Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale58

ile zarabia opiekunka osob starszych w anglii

Polecane posty

moze ktos wie ile zarabia opiekunka osob starszych - niepełnosprawnych poruszajacych sie na wozku inwalidzkim -opieka z zamieszkaniem i wyzywieniem dyspozycyjnośc 24 godz.Czy 400 funtow na miesciąc ,to nie zwykły wyzysk.

moim zdaniem 400f to mało. zależy jak się cenisz. a ile godzin w tygodniu? bo rozumiem, że jesteś available 24h na dobe, ale jest jakiś limit godzinowy? czy limitu nie ma?

Gość njnjk
.Czy 400 funtow na miesciąc ,to nie zwykły wyzysk. gorzej niz wyzysk. Tylko polakowi mozna zaproponowac taka stawke:O

nie ma limitu czasowego podaje ze 24 godziny i stawka 400 f miesiac

Gość njnjk
Nawet sie nie zastanawiaj nad ta oferta, bo to gorzej niz niewolnictwo. W Niemczech za taka sama prace stawki zaczynaja sie od 800 euro, w uk za 24godzinna opieke to placi sie 400 funtow ale tygodniowo.

oki dzieki ,mam tam jechac do pracy ,i nie za bardzo orietowalam sie w cenie wynagrodzenia a tak dla przykladu ile tak mozna wyciagnąc

Gość klara12
Cześć! Od sierpnia pracuję w okolicach Manchester jako live-in caregiver. Dostaję netto 200 Funtów! Ktoś tu wcześniej podał kwotę 400.Ja nie wiem skąd taka kwota się wzięła. Znam kilka osób, które pracują przez agencję tak jak ja, przy jednej osobie zawsze płacą 200, a przy dwóch 300 i to wszystko. Jesli ktoś wie jak w Anglii zarobić więcej, to niech napisze. Jestem wykształcona ( mgr pedagogiki) i mam wiele lat doświadczenia m.in. w USA, referencje i znam język angielski. Tutaj to się nie liczy. Też uważam, ze nas wyzyskują, do tego problemy z otrzymaniem wolnego. Pozdrawiam.

Gość klara12
Zapomniałam dodać, ze te 200 Ł to zarabiam tygodniowo!!!

klara12, jak dostałaś te pracę? poprzez agencję? jaką jesli tak. Czy może po znajomości ci sie udało? Szukam pracy wlasnie w roli opiekunki , chętnie w Anglii...masz jakies przydatne namiary ???

Gość gość
versa care znajdz na www oni placa ok 500 brytto tyg

Gość gość
Teraz same oszustwa!

Gość gość
Witam, czy ktoś jeszcze wchodzi na to forum ?. Szukam uczciwej agencji, ponieważ mam zamiar wyjechać i pracować właśnie jako opiekunka starszej osoby w systemie live-in

Gość gość
spróbuj w Care by US

Gość gośćGrazyna
W Anglii zarobki przy opiece osob starszych sa rozne,nie mowiac juz o kwalifikacjach.Inaczej zarabiasz pracujac w Domu Opieki i inaczej pracujac tylko z 1 osoba w prywatnym domu i jeszcze inaczej gdy pracujesz w szpitalu.Kilka lat temu zaczynalo sie prace w Domu Opieki od 6funtow na godzine.Pracuje sie 30godzin tygodniowo,prywatnie zarobki sa od 10-15funtow na godzine ale to musza byc wysokie kwalifikacje lacznie z NVQ level 2.Inaczej placa w szpitalach tym bardziej gdy pracujesz w soboty,niedziele i Bank Holiday i Swieta .Praca jest bardzo odpowiedzialna i stresujaca.Wszystko zalezy z jakimi starszymi osobami pracujesz.......czy sa sprawni,czy choruja,czy pozostaja w lozku czy poruszaja sie na wozku.....W domach prywatnych najczesciej pracuje sie 24godziny i masz zagwarantowane zakwaterowanie+wyzywienie.Zarobki sa rozne.,w zaleznosci ile godzin pracujesz w tygodniu......zycze powodzenia Polkom bo praca naprawde jest ciezka i odpowiedzialna.

Gość gość
Jako live-in carer miedzy £420 a £550 tygodniowo.

Gość gość
Witam, Poszukujemy Opiekunek do pracy w Anglii z zamieszkaniem. Koniecznie dobra znajomość języka angielskiego i koniecznie prawo jazdy. Pensja od 7500 zł. w wzwyż. Pełne i legalne zatrudnienie. Mile widziane posiadanie numeru NIN oraz doświadczenie w opiece. Czas wyjazdu minimum 3 miesiące. Zapraszamy do współpracy! Tel. 570808787 Pozdrawiam

Gość gość
Witam, a jak nazywa sie firma

Gość gość
European Staff LTD

Gość gość
Dlaczego o tej firmie nic nie ma w internecie,mnie sie wydaje,ze to jakies oszustwo

Gość gość
Są, wystarczy sprawdzic www.europeanstaffltd.co.uk lub www.carefordisabledperson.co.uk Mają numer, są w company h wiec sa legal.

Gość gość
Czesc! Bardzo interesuje mnie praca w Anglii,najlepiej blisko Londynu u rodziny z wloskim jezykiem.Pracowalam 15 lat we wloszech jako opiekunka ,mam dyplomy ukonczenia kursow ,mam medyczne wyksztalcenie ale nie znam j,angielskiego .Czy mam jakas szanse na taka prace? Nie wiem gdzie by poszukac takiej pracy.

Gość Nata_444
Ja pracuje jako opiekunka od 3 lat i od razu trafiłam na dobra firmę, na początek dostałam 420 funtów tygodniowo (wiadomo, że nie muszę płacić za wyżywienie i lokum). Wszystkie lokalizacje jakie miałam były najdalej o godz jazdy od Londynu. Teraz sama pomagam w kontakcie z firmą Loga Care: opiekunkalogacare@gmail.com

Gość krysia978
Czesc wszystkim, pracuje jako opiekunka osob starszych w Anglii, rok temu wyjechalam z promedica24. Znajac jezyk angielski mozna znalezc dobrze platna prace, nie mowie ze lekka, bo przy starszych osobach.. wiadomo, ale nie narzekam. Jeszcze firma mi co miesiac szkolenia online zapewnia, wiec pracuje i uczę się jednocześnie

witam, chciałam zacząć prace w opiece w okolicach Londynu lub w zachodniej części kraju, jednak mój angielski nie jest idealny i pomyślałam , że może dobrze zacząć od pracy w domu opieki nabrać szlifów i wtedy starać się o Live in. Czy polecicie mi jakiś dom opieki wraz z zamieszkanie. z góry dziękuje

Gość gość
18 funtów na godzinę .

Gość gość
Teraz promedica wprowadza letnie wyjazdy do Anglii można 20 tysięcy zarobić. Znam angielski więc się zastanawiam nad tą ofertą. Przydadzą się mi pieniądze. Bo na cały rok to bym nie chciała wyjeźdżać a na kilka miesięcy mogę

Gość gość
Firma Cekal oferuje 490 GBP netto na tydzień dla osób z doświadczeniem i 400 GBP netto na tydzień dla osób bez doświadczenia. Wiem bo z nimi rozmawiałam

Gość gość
No chyba zwariowaliście,że pracujecie za 400f/tyg! Ja mam 780+50 na wyżywienie. Nie psujcie rynku pracy! Targujcie się!