Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msna

PSYCHICZNA-SZWAGIERKA

Polecane posty

Gość msna

nie wiem czy cos zrozumiecie z tego belkotu , ale jestem tak wsciekla ze nie zwracam na bledy i pisownie.. wiec, jestem po slubie od 2 miesiecy a meza znam od 2,5 roku...jego brat jest po slubie 1,5 roku i w sumie swojej zony nie znal przed, poniewaz spotykali sie tylko raz w tyg (tlumaczyl tym ze jej ojciec jest rygorystyczny) po namowach jej ojca wzieli slub i w tedy dopiero wszyscy ja poznalismy i sie zaczelo 4 miesaiace po slubie wprowadzili sie do domu rodzicow mojego m..moj nie wytrzymywal z nimi wiec wprowadzil sie do mnie , ona majac 26 lat pracowala w swoim zyciu tylko 3 miesiace i tak caly czas siedziala i siedzi w domu przed kompem i tv...i do tego miesz zaczelo sie od tego ze poprostu nie rozmwiam z nia i nie utrzymuje kontaktu bo nie nadajemy na tych samych falach i ona aby udowodnic ze jestem wszystkiemu winna nagadala rodzinie m ze sie obrazam na nia, ze nie chce z nia gadac, ze przebywam z jej wrogami a nie z nia...jakos sobie to wyjasnilysmy i dalam jej szanse pozniej zaczela pisac z fikcyjnego konta do mojej przyjaciolki ze jestem falszywa itp-nie przyznawala sie do tych wiadomosci a ja nie majac dowodow ze to ona odpuscilam przed slubem zrobilam maly podstep i zalozylam sobie konto fikcyjne podajac sie za faceta i tak pisalam z nia pare dni az weszlismy na moj temat i mojego a ona ze moj m ja podrywa, ze chca ja zbalamucic, ze ja jestem o nia zazrdosna ze ona wogole nie lubi mnie itp...to mnie wkur i wydrukowalam te wiadomoasci pojechalam do niej twierdzac ze ktos mi to wyslal a ona ze ktos sie podszywa pod nia ze ona o niczym nie wie i wogole... mo i wczoraj bylismy na obiedzie u mamy mojego m i ona siedziala w pokoju wiec mysle nie bede krzyczec czesc , zagadana z tesciowa zauwazylam ze weszla do kuchni , udawala ze mnie nie widzi,wiec mysle klaniac sie nie bede, po obiedzie pomagalam z moim m tesciowie przy pracy kolo domu ona siedziala w domu , przechodzac kolo samochodu zauwazylam ze lerzy na nim moja sukienka ktora jej pozyczalam i nawet nic nie powiedzia ze tam sostawila ani dziekuje..wiec sie wkurezylam i napisalam do niej ze cos sie chociaz mowi ze ja tam zostawila i jakies dziekuje...a ona ze jak wchodzilam do domu to moglam powiedziec czesc a nie jak do chlewa wchodze to jej odp ze tez ma jezyk w gebie a ja nie bede sie klaniac zawsze i niwech nie ocenia zawsze innych tylko spojrzy na siebie kurde jak walczyc z nia...ona wszystkich dobija psychicznie

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tylko jedna szwagierka psychiczna? Idealną rodzinę masz w takim razie.

Ja mam cała rodzinę psychiczną. Wczoraj ryczałam cały dzien jaka jestem naiwna- byłam naiwna i jestem pewnie dalej. Rodzice na starość do burdelu. To już mnie nie obchodzi - cała ich mądrość to madrość kurew i to mnie już wali. A reszta? To zombie jeszcze mnie PRZERAŻA. To była kobieta z brodą i penisem tak jak twoja matka mi mówili, że też tak latała. Po nagu z brodą i penisem. No bez przesady, nie? A po zombie sie wyprowadza z domu i dom zostawia dla zombie. I tyle. Skąd to zombie? Z książki by nie przyszło. Z rodziny brata z Holandii i tyle. I miałam wtedy 15 lat. Przez to mnie zniosło na wyprowadzkę z domu i to jestem w stanie się zrozumieć. A poza tym ta średnia też - gazeta szkolna o teatrze - no wybaczcie. I tyle :( A to morderstwo nauczycielek z podstawówki to już też był koniec. Jeszcze się nie zaczęło a już się skończyło i to ja o to jestem oskarżana. Moje zombie. No ale tyle ile. Jedynie, że czytałam książkę i coś dobrego o Afryce. No to książki miało nie być. A poza tym czy to było dobre. To było bardzo KONKRETNE i tyle. Takie coś to było. A dziś w nocy w ogóle nie spalam, glowa mnie boli. Tak sie bałam tego zombie co wtedy tu było. Ale nic nie przyszło i tyle. I dobrze.

Szczerze? Ja bym nie wytrzymała! Powiedziała bym jej co o niej myślę..niech sie zachowuje. A co na to brat Twojego męża?

Wiecie ten starszy brat to jest takie zero, ze to się w głowie nie mieści. Wcale nie musiał ojcu w Niemczech niczego udowadniać. Co mianowicie? I tyle. Że jest synem mordercy? No to już nim jest i tak dalej. I wiecie - gdzie on ma tę pracę? W DUPIE. Jeszcze tak takie gówno musiałam ratować bo mnie by wsadziły za chodzenie nago po burdelu. A KTO IM KAZAŁ? Nie mogły iść na policję, że je właściciel stręczy? Dzieci mają, rodziny i one MUSIAŁY chodzić po tym burdelu nago i kręcić film jeszcze pewnie, żeby mu to ograć, że o to nie stoją. No wiecie co... poszłyby na policję jakby były normalne i coś im muszą innego dawać, a z tego burdelu nie pasuje nawet mieszkanie. To w ogóle jest taki brat od diabła i tyle. Od Lucyfera. Lucyfer lepszy niż on. I niech przestanie ten Krugger co powinien siedzieć opowiadać o mojej matce peirdoly. A te brygidki to wszystko się porobły zoofile bo ta matka przyszła w nocy chyba - zaczęła robić muuu w nocy i zaczęli sie z niej śmiać i pózniej przyszła w dzień z petem że ma wsadzić jej pod ogon. Bo mieli mnie zbierać. A oni wszystko pokręcili , zrobili, że była kurwą jednak bo przyszła raz jako krowa i jeszcze w ciąży miał jej wsadzić. Nie - ona w tej ciąży przyszła, żeby odplombował jej jakieś mieszkanie. I on się wyniósł z tego mieszkania ten ojciec. I przez to mi tak świnił bo musiał się wynieść. A ona mu powiedziała - wiesz co - ja się tu nawet nie nasram, najwyżej ci zaleję dywan. Ale nasrać to sie opamiętam, a to zjem swoje gówna tylko załatw mi mieszkanie DO KOŃCA CIĄŻY. Nie będę ci załatwiał mieszkania, sama se załatw. Idż se do urzędu, chyba umiesz mówić i ryczał , ze dziecka nie odda - tak mu dobrze w tej Polsce. I ona no dobrze - nie chcesz oddać dziecka to nie. To jeszcze raz przyjdę. Po co? nie przyłaż. I żeby poszła do urzędu bo naprawdę jej to pasuje, krowa z ludzką twarzą. Bo chciał mnie wziąć - samotny ojciec, bardzo mu to pasowalo. Najwyżej mnie zarżnie i tyle. I mu nie dała. A babci też i tyle. I tak skończyłam. Ale kredyt na mieszkanie mi pasuje , nie? Ja tylko jeden błąd w życiu. Bo 15 lat to co ja miałam do powiedzenia. Ale 25 to zaraz kredyt na byle jakie mieszkanie, stała praca i zobaczcie cała kasa moja. A tak zastanawiają się co zrobić. Najwyżej cześć już. No - ale ja jestem do dziś ogrywana wiecie. Jakieś przyrodnicze mam robić rzeczy, bez sensu. Nie wzięłam OD RAZU kredytu mieszkaniowego, cały ten doktorat miałać OLAĆ mało powiedziane. Wiecie jak tak można - tam był mój ojciec i ten profesor. Ja dzieci nie miałam, rodziny, tam siedział moj ojciec. Jaki idiota. I tak się 2 ludzi powiesiło. I tyle :( A ja? No jakieś zdjęcia? Po co to dzisiaj komu. Ja tego nie potrzebowałam. Może by mi o pecie powiedzieli. Bo jaka ja jestem? Taka. A ta pierwsza szkoła - tam mialam siedzieć i kasować. Ale nic na plus mi w zyciu nie pomogli. Po prostu nic. Te wszystkie dziwne prace. No to bez doktoratu. Ale poszłam na ten doktorat, tyle nauki, obrony do dziś. A rodzina? Wiecie co - oni są nienormalni na tej uczelni. A ta rodzina tez. A ta ma problem 1 osoba. Też bym chciała mieć taki problem. I tylko kwestia stała praca i wyprowadzka NA ZAWSZE, bez kontaktu, odebrane prawa rodzicielskie - to nie są moi rodzice, to są dwa gówna z dupy. Jak oni mogli sie śmiać z mojej matki, że latała z brodą i penisem po smierci gdzieś tam... po UŚ się dowiem. Zeby mogła wyjechać do Afryki ona. Oni tego w ogóle nie rozumieli. Ale tego nie wiedziałam i tyle. W pałacu chyba tak ją widzieli i tyle. No to lepsze tak po smierci, zważywszy jak zakończyła i tyle. A to było, że jej obcięli głowę i zjedli to gdzie to na te misje. No to ogrywanie zombie było po nagu z brodą i penisem i mogła w Afryce byc. I to ich tak wkurzyło, że ani grosza bo se poradziła. A powiedzieli, że stoi o teatr i stąd ja poznałam syna Poniatowskiego i tyle. I całe moje życie. A gdzie ja teraz dostanę kredyt na mieszkanie. W sumie tylko tak mogę jeżdzić - kredytem na mieszkanie i tyle. A ten brat ratuje sie PENISEM BOGA, PENISEM BOGA - jeszcze go pocałuje w tego penisa się dowiem za to co mu uczynił. A czym go tam skrzywdził? słuchajcie. Bo on tak cierpi jak Hiob - to miał miec 10 żon i 3 dzieci jak tak islam popiera. Bo mi sie wydaje, że ukazał mu się Pan Jezus i powiedział idż i chodż do burdelu to ja cię kiedyś uratuję bo tak stoisz o że chodziłem po nagu i sie tak gorszysz to co ci zostało. Ale kiedyś cię uratuję, jeszcze zdążysz mieć dzieci. Skoro tak powiedziałeś to pójdę Panie Jezu. I poszedł i tyle z tego ma. I zawsze mu powie - on miał złego ojca, a on miał dobrego, ale jedno jest pewne - bo to do dziś jest zagadka wiecie i powiem wam że OJCEM JEGO NA PEWNO ON NIE BYŁ. Bo jemu ojciec to kazał zrobić, a jemu kto? To ojca musiał słuchać, ale Jego nie musiał. Przynajmniej nie w tej kwestii i tyle. A ja też się dowiem - że mam wyjechać to nie musiałam się Boga radzić. No nie o to chodzi. Ja wyjechałam bo po prostu mam taką rodzinę, że nie należy z nimi przebywac. Ja już byłam wyprawodzona z domu 11 lat temu i wcześniej tylko nie doceniłam , że to takie gówna z dupy i tyle. Po co oni tu siedzą? Kibicują zombie i tyle. I DLATEGO mnie nie chcieli w pałacu bo moja matka biegała nago po korytarzach z dzidą i penisem oraz brodą przeczepioną żeby wyjechac na misje z KK. Oni się smiali - a ta to samo myśleli. I mnie nie chcieli. I tu wszyscy byli zachwyceni rodziną królewską to niech pretensji do mnie nie mają o to gówno z dupy zwane starszym bratem - zero kontaktu - bombę mu mogę posłać, żeby go ROZERWAŁO i tyle. Bo przy jego stosunkach w burdelu prezerwatywy leciały i dziwki zachodziły w ciążę. Pózniej przychodziły mówiły, możesz tu być, ale zabij. I tyle. I on zabijał swoje dzieci, pózniej płakał (jedynie co on umie). I chciały żeby poszedł bo jak wsadzał to tak je bolały. Żeby miały dzieci im mówił, a one że dziwki nie powinny mieć dzieci. Wiecie - nie MIAŁAM POJĘCIA, że aż tak złą opinię w szkole miałam za siedzenie po nagu na lekcjach. Naprawdę. Tylko tyle można mi zarzucić że sama się w klasie rozbierałam na biologii ucząc o roślinach i zwierzetach i tyle. Bo co można robić na biologii i to jeszcze 3 godz. No to rośliny i zwierzeta są nagie, nie mają ubrań to ja tez i to były najlepsze lekcje w całej szkole i tyle. I tak zaczęłam od podstawówki - przez to najpierw miałam biologię, pózniej nie, pózniej znowu, pózniej cały rok uczyłam po nagu, następnie pół roku i w końcu poszłam. Bo czemu nie chcę uczyć biologii?Bo zawsze po nagu musiałam uczyć - takie szkoły. Angielski mogłam sieubrać, biologia bo nagu. To co byście woleli. Bo czemu zrobiłam z siebie biologa - w sumie filolog. PO NAGU tej biologii uczyłam słuchajcie i wszystko dzieci widziały co trzeba chociaż... porodu nie miałam i tyle. Wszystkie rośliny miały, zwierzęta. Stała praca była. Teraz to już nieaktualne chociaż... i wiecie taka rozpacz mnie ogarnia - dlatego musiałam się tak nawrócić. Bo dzieci miały 3 godziny przyrody żeby mieć ode mnie kiedyś stałą pracę i miały. Ale ja nie mogłam mieć stałej pracy. A za chodzenie po nagu w szkole lesb to chyba już stała praca sie nalezy. I dlatego nigdy nie przebaczę bo wszyscy sie ze mnie śmieją NAWET W SZKOLE STAŁEJ PRACY NIE UMIAŁAM DOSTAĆ. A co dalej? A rodzina? Kurwa lepiej wygląda przed mężem niż ja. No wybaczcie. Dlatego rodzice do burdelu bo do dziś tylko świnienie, ja sama i koniec. Zero kontaktu. Nawet przez komórkę. Może wolelibyście taką rodzinę mieć? :(

