Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfvr

Takie plany mam na jutro, wysluchajcie prosze ...

Polecane posty

Gość gdfvr

wstane w miare wczesniej, dodam, ze sie ucze zaocznie w medycznej szkole. tylko wtorki i sob. Pozniej zrobie babke ze sliwkami i pojde do biblioteki gdy sie bedzie piekla. po poludniu zrobie spagetti i zaczne pzepisywac lekcje :)

Gość cvsdfsdsddff
a ja jutro przejde sie na zakupy i kupie sobie ulubiona pizze :P

Gość jestes na studiach czy studium
jaki kierunek??

a ja jutro wstanę o 6:00 wykąpie się i odpicuję , wsiadam w autko i naginam do pracy :/ śniadanie i kawa po drodze do pracy , ok 14:00 przerwa na lunch wychodze z biura o 16:00 , zakupy , do domku , kąpiel , kolacja , serial i spać... normalnie zyć nie umierać :o

Gość joannnaaanaa
Niewiele więc zrobisz. ;) Ja wstanę rano, zrobię narzeczonemu kanapki do pracy, wyprawię go do tej pracy, wrócę do łóżka, pośpię jeszcze 2 h, posprzątam, na 13.30 pójdę do pracy, o 18 wrócę, zrobię zakupy, obiad, przygotuję zajęcia dydaktyczne na wtorek, jakiś film z facetem i spać. ;)

Gość gdfvr
chodze do skzoly poliecalnej, matura nie jest potrzebna - na nowy kierunek - opiekunka medyczna, 1 rok :) tylk oto bylo wolne, mialam jeszcze do wyboru dzieciecą, ale nie mam do nich cierpliwosci. co do babki...hm, mama by wylaczyla i do szpotala pojechala, zreszta, gdybys przeczytalala moj 2 temat, wiedzialabys ze teraz bardzo na siebie uwazam, bo nie chce bym zginela marnie, podoba mi sie moje zycie teraz.

Ten o Twojej samotnosci i o tym, ze wszystkim pokazesz? btw. moj nick nie jest kobiecy!