Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta J.

prezent od teściowej...proszek do prania.

Polecane posty

Gość Marta J.

wyobrażacie to sobie ? ta kobieta dosięgnęła dla mnie dna już totalnie nigdy sie specjalnie nie lubiałyśmy a to dlatego że traktowala mnie z góry,mój mąż miał przede mna narzeczona która była wysoko ustawiona przez rodziców,i zachowywała sie dokładnie jak księżniczka poza nowymi trandami w modzie i modelach samochodów nie mógł innego tematu poruszyć w miare sie opamiętał i skonczył ten związek równocześnie zawalajac świat mamusi która widziała tylko i wyłącznie K. jako swoja synowa,ma jakieś dziwne poglądy i uważa że ludzie powinni sie dobierać finansowo a że moi rodzice nie prowadza własnej firmy nie maja jachtu na Malediwach wykluczyło mnie z rodziny.Co nie znaczy że klepie biede po prostu jesteśmy normalna rodzina na wakacje nas było stać i godne życie bez jakiejś przesady.No ale teściowa miała swoje różne sposoby na to by mnie spławić,wielokrotnie porównywała mnie do K. jeżdże golfem 5 ona stwierdziła że ten samochód to jakiś żart,prawidza kobieta powinna jeździć mercedecem albo lexusem na każdym kroku mnie obraża,próbuje swoich sztuczek przez 3 lata udawała że nie mam urodzin i pewnie bocian mnie przyniósł a wczoraj stanęła w progu naszego mieszkania z bukiecikiem i kartonem opakowany,gdy ją zobaczyłam oczywiscie nie chciało mi sie wierzyć w jej szczere intencje i udawałam że jestem zaskoczona i mi niezwykle miło,nie odpakowałam prezentu żeby nie musieć jej sie wrazie co rzucac na szyje.Posiedzieli 30 min i wyszli mąż zapytał czemu tego nie rozpakuje powiedziałam że nie mam ochoty,zrobilsmy to razem i co PROSZEK powiedziałam mężowi że ma jej to odwiezc i nigdy wiecej nie chce widziec jej w tym domu a on że to nieporozumienie pewnie ktoś pomylił,zadzownił do niej a ona A CO NIE PODOBA SIE? JAK ONA MOŻE PRZECIEZ TO PRAWDZIWY NIEMIECKI PROSZEK A NIE JAKIEŚ GÓWNO! rozumiecie? jestesmy rok po slubie planujemy dziecko a ona wprost powiedziala mężowi ze nie bedzie babcia bo my i tak sie rozstaniemy i nie ma sensu bawienie sie w mame i tate.NIENAWIDZE JEJ

to po prostu nie utrzymuj z nią kontaktu... mąż z racjio tego, że to jego matka, owszem, jesli ma taka ochotę, to niech odwiedza ją, aby nie codziennie i niech jeździ tam sam.. bo jak widać teściowa nie chce zostac babcią, więc podejrzewam, ze wnuków nie bedzie chciała zobaczyc..

W dupie się starej babie poprzewracało. Olej ją zupełnie, nie odwiedzaj jej, a mężowi powiedz, ze nie chcesz żeby do was przychodziła. A dla twoich przyszłych dzieci to lepiej, że nie będą miały z wariatką kontaktu.

Stara jędza... Jeśli tylko twój mąż nie jest "synusiem mamusi" to po prostu nie utrzymuj z nią kontaktu żadnego.