Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eline213321

Chłopak trzyma zdjęcia byłej.

Polecane posty

Gość eline213321

Jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata. Bardzo często u niego przebywam i ostatnio przez przypadek znalazłam w jego szawce kilka zdjęć z byłą dziewczyną-jego pierwszą miłością. Zrobiło mi się przykro, że je trzyma, ale myślę że nie mam prawa prosić go o pozbycie się ich, co sądzicie?

że nie mam prawa prosić go o pozbycie się ich, co sądzicie?" nie masz prawa !!! ale masz inne prawo

Właśnie, dlaczego grzebiesz mu w szafkach? wiesz, ja to na jego miejscu tak bym sie wkurzyła, ze bym Cie wiecej do mojego mieszkania nie wpuściła.

Gość a dlaczego ma się pozbyć?
Przecież to jego życie, wymazać go nie można. Też trzymam fotki z poprzednimi swoimi facetami, to normalne przecież. To nie oznacza, że chcę do nich wrócić, tylko od czasu do czasu powspominać miejsca i czas miniony. A ty musisz być strasznie niepewna siebie, skoro wkurza cię to i każesz my wyrzucić nawet zdjęcia z poprzedniego czasu. Wyluzuj kobito... Znam wiele osób, które przyjaźnie się nawet z byłymi i spotyka na towarzyskim gruncie a nie tylko fotki trzyma

Gość eline213321
bo jak sprzątał to schował do szafki moje notatki ze stołu, które u niego zostawiłam i jak się spytałam gdzie są to powiedział, że w szafce i żebym sobie je wzięla.

Gość eline213321
ja wszystkie zdjęcia po rozstaniu zawsze kasowałam, a rzeczy wyrzucałam bo po co mi one skoro żałowałam ze w ogóle byłam z kimś, z kim nie wyszło. Po co wspominac miłe chwile skoro okazały się fałszem i złudnym szczesciem. Ja po zakończonym związku żałowałam, ze w ogóle weszłam w zwiazek zamiast wspominac.

ja wszystkie zdjęcia po rozstaniu zawsze kasowałam" ja,mnie,o mnie... Jak zrozumiesz że nie wszyscy są tobą to może pojmiesz ze w zdjęciach nie ma nic złego

Gość Ewwwwwww
a skad wiesz ze on załuje ze z nią był? To ze nam z kims nie wyszlo to nie znaczy ze to stracony czas ktory trzeba wymazac z pamieci. Ja tam nie załuje zadnego swojego zwiazku. W kazdym nauczylam sie czegos nowego a wspomnienia pozostaja