Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w życiu zadaję wiele pytańńń

Kobietki gdzie macie rozstępy? Ile macie lat? I czy je akceptujecie?

Polecane posty

ja może zacznę. Mam 20 lat i mam je na udach i za kolanami :O nie nawidzę ich ale starma się jakoś je zaakceptowac są już białe więc niewiele moge z nimi zrobić. Są skutkiem tego, że kiedyś w fazie dojrzewania schudłam bardzo szybko 10 kg.

.mam 21 lat. mam delikatne za kolanami i z tyłu nad pośladkami. Ale ich prawie nie widac, nie zwracam na nie uwagi. bardzo szybko przytyłam kiedyś. teraz waże 55kilo. nie przejmuje sie moimi rozstepami.

Ja mam minimalne na boczkach , mam 26 lat i fakt rozstępów głęboko w dupie. :D Nie przejmuję się takimi bzdurami.

no ja też jestem szczupła bo waże 52 kg tyle, że keidys myślałam, że ten problem nie odtyczy szczupłych osób a tu jednak się przeliczylam to są geny i wahania wagi.

przepraszam za literówki ;)

Nie mam.Za to mam trochę celulitu na pupie, ale mam to gdzieś (nie jest bardzo widoczny, a figurę mam niczego sobie). 28 lat, 175cm, 63kg, 1 dziecko.

salianka - zazdroszczę, że ich nie masz ;) masz pewnie dobre geny

Gość andzia36346643
Mam 25 lat i dwa rozstępy na czole, prawdopodobnie powstały na skutek częstego rozmyślania nad swoim żywotem. :(

nie kiedys to dla mnie byla masakra. Teraz z wiekiem się do nich przyzwyczajam bo iwem, że się ich nie pozbędę. Tylko czasem mam akie dni, że się ich wstydze.

Gość trele morele30
A ja jestem z siebie bardzo dumna. W czasie ciazy przytylam 20 kg i nie mam zadnych rozstepow. Nie wiem jak mi sie to udalo. Grunt ze sie udalo, he. Co innego celulit. Troche na pupie i na udach ale do 2 miesiecy lykam inneov i duzo zeszlo.

Gość spirytus i kawa
ja sie kiedyś przejmowałam rozstępami, ale przestałam jak dostałam cellulitu na tyłku.

trele morele---> .w takim razie gratuluje Kochana:) cellulitu w pierwszej fazie jest stosunkowo łatwo sie pozbyc - mam nadzieje ze zejdzie Ci go jak najwiecej. ja cellulitu nie mam.

Gość to jest bardzo proste....
mam 27 i nie mam ani jednego

Gość to jest bardzo proste....
tez nie rodzilam... wiec pewnie dlatego ;) i raczej nie cche miec dzieci

Gość everywhere...
21 lat i mam na pośladkach i troszkę na prawej nodze -na samej górze uda. nie mam pojecia skad sie wziely :/

Gość czikita mammamija
piersi, pupda, uda

Ja mam na udach (przytyłam kiedyś 20 kg - i z tego co wiem rozstępy robią się od przytycia, a nie schudnięcia), ale mam większe problemy w życiu. Rozstępy i tak widać dopiero jak człowiek jest opalony. Wtedy można posmarować siębalsamem brązującym i już ich nie widac

Gość everywhere...
aha i na biuscie jeszcze mam -ale to z racji tego ze mi w mega szybkim tempie urosly z rozmiaru A do rozmiaru D

Nie mam, 40 lat,170cm,59kg,3 dzieci.Cellulit na pupie ale mało widoczny i się nim nie przejmuję:)

no ja się właśnie ciąży boję, że znowu mi jakieś wyjdą skoro mam do tego predyspozycje...