Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestra3-

Moi znajomi daja swojej 12-letniej córce....

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
gaaaaaaaaaaaaaaagaa a co nas obchodzisz Ty ? :D:D śmieszna jesteś naprawde! :O Do opieki za takie coś???????Krzywda się temu dziecku dzieje ?? czy jak????

No straszne. Nie znam nikogo kto by 1 raz coś wypił po 18. I większości dawali spróbować rodzice, tak jak i mi. Nikt z nas nie wyrósł na alkoholików. A ja mimo, że znam smak każdego alkoholu prawie, nie lubię go i pije ze 2 razy w roku.

Gość Gertrduda Spences
Jest roznica debile dawac jak sie jest chorym a dawac bo takie ma sie widzimisie :-O Szalone suki i pijaczki z was jak nie widzicie roznicy...

Gość niestra3-
aaaaaaaaaaaaah no co ty nie powiesz:p ja mam wyjebane na twoje uwagi;) a zmoja ortografia jak najbardziej wszystko w porzadku kretynko,badz kretynie:P

Gertrduda Spences no wlasnie dlatego podalam miedzy innymi ja,swoj przyklad.a autorka tematu moze nie wiedziec czy ta dziewczynka nie jest przypakiem chora na nerki...

Gość aaaaaaaaaaaaah
niestra - kurwa to jest forum!!!pytasz to odpowiadamy jak masz wyjebane to spiżdżaj do opieki i nakabluj, Boże jak ja nie cierpie takich wieśniar,ortografii sie naucz nieuku...prawda w oczy kole,co???

moja siostra tez miala pic piwo na te nerki. ja pamietam jak byla okazja to nam dzieciakom dawali lyczka wina czy szampana i w tym nikt nie widzial nic zlego. nie podbieralam rodzicom alkoholu jak inne dzieciaki bo znalam jego smak. teraz pije okazjonalnie - raz na tydzien 2 kieliszki wina a jak wychodze to moze jedno wyjsciue na 5 kiedy wracam podpita. normalnie nie mam nawet kaca bo go nienawidze. juz wole nie pic a czuc sie potem dobrze.

Gość członkiem23
aaaaaaaaaaaaah--->> Ty sam/a pewnie pochodzisz z patologicznej rodziny hehe

Gość niestra3-
aah no gdzie te bledy,dawaj :D

Gość Toma z Dżerrrrym
To jest chore i obrzydliwe :-O Powinnas doniesc do opieki spolecznej...

Nieprawda :) pisałam że rodzice przez całą imprezę robili córce coraz to nowe drinki a oprócz tego kiedy szli tańczyć ona sobie sama robiła drugie a oni udawali że nie widzą żeby tylko córka miała dobry humor i nie siedziała nadąsana. Na toast pije sie jeden kieliszek szampana na początku wesela i potem już nie ma toastów inaczej możnaby każdą jedna kolejkę picia zaliczyć za toast. I nie dyskutuję juz na ten temat, wiem co wtedy pisałam, mam swoje zdanie a wy wszyscy mozecie sobie mieć swoje

Gość he he he he
lec odrazu na policje

Gość aaaaaaaaaaaaah
''dawają''' - to jest według Ciebie normalne słowo?? Ja z patologii nie pochodzę :) Tylko nie mówice,że jesteście takie święte ''krowy'' co to alkohol dopiero po 18stce... no dajcie spokój :O

Gość Ewelina, Studentka otykologii
Rozpijanie dziecka od małego :-O Masakra

aaaaaaaaaaaaah nikt nie powiedział że pił alkohol po raz pierwszy kończąc 18 lat. Ja sama szybko spróbowałam ale sama , nie przez rodziców. Wiadomo, ze nie uchronisz dziecka od tego, bo zawsze będzie ten pierwszy raz tylko dlaczego rodzice sami podsuwają dzieciakowi alkohol a później płacz i lament bo dziecko wchodzi na głowę, albo nie wiadomo co jeszcze robi.

Gość niestra3-
aaaaaaaaaaaaah w temacie sobie lepiej zobacz jak napisalam,to ponizej,to wyniklo z szybkiego pisania i tyle... Jak sie jest glupcem ,takim jak ty,wiesz? to sie czepia ortografii ,jak sie nie ma czepic czego innego:D ludziu ty:D hehe:D ciekawe skad to twoje wzburzenie hehe,na pewno sami patole ciebie otaczaja:D znalazl sie obronca,ha:D Poza tym ja tu czekam na ludzi ,ktorzy potrafia sie wypowiedziec w kulturalny sposob,Taki margines jak ty mnie nie interesuje A wiec mowie ci bye🖐️

Gość ja mam to samo tez sie boje
buachacha, nie przesadzajcie, przeciez 12 lat to juz nie takie dziecko:D:D dziecczyny po 13 lat w ciaze zchodza, i zgodze sie z tym, ze zakazany owoc smakuje najlepiej:)

Gość ale jaja z was
///NIE znam osoby zadnej, ktora piewrszy raz w zyciu smak alkoholu poznala dopiero po 18 ur. nie wierze, kazdy napewno nawet lyka piwa zorbil mając te 16 , smak winka mając te nascie, toastowo pare lykow szampana mając tez nascie .Jestem pewna ze kazdy z was zanim byl pelnoletni choc raz w zyciu zasmakowal jakiegos trunku alko////// POPIERAM w 100% to ale tu sami idelani absyttenci jeszce najlepiej, a pierwszy łyk piwa to w wieku 40 lat co? bo mamusia wczesniej wam nie powzalala

Gość gasadajka17
" 13:06 [zgłoś do usunięcia]ale jaja z was ///NIE znam osoby zadnej, ktora piewrszy raz w zyciu smak alkoholu poznala dopiero po 18 ur. nie wierze, kazdy napewno nawet lyka piwa zorbil mając te 16 , smak winka mając te nascie, toastowo pare lykow szampana mając tez nascie .Jestem pewna ze kazdy z was zanim byl pelnoletni choc raz w zyciu zasmakowal jakiegos trunku alko////// POPIERAM w 100% to ale tu sami idelani absyttenci jeszce najlepiej, a pierwszy łyk piwa to w wieku 40 lat co? bo mamusia wczesniej wam nie powzalala " W przeciwienstwie do ciebie mamy moralnosc zepsuta suko!

Gość niestra3-
zglosze to,bo szkoda dziecka...

Gość kloiczkoo
Takiemu dziecku pic daja a potem sie dziwia ze alkoholik wyrasta i w wieku 15lat z brzuchem przychodzi do domu.Tragedia

Gość Renata 1999999
Żona- to lepiej aby potem przeczytać w mediach że dziecko było wykorzystywane seksualnie pod wpływem alkoholu, albo się otruło alkoholem? Jestes głupia, tepa i prymitywna

Gość niestra3-
jestes kobieta bez wyobrazni...

Gość ale jaja z was
No kuurvaa najlepiej jeszce zglos aby przebadali dziewczynke ginekologicznie i psychologicznie czy czasem ojciec z nią w nocy sie nie zabawia i niech przeszukają mieszkanie czy z mama nie jest operatorem kamery w trakcie libacjo alkoholowej z czynow seksualnych .Proponuje jeszce zrobic wszystkim testy narkotykowe Jka dzialac to pełna para , czemu nie??

Gość Renata 1999999
Zdesperowana- wlacz myslenie garkotluku. Od upijania do molestowania jeden krok prostaczko.

Gość niestra3-
zdesperowana jestes kobieta bez wyobrazni i pamietaj...jak bedziesz dawac kiedykolwiek alkohol swojemu maloletniemu dziecku,to uwazaj na takich jak ja:P