Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqeqewqew

Dlaczego ja zawsze muszę się zakochać platonicznie?

Polecane posty

Gość dwqeqewqew

Już po prostu nie mam siły. Najpierw 2 lata "kochałam" faceta poznanego przez internet (wiem, żałosne). Niedawno mi minęło. A wiecie dlaczego? Bo "zakochałam" się w pewnym aktorze (praktycznie nieznanym), którego zobaczyłam 2 tygodnie temu. Zabijcie mnie...

Gość opowiedz o tym z Internetu
:)

Gość dwqeqewqew
Co konkretnie chciałabyś wiedzieć?

Gość dwqeqewqew
Na dodatek mam teraz dużo do zrobienia, a nie mogę się skupić bo cały czas o nim myślę

Gość Lilly Evangeline**
to tylko potrzeba wypełnienia kimś pustki w sercu. :) Widocznie nikogo ciekawego nie spotykasz na swej realnej drodze :)

Gość dwqeqewqew
" to tylko potrzeba wypełnienia kimś pustki w sercu." Tak właśnie myślę, bo skoro po dwóch latach, jak za dotknięciem różdżki "odkochałam" się w tym pierwszym to wszystko jest możliwe Ale kurczę no, nie wiem, czy ja sama tak wybieram, czy mam pecha?

Gość Lilly Evangeline**
Już taka widocznie kochliwa jesteś. Spotkasz miłość to ci znów szybko przejdzie;).

Gość dwqeqewqew
Właśnie się zastanawiam, czy kiedykolwiek doświadczę uczucia ze wzajemnością. Bo albo ja chcę (ale to ukrywam, zawsze), albo odrzucam innych.

Gość Lilly Evangeline**
czyli wolisz tkwić w takich platonicznych układach, ponieważ boisz się związków, może jesteś nieśmiała, nie wierzysz w siebie...

Gość opowiedz o tym z Internetu
czy spotkałaś się z nim? dlaczego nie wyszło?

Gość dwqeqewqew
"czyli wolisz tkwić w takich platonicznych układach, ponieważ boisz się związków, może jesteś nieśmiała, nie wierzysz w siebie..." Chyba trafiłaś w sedno. Ciężko samej coś takiego przyznać...

Gość dwqeqewqew
" czy spotkałaś się z nim? dlaczego nie wyszło?" Nie spotkałam się, aczkolwiek były takie plany (właściwie to nadal są). Znamy się już od kilku lat, bardzo go lubię (zdolny, inteligentny, fajny facet) no i zdarzyło mi się w nim jakoś tam zabujać... ;) Był kontakt telefoniczny, smsowy, mailowy, rozmowy przez kamerę internetową itd ;) On oczywiście nie wie, że coś tam poczułam (skrywanie uczuć to moje drugie imię) no i wszystko jest po staremu

Gość Też kocham się platonicznie...
Kocham jednego rosyjskiego piosenkarza...... Wszędzie mam jego fotkę, na tapecie w tel w komputerze i nawet zrobiłam niezły fotomontaż na którym jestem z nim na zdjęciu... To chyba z samotności i nieśmiałości......

Gość Lilly Evangeline**
teraz skoro przyznałaś to sama przed sobą, zostałaś "uleczona". Będzie dobrze, tylko nie uciekaj już jak ktoś się trafi, albo umawiaj się z kolegami żeby przełamać barierę. Dość już tych pocałunków w wyobraźni ;) trzymam kciuki :)

Gość dwqeqewqew
Też kocham się platonicznie... - ja nigdy niczego takiego nie doświadczyłam :O Zobaczyłam go na żywo i bardzo mnie urzekł. Na dodatek wiem, że skończył te same studia (w tym samym roku) co mój kuzyn

Gość dwqeqewqew
Lilly, bardzo dziękuję :) Pewnie brakuje mi śmiałości

Gość dwqeqewqew
Ale czegoś takiego co czuję teraz... nie czułam jeszcze nigdy :O Nieźle mnie wzięło :O