Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oh my dear

Czy mogę podrywać kuzyna mojego byłego?

Polecane posty

Gość Oh my dear

Wbrew pozorom nie jestem gimnazjalistką:) Sprawa przedstawia się tak, że właśnie obudziłam się po weekendowym szaleństwie na weselu (i poprawinach) na którym poznałam boskiego muzyka. Od początku wpadł mi w oko więc nie żałowałam mu uśmiechów. Spędziliśmy razem trochę czasu, wymieniliśmy się numerami telefonów, ogólnie było miło. Z wesela tylko oboje musieliśmy wrócić głodni, bo rozmawiać mogliśmy tylko w przerwach na posiłki, kiedy on nie musiał grać:) Nie wahałabym się sekundy czy spróbować umówić się z nim na kawę gdyby nie fakt, że okazało się iż jest on kuzynem mojego byłego chłopaka. Wyszło to zupełnie przypadkiem, od słowa do słowa i wyszło na to, że musieliśmy już wcześniej widywać się na imprezach rodzinnych ale nie zwrócić na siebie uwagi. Straszna kicha. Z jednej strony przez 4 lata go nie poznałam więc to nie może być żadna bliska rodzina. Z drugiej z kolei sytuacja byłaby trochę niezręczna gdyby coś z tego wynikło. Ale no... To tylko kawa, prawda? Nic zobowiązującego... A mój były by mnie zadźgał gdyby wiedział (zostawiłam go 2 miesiące temu mówiąc, że nie jestem gotowa na tak poważny związek - on chciał się hajtać).

Gość Oh my dear
podnoszę:)