I zobaczcie TACY MNIE WZIĘLI - brat penisy sprzedaje, do burdelu chodzi, nago łazi po burdelu - łaził, przez to nie mógł pracowac na budowie. Jak? i tyle. I beczał że nie moze isć na budowę. Tyle umiał. I koniec. A póżniej sie wielce wziął za to ogrodnictwo i tyle. Bo go laska zostawiła. Jedyny powód. To się miał ożenić i wtedy wziąć, ale wszystko jego, ale nic nie mówi. Ja go po prostu nienawidzę. I jeszcze Araby z Albani - nie wiadomo po co. lepsze niż ja - przynajmniej pracują. Pracują... i jeszcze go załowałam. Taka byłam naiwna. Ze se nie może zapalić. A teraz już może ode mnie. I niech se to wszystko zeżre on i tacy jak on. Po co on mnie przyjął? Taki dekiel. Poszedł do burdelu bo mu Pan Jezus tak kazał. i wiecie jak księża się cieszyli katoliccy - że kiedyś będą kurwy. Najwidoczniej i palić od niego mogli i tak dalej. A księzy ile tam jest. I ten polski ksiądz go nienawidzi bo własnie mu tak zachwalał jak dzieci to w burdelu. A te prostytutki na niego chyba penisy krowom wsadzały, żeby ograć, żeby już poszedł. Tak się znęcał nad nimi bo miał tego gnoja nie słuchać - Pana Jezusa znaczy się. No ojcem pana nie byłem i nigdy nie będę powie mu. A więcej problemów pan w życiu nie miał to panu rozwiązałem pana problem bo pan miał tylko jeden - iść czy nie iść zapoznać się z burdelem. To panu poradziłem, że ma sie pan zapoznać. Bo taką ja miałem złą opinię, że tak pan postanowił, że by wypadało. I ta Maria Magdalena. No i mu poradził żeby poszedł i widzicie jak się dobrze wszyscy bawią i jacy są szczęśliwi. Nie ma co :(

