Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto gdzie nie był

Ile macie lat i u jakich lekarzy jeszcze nie byliście?

Polecane posty

Gość vdzgk
a i jeszcze u reumatologa

Ja też miałam 16 lat jak pierwszy raz poszłam do ginekologa bo miałam straszne bóle brzucha i szukaliśmy przyczyny w wielu miejscach ...niedługo potem wylądowałam na chirurgii i wycięli mi wyrostek

Gość vdzgk
no i mam 20 lat:)

Hakuna - współczuję, mało przyjemne rozwiązanie problemu... Ja sama wylądowałam u ginekologa w wieku 16 czy 17 lat przez...tabletki na trądzik.

Gość sexi blondiD***
a ja mam 23 i nie byłam u ginekologa jeszcze ...

No niestety ;/ w dodatku miałam nietypowe bóle i nacięli mnie dość wysoko, a jakby tego było mało to blizna źle się zrosła i został mi wstrętny bliznowiec...tak się zastanawiam czy to moja skóra jest jakaś nie teges czy lekarze zawalili

Takie rzeczy ciężko stwierdzić. To jak się będą goić rany pooperacyjne zależy i od lekarzy i od tego jak się goi skóra. Mogło być tak, że kiepsko zaszyli, a może być tak, że Twoja skóra ma tendencje do taki bliznowaceń. Poza tym jak było w takim miejscu, gdzie cały czas "ciągnęło" to mogło się trochę "popsuć" i naruszyć proces gojenia.

Masz rację, pamiętam jak po operacji chodziłam zgięta wpół bo blizna najpierw bardzo bolała a potem ciągnęła...to ciągnięcie odczuwałam jeszcze długo Mam nadzieję, że w przyszłości obędzie się bez cesarki bo nie wyobrażam sobie tak fatalnej blizny przez całą długość brzucha