Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestra3-

Moi znajomi daja swojej 12-letniej córce....

Polecane posty

Gość niestra3-

alkohol do picia jak to zobaczylam,szczeka mi opadla jestem przerazona czy powinnam o tym kogos powiadomic?

Gość myszczek
a chujj cie to obchodzi?

Ja widziałam jak dają 15-latce :o napisałam o tym na kafe i wyszło że mam sie nie wtrącać i że to w ogóle normalne i że wszystkim rodzice dawali wódę :o

Gość niestra3-
absolutnenowosciu mnie troche sie boje poza tym nie duzo jej dawaja,co nie zmienia faktu ze jednak daja...:o

Gość trtrtrt
o booszee, moze jeszce podpierdool ich do opiek co? Ja jak bylam malolata to rodzice takze dali mi sie "napic" alko toastowo, albo lyka piwa jakbyl grill, jakies imieniny, Nie popadajmy w paranoje Nawet jak mialam.Zamoczyc usta w jakim winku jak byla okazja. te 6-7 lat to z nanowy rok lyka szampana moglam robic

No 12 lat to przesada , pogadaj najpierw z rodzicami, jak nic nie pomoże to zgloś to tam gdzie trzeba

a co konkretnie daja jej do picia?bo wiesz,jak mialam 11 lat,bylam u lekarki ktora kiedy chorowalam na nerki,zaproponowala mi mala szklaneczke piwa...

Gość absolutnenowosciu mnie
Czego się boisz? No to rób jak chcesz ale ja nie mogłabym spokojnie żyć z myślą, że ktoś z moich znajomych robi dziecku krzywdę.

Gość trtrtrt
Aniołek w kropki ale ty pisalam ze ponizej 18 lat nawet 17 letnia czy 16 nie ma prawa okazjonalnie ytoastopwo ust umoczyc w lampce szampana czy winku jak jest sie na ciocoi dajmy imieninach i wtedy ciebie wysmiali wszystcy ze 17 latka nie pownna nawet lyka piwa zrobic gdy bylo ognisko w srod swojej famili , tez cie wysmiewal tym

Gość tez z piastowa
Moj syn ma 14 lat i jak pije alkohol to daje mu sprobowac, lepiej jak sprobuje w domu niz z kolegami w krzakach.

,,zaproponowala mi zebym od czasu do czasu wypila mala szklaneczke piwa,,-tak mialo brzmiec to zdanie.przeraszam za ten skrot myslowy.

Gość do tych ktorzy dawaja alko
Rozpijacie wlasne dzieci.Ale z was debile

Gość farma\zooooony
-Villemka- Ty glupia idiotko,co ty pieprzysz????? zaden normalny lekarz nie zaproponowalby jedenastoletniemu dziecku alkohol do picia bo by poszedl za karatki!!!!

Gość trtrtrt
NIE znam osoby zadnej, ktora piewrszy raz w zyciu smak alkoholu poznala dopiero po 18 ur. nie wierze, kazdy napewno nawet lyka piwa zorbil mając te 16 , smak winka mając te nascie, toastowo pare lykow szampana mając tez nascie .Jestem pewna ze kazdy z was zanim byl pelnoletni choc raz w zyciu zasmakowal jakiegos trunku alko

A gówno że tak się spytam was to obchodzi? Jak miałem 7 lat to już mi tata piwa dawał się łyka napić i jak widać żyję, niestety po dziś dzień i nie jestem alkoholikiem... wódkę piję raz w tygodniu tylko.

Gość aaaaaaaaaaaaah
straszne :O jak ja miałam 11-15 lat to mama też mi dała się napić piwa (łyk,dwa) jak miałam 16,17 - to kupowała mi na jakieś okazje małego reddsa .. i co w tym złego?????? chyba nie upijają jej ???

Nie pisałam niczego takiego. Tylko pomarańcze tak sie wtedy rozbujały że juz nie miałam siły zaprzeczać :p Pisałam że moi rodzice w życiu by mi nie pozwolili przed 18-stką pić alkoholu oprócz np lampki szampana w ramach toastu właśnie.

Gość niestra3-
dokladnie byla to szklanka piwa,no moze nie cala,tak ok3/4...dajcie spokoj ludzie,w glowie mi sie to nie miesci i nie mowcie mi ze lepiej jak sie da sprobowac w domu,niz dziecko mialoby pic po katach.Sami im ten alkohol wpychacie do ust i powinniscie sie zastanowic co bedzie jak im zasmakuje.

Gość aaaaaaaaaaaaah
poza tym zamiast autorko ingerować w życie innych , zajmij się najpierw Twoją ORTOGRAFIĄ bo jak widać rodzice na to mieli u Ciebie wyjebane totalnie..co wiąże się z patolą .

do;farma\zooooony powtarzam!BYLAM CHORA NA NERKI!czego jeszcze nie rozumiesz?a to byla wizyta domowa a nie w gabinecie lekarskim!

Gość trtrtrt
Ja tazke jak mialam chore nerki to pediatra kazal mojemu ojcu aby dawal mi od czasu do czasu pare łyków piwa, na flitrowanie nerek.Za kratki mieli gow szdaic? pekam ze smiechu, juz widze jak lekarza wsadzają za kratki bo opiera swoją wiedzy na naukowych badaniach

Gość Gagaaaaaaaaaaaaaga
Jak najszybciej do opieki spolecznej! To jakies chore :-O Co mnie to obchodzi ze wy sie rozpijalyscie jak bylyscie w takim wieku! Poinformuj opieke spoleczna bo mala moze byc molestowana w domu!!!

Gość Troszke przy kosci 19
Doniec do opieki bo to jakas patologiczna rodzina :-O

Gość trtrtrt
Aniołek w kropki wlasnie to pisalas ze dziewczyna tostaowo pila alkohol ty sie zbuylwersowalas jakim praweem przeciez nie ma 18 lat i nigdy w zyciu twoi rodzice przed 18 nie pozwolili ci zamoczyc ust , i jakim prawem te dziecko toastowo wypilo alko,ponizej poelnoltnoosci nawet nie ma prawa lyka szampana zrobic, to byly twoje slowa Kazdy ciebie wysmial, zadnego poparcia nie mialas