Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy..

przemoc

Polecane posty

Gość pomocy..

Witam, potrzebuje pomocy bo sie zagubiłam w tym wszystkim juz. Bylismy na weselu u jego rodziny oczywiscie sie upil nie byl swiadomy, dodam ze bylismy zareczeni, kiedy poszlam do lazienki poszedl za mna dostal sms powiedzialam" znowu te dziwki do ciebie pisza?" a on na to "lubicie do mnie pisac" wiec poszlam do baru sie napic wiadomo z jakiego powodu, wczesniej jeszcze rzuciłam mu ten jego pierscionek on przyszedl za mna na bar zaczal mnie odciagac i szarpac mowilam ze z nim nigdzie nie ide w koncu pociagnal mnie za wlosy... co ja mma robic w takiej sytuacji?

Gość juz ide spac
o kuzwa!!!!! Kobieto nadstaw jeszcze tylek, moze kopnie Cie w niego dokladnie.Oddalas pierscionek i spierdzielaj , gdzie pieprz rosnie.Koniec tej bajki jak chcesz miec wszystkie zeby na miejscu i nie kupowac peruki.

Gość pomocy..
jestem z nim poltora roku to byla pierwsza taka sytuacja kompletnie nie mam zastrzezen do tego czlowieka ale wczoraj pokazal po prostu cos strasznego.. kocham go i nie wiem co robic

Gość juz ide spac
jak to co? Isc spac , dobrze sie wyspac i zapomniec o sprawie , bo wystarczajaco zostalas chyba upodlona.Zalany partner, kudly wyciagniete, pierscionek oddany i gdzie tu milosc z jego strony?

Gość pomocy..
tylko ja tez swieta nie bylam, myslal ze podrywam barmana bo mu to insynulowalam.. poza tym dluzna w biciu mu nie bylam, wczesniej dostal pare razy z plaskacza