Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinguska23

co najpierw zrobić ?

Polecane posty

Gość kinguska23

mam 7 tys złotych co najpierw zrobić? mam bardzo rzadkie włosy -nowoczesne metody ich zageszczania ok 5 tys operacja plastyczna duzego nosa- ok 6 tys operacja plastyczna odstajacych uszu - 4 tys nie wiem na co sie najpierw zdecydowac co byscie doradziły kobitki ?:)

Nos się długo goi, weź to pod uwagę. Jesteś już na 100% pewna, że chcesz iść pod nóż...?

Gość kinguska23
nie wiem na co sie najpierw zdecydowac nie byłam jeszcze u zadnego chirurga na konsultacji nie wiem a jakie sa efekty zabiegów i ile procent dziewczyn jest niezadowolonych i ile operacji nie udanych

Gość kinguska23
up

Gość kinguska23
tak jest duzy, to jak radzicie ? co najbardziej zawocuje w moim wygladzie na plus?

Gość dfdgdgdf
a probowalas odzywek do wlosow? jakichs dobrych z apteki? a co z Twoim nosem jest nie tak? moze wcale nie wymaga zadnej operacji:).. moj tez mnie wkurza no ale jakos sie z tym pogodzilam:P.

dfdgdgdf - a gdybys miala pieniadze (zalozmy, ze ktos Tobie mowi - dam Tobie pieniadze, ale mozesz je tylko wykorzystac na operacje nosa) - skorzystalabys?

ja bym nie chciala operacji nosa w zyciu. a jesli chodzi o wlosy kup jakas dobra odzywke w aptece lub popros o rade swojego fryzjera...

wlosy bo generalniejestem przeciw operacjom plasycznym tzn tyle o ile sama bym sobie jej w zycuie nie zrobila

Gość DJEHFUIWGTQ3
ZRÓB NAJPIOERW WŁOSY I ZAKRYJESZ NIMI USZY WIEC POZNIEJ TYLKO KINDOL POZOSTANIE DO CIACHNIĘCIA ;)

Gość kinguska23
up :)

Zrób sobie nos, włosy można odhodować, albo po prosty dobrze obciąć, a uszy tymi włosami zasłonić.

Gość poka fote :)
:)

uważam ze nos. o włosy można zadbać inaczej jak dziewczyna chce operecje, i ma się po tym lepiej czuć to czemu nie?