Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja chole*a głupia jestem?

paski ph do pochwy, jak zmierzyć?

Polecane posty

pisze tu, bo tam nikogo nie ma :( Czy ja do chole*ry głupia jestem? Bo już nic nie kumam. Kupiłam sobie takie paski http://allegro.pl/paski-ph-do-badania-pochwy- merck-4-0-7-0-100szt-i1826289679.html kupe kasy dałam, a już zmarnowałam 5 szt. Bo jak ja mam niby sobie zmierzyć nimi te ph? Gin też powiedział ze takie mam kupić, w formie paseczków, a nie ksiązęczki czy inne na metry. Ale zapomniałam już spytąc jak mam pomiar zrobić. Wsadzić sobie pasek? Sorki za głupie pytania, ale ja pierwszy raz to robie, a musze bo non stop infekcje mam. Mozecie mnie wyśmiać, ale może któraś już też mierzyła? A moze chłopaka zaangazować? hi hi hi Obcym fagasom za pomoc dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Darujcie sobie zboczeńcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kto mnie odprowadzi?
Ostatnio miałam nawrót grzybicy, szybko rozpoznałam objawy na samym początku i lekarka dla pewności zrobiła mi pomiar paskiem, po prostu wsunęła go do pochwy

ale on jest miękki, poza tym pewnie robiła to na wzierniku. A jak w domu mam to zrobić? I czy trzeba się podmyć przed pomiarem? jak myślisz?