Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup sobie ten malinowy Napisano Wrzesień 19, 2011 jes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 A ty to kto ? Masz czarny nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup sobie ten malinowy Napisano Wrzesień 19, 2011 mam i spierdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 To dlaczego nie korzystasz ? Masz i nie korzystasz? Coś z tobą nie tak pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup sobie ten malinowy Napisano Wrzesień 19, 2011 a co cie to obchodzi psycholu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Wrzesień 19, 2011 Men... chodzą wici że ty targasz żubrom wory w Białowieży... prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup sobie ten malinowy Napisano Wrzesień 19, 2011 pewnie,ze targa wory,swoich nie ma to czyjeś musi, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Niedziel pedauku nie rozumiem twojej wieśniackiej gadki . Po ludzku, albo się nie udzielaj . Pomarańcz niewiele mnie to obchodzi . Czyżbyś się ukrywała przed czymś , albo kimś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffgfgfg Napisano Wrzesień 19, 2011 tak, nie moglabym byc z kims kto czyta i udziela sie na tym forum. moj chlopak raz tu byl i poczul takie obrzydzenie, ze wiecej nie zajrzal... po prostu szambo... ja jestem uzalenizona :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 No to jesteś szambo . Spuszczam cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach