Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhkiouiu

Życzyłem byłej źle teraz mi głupio

Polecane posty

Gość jhhkiouiu

Bo się w sumie stało Zasuwa na wózku i tak ja pokrzywiło po wypadku A ja nawet nie potafię się śmiać

Gość egora
a z czego ty jeszcze chcesz sie śmiać?

Gość jhhkiouiu
Po prostu zawsze miała za wysokie ego,gardziła ludzmi, wszystko miała za nic, uważała sie za boginie i że może miec każdego Zmanierowana, wredna, bezczelna itp Nie jestem jedynym zapewne który życzył jej źle, ale teraz po prostu źal straciła wszystko w jednej chwili Jak jest ciepło tak jak wczoraj stary lub stara wyprowadza ją na dwór do ogródka Ona jak widzi kogos znajomego np mnie zaraz odwraca głowę w drugą stronę, nawet nie może ze sobą skończyć

Gość dekoldcsx
debil jestes i nie zal mi ciebie

Gość tez mi ktos bardzo zle zyczy
nic mi sie nie uklada od pewnego czasu. Stracilam prace, mam zepsute auto, telefon, komputer, dzisiaj zepsulo mi sie zelazko a w sobote pekla mi rura od wody:(

Gość egora
i to ona jest pojebana? ty jestes stuknięty,a jak ty sobie to wyobrazasz ze bedzie z usmiechem na twarzy popierdalac przez miasto,szczerzyc kły i witac sie ze znajomymi,troche głupie prowo,patrz zeby sytuacja sie nie odwrocila nawet ta zmyslona

Gość tez mi ktos bardzo zle zyczy
i tez przypuszczam, ze to wlasnie ex zle mi zyczy 😠

Gość jhhkiouiu
Chodzi kretyny o fakt jaka była i jak w jednej chwili wszystko straciła i że zawsze trzaba mieć trochę pokory i dystansu do siebie, nie ważne kim się jest.O to mi chodzi zawsze była gwiazdą a teraz A znajomych już nie ma siedzi sama najwyżej kot jej został który tez ma ją w dupie

Gość Eleeene
wiemy wiemy o co Ci chodzi.O to, ze zycie jest ulotne, zdrowie i sprawnosc tez.Los plata rozne figle i powinno miec sie wiele pokory do zycia i ludzi wokol. Jedyna rzecza naganna sa twoje zle zyczenia.Czy warto zyczyc komus tego, o co zabiegamy , by nam sie nie przytrafilo?

Gość Lilly Evangeline**
pamiętaj, że złożyczenie lub wyrządzona komuś krzywda zawsze wraca ze zdwojoną siłą

Gość ikiy
nie piszcie tak zabawnych i przesycon sarkazmem uwag bo zaczelam dlawic sie ze smiechu w robocie, a przeciez udaje ze pracuje!