Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale58

ile zarabia opiekunka osob starszych w anglii

Polecane posty

Gość gość
Uwaga teraz na agencje, które rekrutują tylko po to by wziąć kasę za szkolenia! Domagajcie się najpierw przydzielenia klienta! - a na pewno zrezygnują z takich praktyk. Szkoda kasy na wyjazd!

Gość gość
pracuje w Anglii, agencja promedica zaproponowała mi dobre warunki i zgodziłam się na wyjazd i nie czuje się jakoś źle że opiekuję się starszym z innego kraju. Za dobre piniądze to robię w Polsce za taką pracę o połowę mniej płacą.

Gość gosc

Są firmy,które się ogłaszają non stop. Uwaga na takie! Jedziesz na 5 dni szkolenia, płacisz za hotel, wyżywienie, dojazd /również z PL/, to spora kasa.Potem proponują ci klienta umierającego lub b.trudnego i rezygnujesz/po co się narażać na więzienie za niedopełnienie obowiązków/.....Nie mogę napisać nazwy firmy ale tak właśnie mnie oszukano w grudniu 2018. To już lepiej do Niemiec jechać.

Gość Praca w Anglii

dzień dobry, chciałabym zapytać o kilka rzeczy związanych z opieka nad osobami starszymi w Anglii. wyjazdy z firma promedica24, c, jak to wszystko wygląda. czy to prawda , ze trzeba założyc w Anglii własną działalnośc? jakie są koszty? dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam Ania

Gość Redio

ŚCIERAĆ kupy z dupy to nie za fajna praca...

Gość Gość
Dnia 20.07.2017 o 15:20, Gość gość napisał:

Czesc! Bardzo interesuje mnie praca w Anglii,najlepiej blisko Londynu u rodziny z wloskim jezykiem.Pracowalam 15 lat we wloszech jako opiekunka ,mam dyplomy ukonczenia kursow ,mam medyczne wyksztalcenie ale nie znam j,angielskiego .Czy mam jakas szanse na taka prace? Nie wiem gdzie by poszukac takiej pracy.

Język włoski w Anglii? Poniosło Cię kobieto 

Gość Gość
Dnia 31.03.2019 o 16:12, Gość Praca w Anglii napisał:

dzień dobry, chciałabym zapytać o kilka rzeczy związanych z opieka nad osobami starszymi w Anglii. wyjazdy z firma promedica24, c, jak to wszystko wygląda. czy to prawda , ze trzeba założyc w Anglii własną działalnośc? jakie są koszty? dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam Ania

Ja zrezygnowałam bo nie byłam zbyt zadowolona 

Gość Gość
Dnia 6.11.2018 o 10:24, Gość gość napisał:

No chyba zwariowaliście,że pracujecie za 400f/tyg! Ja mam 780+50 na wyżywienie. Nie psujcie rynku pracy! Targujcie się!

Kobiety nie wiedzą co im przysluguje ,agencje zgarniaja po 70 % zarobkow a dla opiekunek koncowka 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobiety nie wiedzą co im przysluguje ,agencje zgarniaja po 70 % zarobkow a dla opiekunek koncowka 

Kiedys dziadek mi pokazał że płaci agencji 5000 euro a ja jako opiekunka dostałam 1100 euro 

Gość Gość

To już chyba lepiej na jakieś prywaty jeździć albo się z rodziną dogadać, chyba że ktoś lubi pracować za ochłapy

Gość Gość

400 funtów za miesiąc xD hahaha Boże że komuś nie wstyd dac nawet taka ofertę 

Gość Gość

Może nieduga zaczną wysyłać opiekunki za polska najniższą krajową