Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce taki kupic

Ładny komplet na zime?Opinie...

Polecane posty

Gość lejla28
DZIECIAR BĘDZIE W TYM WYGLĄDAŁ JAK RÓŻOWA LANDRYNKA :O:O:O

Gość mama malej dzidzi___
sliczny! :) moja niunia tez chodzi prawie tylko w rozowym :) spodobal mi sie ten kombinezonik :)) chyba sie nad nim zastanowie

Gość o nie pomocy
nie jestem jakos specjalnie bogata, moje dziecko nie ma wielu ubrań ale za to te które ma są wyszukane w oryginalnym wzorze i dobre jakościowo, kupuję tez w second-handach i nie jestem w stanie zrozumiec jak możn kupowc takie szity z poliestru dla milusińskich zwłaszcza na zime, a zima tego roku bedzie ostra

Gość chce taki kupic
mama malej dzidzi,ktory ci sie podoba? bo mi ten drugi bardziej :) i chyba go kupie,tylko musze sprawdzic rozmiary. Moja corka ma prawie 1,5 roku i nosi ubrania na 74cm :( taki chudzielec.

ten 1 ładny, ale mialam dla synka taki i do niczego moim zdaniem. Spodnie sa szerokie w pupie a waskie w nogawkach i nóżki mu nie wchodzily, dodatkowo nogawki są krótkie a szelki dlugaśne i kurtka wielka. Ogólnie nie polecam tego, choć jest slodkie :) (dla chlopców tez sa takie śliczności z tego wlasnie z zyrafkami i pieskami) Ten 2 to dokładnie to samo co 1 jesli chodzi o spodnie.

Gość chce taki kupic
65% BAWEŁNA 35% POLIESTER ważne jest żeby nie przemakał. Ja tez nie należe do bogatych :) ale musze i tak i tak kupić.

Gość mama malej dzidzi___
mi sie oba podobaja :) ale napewno ciemny roz ;) moja corcia ma 7 mscy i nosi rozmiar 74 lub 80...

Gość o nie pomocy
podobne w carrefurze byly w week po 40zł

Gość cukierkowa ohyda
az mi po oczach ten roz dal jak weszlam :O Masakra!

Gość chce taki kupic
wiosenno mamo- syn ma 8 lat i co roku kupuje mu takie kombinezony, rzeczywiscie troszke wystaje przy biodrach ale jest kurtka ktora przykrywa wszystko. Nie stac mnie na komplet za 200zł, 70 moge dać.I szczerze rożnicy nie widze miedzy firmami.Potem sprzedaje koleżance. Dla corki kupuje pierwszy raz,w tamtym roku bardzo chorowala i nawet nie kupowalam bo nie wychodziłam z domu.

jak sie w okolo zrobi szaro i bialo to róż bedzie fajnie wygladal- do bialej czapeczki i szalika super :) Moja mala ma 1 czesciowy na zime. Dla niechodzącego dziecka wygodniejszy.

ja tylko napisalam co wyniknęlo z moich obserwcaji po zeszłorocznej zimie. córce kupilam spodnie wójcika na promocji za 60 parę zł i po prostu jak mialam porównanie to jak niebo a ziemia. Wójcika byly wygodne, dobrze sie ubieraly byly cienkie a ciepłe, a te niestety no coż. W tym roku stwierdzilam ze kupie uzywane a markowe (nie dlatego ze matka tylko dlatego ze wlasnie beda sie sprawdzać lepiej).

Gość Zartujecie ze juz kupujecie???
Przecież najpierw jest jesien?Dopiero wchodzą jesienne rzeczy,poczekajcie troche bo bedzie tego wiecej i napewno po nizszych cenach. Po co sie porywac i juz kupowac?Za miesiac mozna myslec i przegladac,przynajmniej ja tak robie,a w tym roku mam zamiar kupic używane w dobrym stanie dlatego czekam jak pojawia sie nowe aukcje w allegro.

nie bedzie wiecej i na pewno nie tanszych. Zimowe kolekcje w wielu sklepach juz są albo nawet byly. Potem wsyztsko bedzie poprzebierane, zostaną resztki rozmiarówek, a ceny jeszcze wyzsze bedą. Dopiero w styczniu na wyprzedazach bedzie mozna kupic taniej i to duzo taniej,. ale do stycznia warto cos wlozyc, a nieraz to juz w listopadzie trzeba zimowe rzeczy zalozyc a juz 2 polowa wrzesnia. W PL ostatnimi czasy nie ma jesieni. Jest lato krótki rekaw i nagle zaczyna się robic mega zimno i chwyta mróz nad ranem i pod wieczór.

Gość htrcyht
potem będzie tylko drożej 1 go listopada to może już śnieg leżeć, na jesień już dawno kupiłam, teraz szukam czegoś na zimę, tylko firmowe

niestety,nie bedzie tanszych, beda drozsze i zero wyboru...tak bylo w tamtym roku, kupowalam corce na ostatnia chwile i nie bylo w czym wybrac:O kupilam podobny kombinezon do tego co dala autorka w linku-nie narzekam,corka tez nie,ciepły jest, nie przemakal...

w tym roku mam juz kupione kozaczki, kombinezon, szukalm wlasnie fajnej czapki z szalikiem i rekawiczek:)a jesienne ciuchy kupowalam w czerwcu:D

Gość karetaa
Ładny. Ja na tą zimę kupiłam córci kombinezon Wójcika i w porównaniu do zeszłorocznego, zwykłego kombinezonu jest wprost rewelacyjny! Jak masz trochę więcej kasy to proponuję Ci taki właśnie kombinezon.

Gość lejla28
TO ZE DZIEWCZYNA NIE ZNACZY ZE MUSI WYGLĄDAC JAK RÓŻOWY POTWOREK

Ja jesiennych nie kupowalam bo jesieni nie ma :P Kupilam na jesień w zeszlym roku mlodym w tesco M- plaszczyk na polarze, K- kurtke taką imitacja skóry i jakby z pod tego wystawala bluza z kapturem (fajowska jest) i przechodzili tą niby jesień, potem wiosne i teraz pochodzą, a K to będzie jeszcze miał na następną wiosnę bo nie wiem co w tej kurtce jest ze ona rośnie razem z nim, a niby rozmiar na 2 lata (inna sprawa ze K wygląda jakbysmy go glodzili i lodówke na kłódkę zamykali) dokupilam im "adidasy" cherokee, ktore zniszczyli po 1 tygodniu użytkowania i M dostala pólbuty bo K mial z wiosny w miarę dobre no i na "jesien" jest ok. Teraz czas na zimę. Loli ma już komplet lącznie z czapkami szalikami i wszystkim innym. K ma kombinezon tylko jeszcze do nas nie dotarl i myslę co zrobić z M bo z jednej strony kombinezon jej potrzebny tzn spodnie ocieplane, a z 2 to ona więcej bedzie w kurtce samej chodzic i moze by jej kupic jednak taki nie sportowy plaszczyk, a spodnie po prostu osobno dokupić... No i mysle. Nie kupie jej 10 rzeczy bo bedzie pól zimy mi w łózku lezala z grypa, a 2 pol w spzitalu z anginą wiec skzoda mi inwestowac w kutki zeby na wieszaku wisiały :P