Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starucha25

Kobieta juz stara ile dla was ma lat?

Polecane posty

Gość starucha25

Gdy mialam 22 lata chlopak mowil mi ,ze jestem stara i tak mowi ciagle dzis mam 25 i ciagle slysze jaka ty stara .... ale gdy widzielismy sie z jego kolezanka ktora ma 22 lata to nie mowi do niej ,ze jest stara tylko mlodziudka to mlodziudtka tamto tylko dlaczego ja dla niego w tym wieku juz bylam stara ? On jest rok starszy ode mnie i pewnie teraz docenia to ze jak mialam 22 to jest mlody wiek tylko ze ja wtedy przez niego czulam-czuje sie jakbym byla juz nie wiadomo jak stara ....

Gość starucha25
Tak

Ciężko mi w to uwierzyć....może porozmawiaj z nim i zapytaj ile w takim razie lat mają młode osoby.

Gość juz ide spac
powiedz mu, ze z zoltodziobem nie bedziesz , bo stateczna kobieta z byle fiutem nie jest.Szuka stabilnego i dojrzalego emocjonalnie samca a nie jakies popluczyny meskie.Nie masz jezora w gebie?

Gość żążyszkiewicz
kobieta od 17 roku życia starzeje się szybko, aby po 35 roku być już tylko swoim cieniem a po 45 być już trupem erotycznym

Gość starucha25
do piczkowata : Mysle nad tym przynajmniej taki duzo starszy nie bedzie mi mowil . ze jestem stara

Gość powiedz mu ze on to dziad
przeciez jest starszy od Ciebie

Gość starucha25
do zazyszkiewicz: Jak cudem 17 letnia kobieta juz sie starzeje jak ona jeszcze dojrzewa do 21 lal....

Gość Mark+Iza
zawsze bedzie tak cie nazywał a ty przy nim będziesz czuła się staro nawet za 10, 20 30lat. on cie przytłacza. gówniarz i tyle. brak szacunku dla wieku kobiety. ja mam dużo więcej a żaden mężczyzna nie powiedział mi że jestem stara nawet w żartach. kobieta może być dojrzała dla młodszego lub rówieśnika ale dla starszego zawsze jest młoda. jeżeli twoj facet przyzwyczaił się do określenia stara w stosunku do ciebie to się nie zmieni. on jest dupek. rzuć go.

Gość starucha25
Dalej nie znam wieku starej dla was kobiety??czy 22 czy 25 a moze 30,40 ?

Gość mysle, ze starosc
to tak z 50 -tka sie zaczyna. Mam tyle i jestem babcia i chyba juz zaczelam etap starosci. Wczesniej -mlode babki jestescie :-)