Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieciata.

Moje dziecko jest lepsze od innych, bo...

Polecane posty

Gość Dzieciata.

...nosi tylko Pampersy Premium Care, a nie jakieś biedronkowe gówno. Daję dziecku wszystko to co najlepsze.

Gość bo ma
mądrą mamę

Gość a moje jest jeszcze lepsze od
twojego bo nosi te pampersy i robi do nich kupę która nie smierdzi!!! ależ mam satysfakcję :-D

Moje też nosiło tylko pampersy marki Pampersy i nigdy innych w rękach nie miałam i co z tego? Obecnie pampersów już nie nosi,ale ma całą masę ogromnych zalet i to jest dla mnie ważne, a nie jakieś tam pampersy :D

Gość D.BillI
biedronkowe pieluchy były fajne, ale zaczęły kopiować technoogię Pampersów i sie skiepściły;) to tak według mojego brata, bo sama nie używałam

Gość bardzo/ bardzo /bardzo
płytkie jesteście sprowadzajac "lepszość" do tak materialnych, przyziemnych, tandetnych rzeczy jak pieluchy (zabawki, ciuchy, witaminy i tym podobne bzdury) potem inni się dziwią że dzieciaki są takie snobistyczne, zarozumiałe, aroganckie, agresywne, dziwaczne..a jakie maja być jak mają takich rodziców? żałosne mimo to uważam że temat jest żartem, prowokacją bo żadna normalna myśląca matka by go nawet nie wymyśliła

Gość Dzieciata.
Wiem, że jestem dobrą matką. A przez kupowanie lepszych, oryginalnych Pampersów uważam, że daję dziecku wszystko co najlepsze.

Gość fhsdhf
Dawaj mu co najlepsze i wyreczaj na kazdym kroku, to zobaczysz jakie ziolko ci wyrosnie.

Gość Dzieciata.
Na pewno mi za to bardzo podziękuje. :)

Ja powiem tylko tyle, że kupowałam zawsze oryginalne pampersy bo mnie było stać i nie miałam potrzeby szukać innych. Ale nie widzę niczego złego w kupowaniu pampersów innych marek. Pampers to pampers, ważne, że dziecku niczego nie brakuje, jest zadbane i kochane.

Gość Dzieciata.
Was pewnie nie stać na oryginalne Pampersy, nie mówiąc już o tych Premmium Care. Dlatego tak tu wrzeszczycie. :D

o matko po tytule spodziewałam sie ,że napiszesz coś w stylu moje dziecko w wieku dwóch lat biegle mówi w pięciu językach,ma doktorat itd a Ty tu o pieluchach :) uśmiałam się strasznie :)

Dzieciata, mnie akurat stać, stąd te pampersy właśnie kupowałam, ale do głowy by mi nie przyszło by zaczynać o tym temat. Większym sukcesem dla mnie jest to, że w wieku równo dwóch lat moje dziecko pampersów nie potrzebowało już wogóle.

Gość psseudo nima
dzieciata sie nudzi i wypisuje marne prowokacje zeby tylko se popier... glupio na forum. idz spac dziecko premium keerr.

Gość To znaczy co
w wieku powiedzmy 20 lat powie Ci dziekuje Ci mamusiu kochana, ze mi kupowalas oryginalne pampersy dzieki nim czylem sie wyjatkowo.?

Gość psseudo nima
dzieciata pewnie nawet dzieciata nie jest. współczuje takim znudzonym ludziom. na świecie sie tyle dzieje a ta o pieluchach nocne rozmowy zaczyna..ŻAL!!

Gość Dzieciata.
Jestem jak najbardziej dzieciata i lepsza od wielu z Was. :D

Gość to by było,,,
Przykro Mi droga autorko ale dziecko odziedziczy po tobie tylko geny ,no coz szkoda... ,szkoda ze Pampersow Premium Care, sie nie dziedziczy.....

Gość Dzieciata.
Ale dziedziczy się bogactwo po mamusi. :D

Gość To znaczy co
jak sie bedzie kupowac za duzo papers premium to sie bogactwo przeszasta...

autorko biedna Ty bo co zrobisz jak dziecko wyrośnie z pieluch :)będzie przeciętne ?

Sama nie wiem czemu kupowałam małemu pampersy marki Pampers. Nie wiem. Tak po prostu. Nie zastanawiałam się nad tym. Nigdy nie miał żadnego odparzenia ani nic i tak zostało. Ale szczerze mam to gdzieś. Owszem, to co zbieramy dla niego na koncie przejmie, ale pampersy? Dla dziecka to raczej żadna różnica.

Gość haaaaaaaaaaannnaaaaaaqa
taabadz z siebie taka dumna tak jak i Ta mila z tego ze dwulatek z pampersów przestał korzystac, normalnie geniusz hahahahhah

Gość Dzieciata.
Tamiła jest akurat miła, wiec nie wysmiewaj jej.

Dla mnie to akurat jest powód do dumy. Miał równiutko dwa latka i już ani razu wypadek mu się nie zdarzył. Ja jestem zadowolona, Wy nie musicie być :D Moje dziecko, mój powód do dumy, ja przynajmniej nie wciskam nikomu kitów, że roczne dziecko korzysta samo z nocnika.

Gość Dzieciata.
Mam nadzieję, że moje dziecko w wieku dwóch lat też już będzie korzystać tylko z nocnika. Choć będę tęsknić za moimi Premium Care.

Gość a mój taki
Dzieciata skoro tak będzie ci brakować tych premium care to sama je noś i będziecie nierozłączną parą a za ileś tam lat nie martw się i tobie przyjdzie nosić podobne tylko większe więc zawsze szansa na szczęście istnieje tylko mocno w to wierz:)

Ja przyznam, że z lenistwa odstawiałam naukę samodzielnego załatwiania się. Aż tak z braku laku na drugie urodziny kupiliśmy nocniczek ten gadający z fisher price. i mój syn sam zaczął wołać. Sam od siebie. Dlatego tez jestem z niego dumna, a z siebie nie zadowolona, że szybciej syn sam się nauczył niż ja się za to zabrałam :D No ale się nauczył w dwa dni i koniec pampersów. Raz nie zdążył i trochę popuścił to chodzić nie umiał z takim troszeczkę naskianym pampersem :D No i więcej do pampersa nie robił. W jego imprezę dwugodzinowa wołał już pięknie. i tak zostało. Dlatego dla mnie jest to powód do dumy, bo on sam się nauczył, ja naukę tych czynności wciąż odstawiałam :D