Wiecie - tę prezerwatywę to już sobie NAPRAWDĘ mógł darować. A te zachodziły - jego sprawa, klienta. One mogą urodzić. Zajść zawsze można, urodzić a pozniej - niech se zbiera dzieci. Co one mu zrobiły? I wiecie te prezerwatywy chyba były ich, robiły to specjalnie bo się nad nimi znęcał i on te dzieci miał oddać do adopcji, przejąć sie to je zabijał. Zostały mu brygidki i tyle. I też ojciec 10 ga i tyle. OJCIEC mu kazal do burdelu isć na pierwszy raz. On miał pierwszy raz z krową powiedzą wam. Wziął i wsadził jakiejś krowie. Prezerwatywy z burdelu nigdy nie pękają wiecie bo są chyba jakimś tłuszczem nasączone, żeby nie stać o zwierzęta. I dlatego go zniosło - ze zwierząt. I to jest chyba dobry znajomy tego mojego ojca. To jest jego syn bo ja nie rokuję na dziecko. No bo nie miałam stałej pracy bo byłam CAŁE 5 lat oszukiwana w domu, do dziś jestem oszukiwana. Od razu byłabym męzatką, ale... nie miałam stałej pracy. JEDYNY POWÓD. I wiecie - wtedy bym nie dostała nic, a sama tak. A jak żyć w Polsce bez rodziny? Czy oni są normalni? Dlatego był doktorat bo NIE WYSZŁAM ZA MĄŻ. JEDYNY POWÓD. JEDYNY :(

WIecie on jest takim BEZNADZIEJNYM SCHIZEM - kurew nie szanuje, mieszkanie mu nie pasuje i tyle. Kościół szanuje - no niemiecki, polski ksiądz - 1 grosz. Następna kurwa. I widzicie - i tak najbardziej opłaca się stać o Pana Jezusa. Może i chodził po nagu jak ojciec go z domu wyrzucił ale to się mieli nad nim ULITOWAĆ I rzucić mu ubrania to se zrobili polewkę. Czy może w ubraniach był, ale mu kazali po nagu bo brak stałego adresu. I wrócić mógł wyłącznie dzięki matce. A wyrzucił go już wcześniej w takim razie, żeby wyniósł sie z domu i robił sam. Ale wtedy miał chyba 15. To za mało. I żeby se wziął matkę. 15 lat - co tu robić. No i poszedł mieszkać do burdelu WTEDY . W ubraniach. Może i bez ubrań, ale to mu dziwki zdjęły i tyle. No to nie jest że sam sie rozebral. Mu zdjęli. No a ten brat 19? To za stary. 15 to jeszcze zdejmą ubrania, a 19 to sam jak chcesz mieszkać i sam musisz rozebrac i KLIENT. Jeszcze w Niemczech słuchajcie i tyle. A nie musisz się rozbierać żonaty i tyle. I to wiedział jego ojciec w Niemczech i SŁUSZNIE mu nie powiedział i przepadł i tyle. On im nie będzie rządził i koniec. Nie powiedział mu bo tak go miał dosyć. Na dodatek nie chciał iść na budowę bo moralny. Moralny? No właśnie ... ten ojciec jak ta moja matka. Nie - tam coś nie pasuje bo budowa pasuje. Nie , on nie pójdzie bo ojciec... który? I tyle z całości. I oni się ze mna porownują? Jeden i drugi. Z krową na pastwisku to tak :(

I wiecie co on ma do powiedzenia, że gdyby żył jeszcze raz wyniósłby sie do tego burdelu w wieku 15 lat. I tyle. I byłby po podstawówce - taki jest. No i wtedy na pewno miałby to ogrodnictwie mu wszyscy powiedzą i leją z niego równo i jego CIERPIENIA. Jak będzie 10 żon i 3 dzieci to niech się DO NORMALNYCH zgłosi. Gdzie oni są to tez nie wiem. A też nie wie co się stało w burdelu jak Pan Jezus miał 15 lat. I tyle. Nie wie. No chyba, że jest lepszy od niego. I nigdy nie będzie wiedział bo za dużo chce. Bo już go nigdy nie uratuje. I wiecie jak jest adoracja krzyża to każdy chrześcijan całuje krzyż gdzie tam popadnie, prostytutki w penisa pewnie a mój brat? Też - prostytutka następna. najpierw wszystki kurwy, na końcu on , że TAK GO OCALIŁ. Nigdy by nie przypuszczał, zę jego penis może mieć aż take znaczenie powie wszystkim normalnym i tyle z całości. Muszę się trochę pośmiać bo tak mnie zero urządziło. A jego rodzina wiecie - gdzie oni by mieszkali gdyby nie te Angole naiwne? Chybaby na łące z krowami urzędowali. W Niemczech. Bo tak się w Anglii o nich mówi. Własciwie - po co krowie pałac? A bykowi? Czy byk potrzebuje pałacu? I ogólnie tak ich kochają za ich pozycje seksualne, ale w razie co sa przywiązani do monarchii - najlepsza rodzina na świecie to jest KRÓLEWSKA. Niczego lepszego nie ma. A teraz mają dylemat - powinni miec telewizję czy nie. To jest dylemat Anglii i tyle :(

