Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana praca;/

ciagle szukam pracy i nie moge znalezc

Polecane posty

Gość zalamana praca;/

macie jakies ciekawe strony z ofertami;/ ja chyba przeszukalam juz wszystko i nic...;/

Gość htrcyht
przecież pracy nie szuka się w necie, a w realu piszesz CV, a potem trzeba ruszyć tyłek i chodzić od firmy do firmy i zostawiać CV ja tak zrobiłam i po miesiącu mogłam przebierać w 5 ofertach, a jak już pracowałam to jeszcze do mnie dzwonili i jeszcze 2 razy zmieniłam pracę, oczywiście na lepszą :)

to zalezy na jakim stanowisku i branzy szukasz pracy sa zajecia gdzie nie ma opcji znalezienia pracy online i odwrotnie :D

a gdzie mieszkasz i jakie masz wykształcenie, to jest ważna sprawa teraz w np. administracji publicznej brak jest ofert, no czasem się zdarzają, ale do końca września wszystko zamrożone

Gość zalamana praca;/
ty moze moglas sobie wybierac bo na bank masz wyzsze wyksztalcenie a ja zawodowe

słucja a może przejdź po jakiś galeriach (nie wiem czy mieszkasz w duzym, czy małym miasteczku), sklepach, czasem są oferty widoczne na ścianach, drzwiach sklepu może rozkręć swój mały biznesik, można uzyskać kasę unijną z urzędu pracy na to nie wiem jak ci pomóc, bo fajne strony z ogłoszeniami to zazwyczaj akwizycja

Gość htrcyht
mam wykształcenie : szkoła pomaturalna, nie mam studiów aktywne szukanie pracy to podstawa

Gość iwonkaaaw
ojeje......odezwała sie głupia, bezrobotna myszsza:D