Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r56u6ur6u7u

Rok jestem sam i cholernie czuję się samotny

Polecane posty

Gość r56u6ur6u7u

Słuchajcie mam 26 lat, od roku sam po 6 latach związku.Mam już kompletnie dość i coraz bardziej się boję że nie poznam już tej jedynej.Byłem na tylu randkach że ciężko będzie zliczyć i mam pecha, trafiam cały czas na swojej drodze dziewczyny głupiutkie, płytkie, bez serca i totalne przeciwieństwa.Myślałem że nad tym żeby dać sobie spokój i żyć normalnie ale no nie potrafię tak, muszę mieć kogoś przy sobie, potrzebuję kochać i być kochanym a do tego wiadomo że seks też tutaj gra bardzo ważną rolę.Mam już kompletnie dość jak widzę te wszystkie parki szczęśliwe lub nie, nie wiem jak oni się odnajdują, jak się dobierają i gdzie się poznają ?

Gość Gdynianin
Spokojnie, bez pośpiechu. Na pewno poznasz jeszcze jakąś fajną dziewczynę. Nie ma co się stresować ;)

Gość panna.m
nie dziwie Ci sie kazdy chce kochac i byc kochanym u mnie nie minelo nawet pol roku od rozstania a juz teraz zastanawiam sie co bedzie gdy pan wlasciwy sie nie znajdzie ;) ale nic na sile

Gość M_M_M
Prawda jest taka, że jak już przestanie się szukać to druga połówka sama się znajdzie ;) Sprawdzone na własnym przypadku

Gość r56u6ur6u7u
Każdy mi to mówi a jakoś nie mogę w to uwierzyć..

Gość M_M_M
Głowa do góry! Po co się zadręczać?

Gość M_M_M
To zależy też od tego jakie kto ma wymagania wobec drugiej osoby