Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselniczka niezawesoła

Problem- proszę o opinie

Polecane posty

Nie wiem dlaczego, ale usuwają moje tematy;/;/ Mój chłopak zaprosił mnie na wesele do swojego kuzyna. To pierwsza taka uroczystość rodzinna, więc miałam poznać też jego rodzinę.(dalszą, bo rodziców i rodzeństwo znam). Wesele było wczoraj. Na jakieś 80 osób. Państwo młodzi okazali się fantastycznymi ludźmi.Pomijając fakt, że rodziny były usadzone w ten sposób, że jedna przy jednym stole a druga przy drugim. Ale nie o to chodzi. Temat dotyczy mojego faceta. Ogólnie oboje nie umiemy i nie lubimy tańczyć, ale, że nie chciałam wyjść na "kołek", to brałam udział w zabawie. W porównaniu do mojego faceta...3/4 wesela przesiedział na dworze na papierosie. A dlaczego? Bo pan młody zachęcał nas do zabawy, a mojego chłopaka to zdenerwowało i wolał się ulotnić z imprezy, gdy trzeba było się bawić. I tak, gdy nie tańczyłam w kółku ze wszystkimi, to siedziałam sama przy stole.Wokół jego rodzina a ja siedziałam sama, bo ich nie znałam. Czułam się okropnie. Szczególnie, gdy młodzi do mnie zagadywali i pytali o M. Pojechaliśmy zaraz po oczepinach. Wygarnęłam mu, co mi leżało na wątrobie, ale nie zrozumiał chyba, bo jeszcze na mnie się obraził, bo "zdradziłam" go przed rodziną.(przytaknęłam, że pali, bo nie wiedziałam, że ukrywa to przed rodzicami). Nie wiem co mam o nim myśleć, nie wiem co pomyślała o mnie jego rodzina

:(

Gość a wy macie po 15 lat?
Może czas znaleźć sobie bardziej dojrzałego partnera? Zabiera cię na wesele rodzinne i zostawia cię samą bo na papieroska po kryjomu wychodzi? Dziecinada totalna :)

wyjście na papierosa było pretekstem, żeby zwiać przed tańcami;/ Nie, nie mamy po 20 lat...mamy ponad 23

up

Przeczytałem twój wpis. Masz niewychowanego i obrażalskiego chłopaka. Jak Ci możemy pomóc ?

Gość fgsg
mam to w doopie, nie cchce mi sie tego czytac

co ja mam z nim zrobić? Jak z nim rozmawiać?