Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama przed rozwodem

czy którys z Was związał się z kobietą po rozwodzie i z dzieckiem ?

Polecane posty

jestem mloda mężatką , mam 3 letnią córeczke a jestem 1,5 roku po slubie. niestety moj mąż jest niestabilny emocjonalnie o byle co mnie wyzywa przez co ciągle są kłotnie mysle nad rozwodem. jestem bardzo mloda bo mam 24 lata, dodam nieskromnie ze jestem bardzo atrakcyjna codziennie masa facetów rowniez tych starszych mi sie bacznie przyglada i usmiecha. no i w tym tkwi problem. zastanawiam sie czy jest szansa ze uloze sobie z kims zycie i czy ktos faktycznie bedzie chcial ze mna byc , czy tylko facecie bede mysleli o szybkim sexie ze mna? dlatego pytanie do panow? czy bralibyscie na powaznie mlodą kobiete po przejsciach? czy tylko chcielibyscie taka na jednorazowa przygode? wydaje mi sie ze chyba jedynie faceci po 30 mogliby wiązac ze mna prszyszloc bo ci mlodsi tomają chyba jeszcze czas na znalezienie sobie żony bez bagażu, a wy co otym myslicie?

Gość cvsdfsdsddff
po ciązy na pewno nie ejstes atrakcyjna rozciagneta krowo

nie bardzo rozumiem jeśli okazałoby się, że masz nikłą szanse na poderwanie innego faceta to zostaniesz z mężem? a gdyby np cię bił- to też wolałabyś takie małżeństwo niż żadne? gratuluję...

Gość 100% prawdy
mam dwie kolezanki jedna i duga maja po "2" dzieci i obie znalazly partnerow ,obie co smieszne wyprowadzily sie do nich do miast w ktorych mieszkaja i zyja szczesliwie

No właśnie mnie też to zastanawia czy jeżeli odpowiemy Ci, że nie masz szans to pozostaniesz w tym małżeństwie? Osobiście byłem w takim związku i dla mnie statut cywilny kobiety nie ma większego znaczenia.

na pewno wasze odpowiedzi nie beda mialy wplywu na to czy zostane z mezem czy nie. zastanawiam sie tylko czy są jeszcze faceci ktorym taki "bagaż" kobiety nie przeszkadza , i czy jak nie przeszkadza to czy tylko facetom w podobnej sytuacji

a i jeszcze wiem ze nie mialabym problemu ze znalezieniem faceta bo jak pisalam codzienie widze ze facetom podobam, tylko czy jest szansa zeby ktorys chcialby byc ze mna na dluzej a nie tylko bzyknac sobie fajna laske

Przecież napisałem, że byłem w takim związku i wcale nie jestem rozwodnikiem.

byles ale nie jestes , czyrozstanie mialo związek z tym "bagażem" czy poprostu do siebie nie pasowaliscie?

Rozstanie nie miało absolutnie nic wspólnego z jej "bagażem'. Uważam nawet, że w pewnym sensie rozwódka może być lepszą partnerką, bo potrafi docenić pewne cechu faceta, których panna nawet nie zauważy.

bosz kobieto gdzie ty żyjesz? na pustyni? naprawdę nie znasz związków, gdzie któreś z partnerem jest po przejściach ? takich związków jest masa jedne są trwałe- drugie mniej trwałe- na to nie ma recepty

Gość tekla-kla
nie ma gwarancji :) może być tak, że jeśli chłopak się zakocha, to nawet jeśli kiedyś by mu przeszkadzało, to jednak nie będzie ;) no różnie może być, ktoś może nie chcieć tego bagażu, innym nie będzie przeszkadzało. Nigdy nie wiesz, ale szanse zawsze są ;D

poprostu chciałam poznac opinie mężczyzn, wiem ze sporo jest takich zwiazkow , ale wiekszosc jest takich ze facet i kobieta po przejsciach.

Z Twoich wypowiedzi wynika, że jednak z jakiegoś innego powodu nie chcesz odejść i tylko szukasz tutaj wymówki.

Dzisiaj faceci są wygodni i dziwki psują ci konkurencję. Dzisiaj dziwki są ładne i tanie, więc raczej kiepsko to widzę......

baldur nie rozumiem co masz na mysli?

Mam na myśli to, że oczekujesz, iż wszyscy powiedzą Ci, że z "bagażem" nie masz szans i wtedy będziesz miała usprawiedliwienie dla pozostania w obecnym związku.

akurat tego nie oczekuje:) szczerze mowiac ty mnie pocieszyles. moze to co napisze jest troche egoistyczne ale szczerze mowiac najbardziej zalezalo mi na wypowiedziach mężczyzn beż "bagażu" i takich do 30 , bo rozwodnika po 30 to bym bez problemu znalazla. wiadomo jakby w gre wchodzilo uczucie to nawet rozwodnikiem bym nie pogardzila. ale wiadomo ze im mnie problemow tym lepiej, latwiej sie zyje

wystarczy wejsc na portale spolecznosciowe co druga tam to matka z dzieckiem - no i masz odp czy ktos je pozniej chce.

ale nie rozwodnik :P

Gość wszystko jest mozliweeeeee
w zyciu roznie bywa