Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATIII 1991

MÓJ SYNEK NIE DAJE SIE USPIĆ... ZASYPIA SAM NA PODLODZE..

Polecane posty

Gość PATIII 1991

WITAM MÓJ SYNEK MA NIECAŁE 14 MIESIECY , GDY WIDZE ZE RONI SIE ZMECZONY KLADE GO DO ŁOZECZKA , GDY SIE BUNTUJE TO BIORE GO NA NASZE LOZKO ZEBY ZASNOL KOLO MNIE ALE ON PLACZE WYRYWA SIE .. W KONCU SCHODZI Z LOZKA KLADZIE SIE NA PODLODZE I ZAMYKA OCZY I IDZIE SPAC.. NIE DA SIE NAWET PRZENIESC DO ŁOZECZKA , SPI NA DYWANIE OK 1,5 - 2 GODZ, POTEM JEST CALY ZMIETY I MA NA BUZI ODBITY DYWAN , NIEUMIEM ZMIENIC MU TEGO NAWYKU , A WOLALBYM ZEBY ZASYPIAL NA LOZKU NIZ NA PODLODZE... WIECZOREM JAK ROZLOZE NASZE LOZKO TO WCHODZI NA NIE I ZASYPIA NA POSCIELI , WTEDY JESTM ZADOWOLNA , ALE NP GDY WYJDE DO KUCHNI I ZOSTAWIE GO W POKOJU ROBIE SOBIE HERBATE A GDY JUZ WRACAM TO ON SPI NA PODLODZE... NIEWIEM JAK MAM GO ODUCZYC TEGO , JEST ZA MALY ZEBY MU PRZETLUMACZYC ALE SZKODA MI GO JAK TAK LEZY NA TEJ PODLODZE:(

a ty kim jetses zeby tak sie do ludzi zwracac? do normalnych raczej nie nalezysz! dziewczyna normalnie zapytala a ty ja od kurw wyzywasz? porazka .. co sie z ludzmi dzieje

Gość PATIII 1991
WEZCIE SIE ODWALCIE PODSZYWACZE I TYM CO SIE NUDZI... NIE JESTEM ZDZIRA I NIE BEDE SIE ZNIZAC DO TWOJEGO POZIOMU, JAK NIEMASZ NIC MADREGO DO NAPISANIA TO SPADAJ....

Mój K robil i robi dokładnie tak samo. W łóżku nie chcial za nic a potem padal gdzie stal- na podlodze, w krzesle do karmienia, na kanapie, fotelu, na nocniku!!! Teraz jak mu sie chce spać to też się kladzie na dywanie i śpi. Przenosze go po prostu do łóżka i tyle. Czasem jak się budzi to się na mnie powkurza ale idzie spac dalej :P

Gość PATIII 1991
DLUGO BEDZIE TAK ZASYPIAŁ?:) MAM NADZIEJE ZE SZYBKO MU TO MINIE:)

Gość PATIII 1991
SMIESZNE TO MALO POWIEDZIANE:p TYLE RADOSCI DAJE ZE SZOK:)

Nie wiem czy dlugo :D Pewnie mu z czasem przejdzie jak mu minie fobia przed lóżkiem. Myśle ze tu chodzi o to ze lóżko kojarzy mu sie z ograniczeniem- lózeczko, szczebelki, klatka, brak wolności No i teraz jak ma łóżko bez zabezpieczeń to korzysta z tego ze z niego zwiewa :D Jak dojrzeje do tego ze juz go nikt w lózku "nie zamknie" to je polubi. Moja M jak dostala nowe łóżko miala z 15 miesiecy to spala pod nim :D:D:D Ile razy ją nie wciągałam na góre to tyle razy schodzila i wlazila pod lóżko spać :D Teraz jej przeszlo, choc i tak nie spi nigdy z glową na poduszce tylko najczęsciej nogi tam kladzie :P

Gość PATIII 1991
WEZ SPADAJ MOZE NIEMAM INNYCH PASJI CO CIE TO OBCHODZI? POZATYM DALAM TEMAT DO DOBREJ KATEGORI TO SPADAJ Z NIEJ JAK NIE PASUJA CI TOPIKI O DZIECIACH!!

Gość platforma bebe
przecież nie musisz dopuszczać, by zasypiał na dywanie, skoro jak jest rozłożone łóżko, to w nim zasypia,to nie wychodź z pokoju i siedź z nim na tym łóżku, póki nie zaśnie. Możesz przecież też wrzucić dziecko do wózka i pojeździć czy pobujać trochę, by w tym wózku zasnął.

Gość PATIII 1991
MOJ SYNEK MA KOJEC CALY DZIEN OTWARTY MOZE SOBIE WCHODZIC I WYCHODZIC KIEDY CHCE WIEC MYSLALM ZE NIEBEDZIE SIE CZUL JAK W POTRZASKU:p

Gość PATIII 1991
JAK BY SIE DALO GO USPIC W WOZKI CZY NA LOZKU TO NAPEWNO TAK BYM ROBILA

A moze kup mu materacyk taki do lózeczka (koszt 20 zł) uszyj na to pokrowiec i polóz w pokoju? Moze Ci na tym zasnie? Ja moim taki sprawilam i super sie sprawdza i do drzemki i do zabawy. Lepsze to niz "drapiący" dywan

Gość PATIII 1991
NIE ROZKLADAM NOG, I NIEJESTEM KRETYNKA , KURDE ALE CI LUDZIE SA BEZNADZIEJNI, PRZEJDZCIE SIE DO LEKARZA...

Gość PATIII 1991
NIEIWEM SKAD SIE BIORA TACY WREDNI LUDZIE...

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNA
Pasje? A czy dziecko moze byc czyjas pasja? Wez sie w leb puknij. Dziecko to maly czlowiek, calkowicie uzalezniony od rodzicow, ktory potrzebuje opieki, karmienia, przewijania i uwagi. Czy to takie dziwne?

Gość PATIII 1991
wy wszyscy sie puknijcie w leb , szkoda czasu dla takich debili jak wy , spadam z tad...