Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolczers

impreza zmeczenie a szybki wytrysk faceta

Polecane posty

Gość mariolczers

ja mam takie pytanie? ostatnio jak bylam z facetem, to onszybko we mnie skonczyl, nawet sie nie rozkrecilam. i potem powiedzial ze to przez to ze byl zmeczony, bo dzien wczesniej byl na imprezie, i mial ogromnego kaca,, i wogole ze byl taki zmarnowany caly dzien, i ze przeprasza ze przez to zmeczenie tak szybko skonczyl. .. a potem robilismy to 2 raz... juz na szczescie wytrzymal dluzej... mi sie zawsze wydawalo ze jak facet jestv %%% lub na kacu, czy zmeczony ,, to ciezko mu wogole staje... a nie ZE SZYBCIEJ KONCZY... . tylko sie zastanawiam czy tak szybko skonczyl za 1 razem przez to ze np. jestem dla niego MEGA HOT... CZY RACZEJ PRZEZ TO ZE BYL ZMECZONY I NA %% I NIE MOGL DLUZEJ WYTRZYMAC BEZ SKONCZENIA ??? jak to jest ?? facetowi na kacu czy zmeczonemu wolniej staje lub wcale czy przeciwnie szybciej konczy???

Gość anianurka
mi sie tam wydaje ze facetom zawsze staje czy nna%%% czy nie

Gość pirt flapjack
zmęczenie ma i alkohol ma bardzo duży wpływ z każdym jest inaczej i to też zależy od chwili. Niestety nie jesteśmy zawsze dyspozycyjni. Nie potrzebnie sobie głowę zaprzątasz bzdurami

jak facet był naładowany to dlatego tak szybko skończył Pewno sobie długo nie zwalił. Ty byłaś chętna i go bardzo podniecałaś stąd ten efekt. Nawet może się zdarzyć że może mieć wytrysk na miękkim penisie

Gość do mariolczers
on to twoj facet? czy przygodny partner?

Gość mariolczers
to nie jest moj staly partner... raczej przyjaciel z ktorym raz na jakis czas widujemy na male conieco :))

Gość nattalka
chciał zrzucić z krzyża i iść spać - dlatego skończył szybko

Gość NastępnymRazemPrzyjadęKamazem
polecam wykonać lewatywę z poxiliny, tylko odczekaj 20-30 mint przed próbą wypróżnienia. Jak wychdzi stolec - nie udało się, powtórzyć. Jak wychodzi krew, krwawa maź, stolec z krwią - wymagane kosmetyczne poprawki. Jak nic nie wychodzi - sukces - załóż pończochę na głowę i leć na orlen po hotdoga

Gość NastępnymRazemPrzyjadęKamazem
dobry doradca, przysięgam deklu, skąd ty te swoje porady bierzesz to chyba Bóg jeden wie ;)

Gość mrhe
Ja po pijaku ostatnio nie mogłem sie spuścić ale stał jak maczuga chyba ponad godzine bzykałem i nie mogłem.

Gość MARCINECINEK
my faceci czasem tak mamy... ;/ ze wlasnie na bani..wczesniej sie konczy,,, bo juz dluzej nie wytrzyma.. ;/

Gość kendiiiiiiiiii
podniecilas go na maxa...pewnie to przez to..;)

Gość pabianka
pewnie byl na kacu. faceci wetdy wczesniej koncza