Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieciata.

Moje dziecko jest lepsze od innych, bo...

Polecane posty

Nie dwugodzinowa tylko drugo-urodzinową miało być :D Ja mam dziś urodziny, trochę wypiłam i stąd te literówki :D

Gość do Dzieciata
Co tam pampersy i to jeszcze premium care :D ja kupuję jeszcze droższe bo ekologiczne Moltex Oko (mieszkam w Niemczech) i to jest dopiero szał a nie pampersy które tu są jak chleb powszedni :D. Tandetna wieśniara z ciebie i chyba jakaś bidna całe życie byłaś skoro posiadanie głupich pampków tak ci na palme poleciało :D

Gość Dzieciata.
oprocz tego ze kupuje mojemu dziecku tylko Premium Care a przynajmniej tak mi się wydaje,jestem lepszą mamą od was bo leczę się tylko w dobrych psychiatrykach a nie w jakis podrzędnych.Moje dziecko mi za to podziekuje :D

Ok idę spać, bo widzę się niemiło robi :) Dobranoc i nie kłócić się :)

fajnie jak dziecko samo się nauczyło, gratulacje:) ale niestety autorka ma bardzo dziwne podejście do życia i mam nadzieje że to durne prowo :)jak można napisać że jej dziecko jest lepsze od innych bo używa pieluch marki...:) no błagam

Gość kfjdoifjodifj
Dziewczyny wystarczy przeczytać w temacie " bo daję dziecku to co najlepsze" i już wiadomo że to prowokacja. Tekst jak żywcem ściągnięty z sloganu reklamowego marnej strategii marketingowej :D. To tak jakby pozwolić zasiąść 5 latce przy klawiaturze i dać się trochę pobawić:)