na koszt mezczyzny i wyjezdzaja do tej angli cieszac sie ze robia za murzynow, chodza po klubach a dziecko swoje maja w doopie i wychowuja nastepna patologie z takim czyms trzeba radykalnie skonczyc nie wiem moze takim nieodpowiedzialnym matką powinni jajniki przy porodzie podwiązać

Gość antoni koorwa
antoni z. w niedalekim czasie prawdopodobnie poniesiesz konsekwencje swojej głupoty. Wydarzy sie cos co uświadomi Ci ze jestes w błędzie. Jesteś beznadziejnym człowiekiem, nawet nie masz pojecia w jak wielkim jestes bledzie, nie zdziw sie jak twoja corka/syn stanie sie samotną matką/ojcem- koorwą. Tak to juz jest ze czesto dotykamy problemu ktory chcemy ominąć. Gratuluję braku człowieczenstwa, zrozumienia drugiego człowieka i prostoty umysłu. Najgorszy autor najbardziej bezczelny z jakim mialam do czynienia od 2 lat na kafe. Mam nadzieje ze nigdy nie bede w poblizu ciebie. oj na samą myśl mi nie dobrze. takich podludzi powinno sie tresować

Gość antoni koorwa
zaszłam w ciążę w wieku 17 lat przez co nie zrobiłam matury teraz mam 22 lata i jestem przeszczęśliwa bo znalazłam chłopaka który pokochał Kewina jak swoje dziecko! i nie jestem koorwą wypraszam sobie!!!

no,wlasnie teraz w tym gniezdzie do ruchania siedzi i czyta bajke mojej corce :) aha,spi dzisiaj u nas synek kolezanki,moj chlopak jest z nimi bo obie wyszlysmy sie zabawic :) dla odmiany wyzwijcie go od pantoflarza :) tymczasem nasz zwiazek rozkwita,seks jest boski,a jego relacje z moja corka znakomite. dodam,ze oboje jestesmy bardzo atrakcyjni fizycznie,a ja mam 7 lat wiecej za soba niz on :) jedzcie po mnie jesli macie ochote :D to tylko wskazuje,ze macie kompleksy :D

Gość fhhj
tez jestem samotna matka i super ze mnie babka! taki topik prowokacja dla antosia ktory sie nudzi>buziak antosiu,

Gość Żorżetka
A mnie najbardziej denerwują te męskie dziwy i dziecioroby, zrobić bachora ma kto, ale wychowywać kobiety muszą same. tu banda kretynów siedzi, ze obrażają te kobiety...jak ktoś się decyduje urodzić to już ogormny plus dla tej osoby

Gość gość
Same jesteście sobie winne,dając d**y dzieciorobom,wy j****e k***wki.