Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważnaaa11

Odważyłam się , pora na dalsze zmiany...

Polecane posty

Gość odważnaaa11

Odważyłam się nareszcie sama jeżdzić samochodem, mam juz 8 lat prawo jazdy a dopiero od kilku mc, wsiadanie za kierownice przestało być mi straszne...To był jeden z moich celów jakie sobie wyznaczyłam. Następny to praca nad swoim wyglądem, i tu pytanie do was kobietki. No bo nie wiem od czego zacząć...czy od pójścia do fryzjera, kosmetyczki czy najlepiej do stylistki? Dotąd nie potrafiłam sobie niczego dobrać, ale czas na zmiany. Jedynym problemem jest fakt że ja nie potrafię sama siebie ocenić. Do innych nie mam zaufania, bo może ktoś dla świętego spokoju powie że jest ok. Przeważnie jak czuję się w czymś dobrze to nie miło jestem skrytykowana, że np. moja sukienka jest za mała, że za bardzo odznaczają się moje brzydkie bioderka, (kiedyś uważałam że są ładne, mi się podobały)...itd itp, Wtedy zazwyczaj popadam w jakiś dół i nawet na ulicę nie wychodzę ze strachu że inni dostrzegą we mnie te wady które wytkneła mi wtedy właśnie moja teściowa... Bardzo bym chciała wyglądać dobrze podsuniecie jakieś rady???PROSZĘ;)

Gość wzrost waga
wymiary mniej wiecej kolor wlosow itd

raczej stylistka bo fryzjerka cie sama spyta jaka fryzurechcesz malo ktora umie dobrze doradzic