Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mamuska85

do dziewczyn które były w ciąży !!

Polecane posty

Gość przyszla_mamuska85

Dziewczyny jak udalo wam sie wrocic do dawnej sylwetki po ciazy ?? ja jeszcze nie urodzilam, mam termin za 2 mc ale juz o tym mysle, uzywam balsamow na rozstepy itd, nawilżam skóre żeby potem było łatwiej. No ale co po samym porodzie?

Gość bajkowomi
samo się wciągnęło:)) a może przez ćwiczenia - noszenie,bujanie przewijanie,karmienie,pranie ,prasowanie a może przez dietę matki karmiącej dziecko z kolkami - ryż,pierś z kurczaka,marchew, ziemniaki i woda hahahaha

Jakoś tak samo wyszło :) karmiłam dziecko, chodzilam na spacery i ćwiczyłam na hula-hopie :) i po dwóch miesiącach ważyłam mniej niż przed ciążą a po pół roku w ogóle nic nie wskazywało na to że kiedykolwiek byłam w ciąży.

Gość alexia_m
ja sporo ćwiczyłam i wiadomo dieta - ale tez nie jakaś bardzo rygorystyczna, raczej jadłam normalne ilości tylko zdrowszego jedzenia, karmiłam piersia w koncu. mi jeszcze sporo pomogl masaże rolkami, to sie nazywa watermass, chodzilam z kolezanka ktora tez była po ciąży do spa ce-ce i moze nie tyle to wplywa na sama wage, co na kondycje i jędrosc skóry, zeby nie zostala pozniej taka obwisla. no i takie wpady to tez dobra okazją zeby troche odpocząć od obowiązkow a malucha zostawić z babcią albo tatą ;)

Gość Jestem ginekologiemm
Widac czy kobieta rodzila czy nie wiec nie opowiadajcie bzdur.To raz dwa cialo jest po ciazy inne,moze na wadze tego nie widac ale po dupie i cyckach tak.Wiem bo badam takie laski niby w lachach nic nie widac,a wystarczy ze piersi dotkne to wiem ze rodzila dzieciaka.A juz po zewnetrznych narzadach plciowych i nie mowie o rozcieciu tez widac,nie mowiac ze wewnatrz rowniez po macicy i szyjce.Wiec kobiety tylko wam sie tak szdaje ze jestescie takie same :D NIESTETY NIE JESTESCIE :D