I patrzcie - wystarczy że w Wielki Piątek pocałuje krzyż Pana Jezusa w penisa - w to miejsce i juz się może ożenić. W inny też ale to trudno, a w Wielki Piątek to już calkiem. I tak może odejść od dziwek i nie musi o nie stać. A sklep się dowiem? No sklep - a co to jest sprzedawać penisy w sklepie , nie? To nie jest niemoralne. Gorszy burdel i tyle. Nie ma nic gorszego niż chodzenie po nagu, w sklepie nie chodzi się po nagu. W sklepie jak w kościele, nie? I tyle. A żona skoro juz nie kurwa to najwyżej po nagu w sklepie bo pewnie chodza po nagu w tym sklepie i nawet by nasze sprzedawały bo co to tam penisy i brody tam ma do teatru. Bo podobno najgorsze chodzenie po nagu. No to w sklepie moga się już ubrać i to samo - jak dziwki pocałować krzyż w penisa i nie muszą stac o burdel bo krzyż jak każdy inny. A po co tam poszły to w ogóle nie rozumiem i tyle. Bo ja bym nie poszła. Ich nikt nie zmuszał. Po prostu poszły pooglądać niemiecki burdel. Śmieszka im powiedziała żeby poszły, a tam - rozbieramy się i kręcimy film. Co? No a co? Po co przyszły? Co - klientów przyszły obsługiwać? I tak je załatwili i TAKIE MADRE. A jego tak samo. Żeby nie było, że klient bo to 19 lat to dosłownie 15 i tyle :(

Gość owco łapacz
owca Proszę Cię,co Ty pier ni czysz?

I zobaczcie po tym sklepie już wszystkie nasze mogą chodzić w ubraniach dzieki 1 pocałunkowi w pewne CZUŁE miejsce, a mój brat też, żeby nie było że musi całowac faceta W PENISA słuchajcie - nie jeszcze może pocałować kobietę w pochwę i tyle. Bo w sumie o to mu chodziło, jak miał 5...10...15 lat? Taki program był kiedyś w telewizji. Ale POLSKIEJ. To nie oglądał. Wszyscy wiedzieli, ze lubię na to patrzeć, ale pomóc to mi nikt nie pomógł. Choćby zielnik przysłac, o matce powiedzieć. I wiecie - oni powiedzą masz już spokój - w Niemczech możesz mieszkać. No OD PENISA mam mieć mieszkanie? Najwyżej żonatego faceta. Dzieci nie musi mieć. No i tak lesby moga iść w Niemczech do sklepu spożywczego ze sklepu z penisami, a ja jestem najgorsza bo pierdnęłam w sklepie na ich LODY. Ale NA TAKIE LODY nie pierdnęłam wiecie i tyle mnie to obchodzi. A oni tylko chodzili i nasłuchiwali w tych półkach. A w pracy też mi sie chciało pierdzieć. Jedyni kradli, inni pierdzieli. Co tam można było więcej robic? Ja pierdzialam bo się bałam kraść. Normalnie bym kradła - codziennie 1 ksiazka - 1 gratis. No ale się bałam. Bo teraz są barierki i jakby znaleźli to na pewno na policję. A tak to kradli jak głupi na pewno bo przekręt w sieci sprzedawali. I dlatego nie mogłam wrócić bo nie kradlam :(

Gość msna
ten bart ciagle ja broni a ja mam w dup..taka rodzine juz...i chyba wygarne jej wsyzstko a przy okazji mam chec jej szczelic w ten jej konski ryj

Gość klara z ryjkiem
owca is back 😭

Gość lee..............
postaw jej reguly...i jesli sie do nich nie dostosuje to koniec znajomosci

Gość dasd
daj jej kopa na rozped

Do psychiartyka !! Co to za idiotka od tej brody i penisa? :O no bana jej... Autorko, a ja bym całkowicie zerwała kontakt, odcięła się i spokojnie żyła swoim życiem, była po prostu szczęśliwa z mężem.