Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvcbvc

mam faceta ale brakuje mi wolnosci

Polecane posty

Gość bvcbvc

chetnie bym gdzies poszła i zaszalała tak jak wtedy gdy byłam sama.. czuje z emi tego brakuje ..oszaleje :(

Gość bvcbvc
chyba raczej lepiej z nim ,mam w nim wsparcie moge na nim polegac ,wiem ze mnie kocha.. ale jednak troche mnie meczy to ze spedzam z nim kazda wolna chwile , dzien w dzien sie widzimy a chciałabym gdzies wyjsc z kolezankami wieczorem pobawic sie jak za dawnych czasów ..tak zeby troche sie odchamić ;)

Gość bvcbvc
ponad dwa lata nie byłam nigdzie zkolezankami bo ciagle wszedzie z nim

Gość zazuzizazuzaaaaa
to wez kolezanki pod pache i idz poszalec w czym ty masz problem.......

Gość bvcbvc
no bo on bedzie swirował i sie obrazał..

Gość zazuzizazuzaaaaa
no to wspolczuje, ja bym takiego kopnela e d..e

Gość zazuzizazuzaaaaa
obrazi sie bo jego dziewczyna chce sie spotkac z kolezankami... a ty jeszcze tego nie robisz dla nie wiem jakiej zasady-sama sobie petle na szyje zakladasz robiac cos takiego ojjjjjjjjjj!!!!!!

Gość zazuzizazuzaaaaa
męski mądralo, jeśli jest taka jak piszesz i będzie chciała zdradzać to na pewno koleżanki nie będą jej do tego potrzebne

Gość kapelaaaaaaana
Boże mam to samo:( o wszystko fochy ,najlepiej dla niego gdybym była do niego przywiązana na AMEN. ja go okłamuje od niedawna ,ze np. jade gdzieś ,a ide na impreze i wtedy wyłączam telefon mówie ,ze mi się rozładował,nawet wtedy ma foszki ,ze gdzieś śmiałam pojechać bez niego ... a jestesmy dopiero 9miesięcy z tym,ze znamy się od dawna.. nie wiem co robić,czuje,że go nie kocham przez to,ze nie jestem taki rozrywkowy i "zabawny" ma 22lata a zachowuje się jak dorosły facet i nie czytać DOJRZAŁY ja mam 19 .. po prostu poważny,a czasem mu coś strzeli i gada takie dziecinne głupoty,ze aż mam ochote go jebnąć..