Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxine

jestem stara panna :(

Polecane posty

Gość luxine

zawsze się tego bałam, tej samotności, tego że będzie mi brakować miłości, rodziny, dziecka, faceta. Mam 24 lata, facet zostawił mnie po 4 latach na 2 mce przed ślubem, bo się zakochał w 16 latce. A ja zostałam z tym czego się tak bałam.

Gość LouDvikoss
Czesc, jestes tutaj w celu wyzalenia sie, czy zwrocenia na siebie uwagi? Konkret facet ze mnie, co nie? ;)

Gość luxine
raczej wyżalenia się. :( no od zawsze pragnęłam szybko mieć swoją rodzinę a teraz moje marzenie odeszło :(

Gość LouDvikoss
Ale zobacz - skoro ten facet taki ... dziwny, to z nim chcialabys miec te rodzine? Przeciez widac, ze sie do tego nie nadawal, poza tym niestabilny, i w ogole - to moze lepiej, ze to sie stalo teraz, co? A dlaczego Ty taka pro-rodzinna? Liczna rodzine posiadasz?

Gość dfdfsdqwqwwqweererrt
tez sie balam i wstydzilam staropaniesntwa, a teraz mam juz 27 lat i jestem stara panna i wisi mi to 🖐️

Gość luxine
nie mam rodzeństwa. Zawsze mi brakowało siostry lub brata, jestem sama z mama, tata umarł jak miałam pare lat, zawsze zazdrosciłam innym pełnych rodzin :( dlatego teraz tak bardzo chce mieć swoją. Wiem ze lepiej teraz ze sie tak stalo niz po slubie jednak to bardzo boli.