Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina24444444444

ładne imiona dla dziecka?

Polecane posty

Gość Paulina24444444444

Wymysliłam ,że nazwę córkę Kalina Emilia. ładnie czy nie? mnie się podoba tylko czy ludziom się spodoba? nie chce skrzywdzić dziecka imieniem w końcu

Gość adriands
jesu siedza na tych zwolnieniech i nic nawet wymyslec nie potrafia.. amek Olivki nicolki, miszel, jesiki- kwas najwiekszy jaki jest a ona sie pyta czy ludzim sie podobaja.

Gość bardzo ładny zestaw
gratulacje :)

Gość kaska30-09
pasje? hhehhe łazenie po parku , mezus, slub, dzidzius i wymyslamie imin to ich pasje i jak najdłuzej w chacie siedziec .. bez roboty to ich pasje..

Gość jak dla mnie to niestety
Kalina odpada ,kojarzy mi sie z drzewem...ale EMilia piekne imię Laura też bardzo ładnie za to Amelka klepana a Rozalka no cóż też nie bardzo mnie się podobają takie: Magdalena Wioletta Kinga Gabriela:)

Gość jak dla mnie to niestety
Oliwki i Nicolki to już totalna porażka mam dwie znajome które mają Nikole i trzy które mają Oliwki, Lenka imię bardzo ładne ale też już bardzo popularne za to też podoba mi się Daria bo mało ich się spotyka ostatnio

Gość mam na imię Ines
i nie cierpię tego imienia.Chciałabym takie zwykłe Ania lub Kasia...moi rodzice ulegli kiedyś modzie i dali mi takie egzotyczne imię ktorego bardziej się wstydzę niż szczycę niestety.Także zastanówicie się Kobietki czy za jakiś czas imiona które dacie swoim dzieciom nie będą ich krepować.Ja mam chłopca i dziewczynkę.Pawła i Marte myslę że nie będą mieć z powodu imion jakiś kompleksów jak ja kiedyś...

Gość mam na imię Ines
jeszcze dodam że mój małżonek ma na imię Franek:)komicznie wyglądały nasze zaproszenia Ines X i Franciszek X serdecznie.... teraz się z tego trochę śmieję ale kiedyś tak do śmiechu mi nie było:(

Gość ertyuiuytdfghjk
Kalina piekne imie:)

Gość Regg.
Kalina to mi się z tą piosenką kojarzy " Kalinka, Kalinka maja " ;) A Emilia może być, chociaż mi się dużo bardziej podoba imię Sandra ;)