Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sucha.88

Czy warto kupic zel Durex?

Polecane posty

Gość Sucha.88

jw. Są tak dobre jak mowia w reklamie?

Gość szzz
czy ja wiem... żele 2w1 do masażu erotycznego nie mają w rzeczywistosci wlasciwosci mocno rozgrzewających. Na opakowaniu napisano ze sa one jadalne, jednak po zlizaniu żelu, pozostaje w ustach posmak lateksowej rękawiczki jakiej uzywaja dentyści. z kolei te zele w mniejszych buteleczkach z bogatej serii smakowej są gęstsze, nie nadaja sie juz do masazu,wiec praktycznie tylko do jednego, a wiadomo ze i to sie w koncu nudzi. Niektore z nich pozostawiaja plamy na poscieli. Smak maja dobry, zwlaszcza cherry. Nie sądze zeby te zele wniosly duzo nowosci do sypialni, przede wszystkim nie są warte swojej ceny.

Gość Sucha.88
No ja niestety borykam sie z problemem suchosci pochwy... Bardziej chodzi mi o nawilzenie niz o smak:-) Dziekuje za opinie i czekam na wiecej!

Gość jesli chodzi o nawilzanie
pochwy to polecam, jak dla mnie te zele rewelacyjnie sie spisuja. I sa bardzo wydajne jesli uzywa sie wlasnie do nawilzania a nie do masazu.

Gość krucafuks
Z dureksa mialam rozgrzewajacy- jakby mnie ktos kwasem oblal, tak szybko do łazienki jeszcze nie biegłam(a dodam, ze mnie nic nie uczula)i jakis ananasowy- lepkie, okropne i smierdzace. Kup sobie jakis zwykły żel w aptece.

Gość Sucha.88
A zele KY??

Gość Panikara7
Ja też mam taki problem, dlatego jak najbardziej polecam żele nawilżające, stosowałam durex, ale są tańsze odpowiedniki, które równie dobrze się spisują.

Gość Sucha.88
Panikara a bierzesz tabletki anty? Ja biore i stad bierze sie moj problem. No to chyba kupie jakis zel w aptece. Na rozgrzewajacy durexa bym sie nie zdecydowala, bo podobno piecze. Kiedys mielismy gumki z durexa mietowe, faajne byly. Zastanawialam sie nad zelem durex tingle. Ale nie bede wymyslac:-)

Gość Sucha.88
A i czytalam gdzies o globulkach nawilzajacych ktore stosuje sie przez 10 dni. Nazwy nie pamietam, ale moze ktoras z Was miala cos takiego?

Gość Panikara7
Z tymi rozgrzewajacymi jest tak jak piszesz. Ja nie stosuję tabsów ( znaczy od przyszlego miesiaca mam zamiar), moj problem bierze się z czegos innego. Globulki też nie stosowałam.

Gość Sucha.88
:-) dzieki za odpowiedz. Jutro lece do apteki:-)

Gość Panikara7
Nmzc :) Zawsze można popytać w aptece najlepiej panie, może coś doradzą :)

Gość Sucha.88
Troche mi wstyd:-P

Gość Panikara7
Heheh, czemu ? :P Zapytaj sie, ktory najlepiej sobie chwala klientki i niekonieczne zeby to bylo z durex.

Gość Sucha.88
Nie wiem:-P Najchetniej to bym wyslala mojego faceta :-D

Gość casassaa
te zele sa po to jesli penis ma klopot z wejsciem do pochwy bo nie jest wcale nawilzona lub bardzo malo, wtedy one sa bardzo funkcjonalne'Ja mialam tam "ciasno" i suchy wrecz zawsze i ten zel mnie ratowla naszczescie (czewronego uzywalam)

Gość Koala5
Ja osobiście polecam Sexish, bo tam kupuję najlepsze według mnie żele intymne oraz gadżety. Jestem z nich bardzo zadowolona, a zapłaciłam za nie niewiele. Więcej możesz sprawdzić na http://www.sexish.pl/

Gość gość
Razem kupimy ale coś lepszego, durex to jakis tani s**t :-)

Gość gość
Ja jestem alergikiem i jedyny żel którego moge uzywac to provag żel. Jest delikatny, nie zawiera substancji zapachowych ani innych ulepszaczy, które uczulają.

Gość gość
Dla alergików durexy odpadają, bo uczulają. Ja stosuje po prostu provag żel, który chroni przed infekcjami intymnymi ale tez nawilza i ja stosuje go czasem jako lubrykant, świetnie sie sprawdza i nie uczula.

Gość Cleo1976
Mnie się podobał ten rozgrzewający Durex, ale moim zdaniem one są tylko do erotycznej zabawy.Jeśli masz problem z nawilżeniem zostosuj jakiś preprarat z apteki, np.Femininum żel.Trzeba tylko zawsze upewnić się, czy dany produkt można stosować z prezerwatywą.

Gość Abilia

Dziewczyny a czy znacie jakieś zele które mogą umożliwiać łatwiejsze dojście kobiecie? Mam problem z osiągnięciem orgazmu. Wiele się ogólnie naczytąłam o zelach durexa że pieką oraz że się kleją itp. Ogólnie nie szukam świętego grala ale żelu który mi pomoże. 

Jakieś konkrety? 

Gość herte

Każda kobeita jest inna oraz dla każdej będzie lepsze coś innego. Ze swojjej strony polecam Libi gel, fajny jest czerwony z unimila.

Gość Abilia

No właśnie testowaliśmy te rozgrzewające ( ten z unimila) i nie był dla niej zbyt przyjemny, O tym pierwszym nie słyszałem.

Gość herte

Nie każdy je lubi Tak jak pisałam każda kobieta jest inna oraz jest bardziej wrażliwa na zupełnie inne doznania. Warto na pewno wypróbować sobie różne żele intymne tak aby zobaczyć co nam najbardziej pasuje. Mi najbardziej odpowiada ze wszystkich wlaśnie ten libi gel, nie daje uczucia zimna, nie daje uczucia goraca ale sprawia,ze wszystko odczuwasz o wiele mocniej i w o wiele większym natężeniu. Tak wiec łatwiej osiągnąć orgazm.

Gość Abilia

Kupię gdzieś w sklepach stacjonarnych?

Gość herte

No i tutaj moze byc problem bo widziałam go jedynie w sklepach internetowych, w stacjonarnych niestety ale nie widziałam. No chyba, ze poszukasz w sklepach typu sex shop, ale sama wolę zamawiac przez internet. Jakoś tak bardziej dyskretnie jest 😛