Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanke

Dwie pijane 40tki

Polecane posty

Gość Tanke

Moja towarzyszka życia wraz z koleżanką (dwie atrakcyjne 40tki, obydwie matki małych dzieci) nadużyły alkoholu, a potem późną nocą chodziły po rynku we Wrocławiu i zaczepiały facetów, lub zachęcały ich do zaczepek. Był to podobno test na to czy sa atrakcyjne, ja uważam że był to test czy faceci uznali je za "łatwe". Co o tym sądzicie? I drugie pytanie: czy po takim wyczynie chwaliłybyście się swojemu facetowi?

Gość Eleeene
odpowiem ja :1) zaden test a czysta glupota , tym bardziej, ze zostawily male dzieci w domu i szlajaly sie po ulicy , zaczepiajac jak panie lekkiego prowadzenia 2)gdybym popelnila taki wyskok, zakopalabym go jak najglebiej i nie chwalila sie nim, przed partnerem(brak szacunku dla niego i dla siebie jako matki i kobiety

Gość aaaaaaarwena
@Eleeene a nie zakopalabys samej siebie, teraz? tak z korzyscia dla swiata i ludzkosci?

Gość aha ii ach
nie ma to jak dwie podpite babeczki :D polecam każdemu, a raczej każdej, która jeszcze tego nie zrobiła (bez lesbijskich podtekstów, oczywiscie, tak sie spić z kumpelą na humorek :D )

Gość aaaaaaarwena
dlaczego bez podtekstow? :P

Gość Eleeene
czemu ? Czy czyms Ci ublizylam badz zrobilam zlego? Bylo pytanie.Odpowiedzialam na zadane pytanie. Uwazasz, ze szlajanie sie noca po pijaku, zaczepianie mezczyzn i chwalenie sie tym, jest dobra wizytowka kobiety czy zony?

Gość aaaaaaarwena
ja też tak robię tylko że z koniami ;)

daj spokój potraktuj całe zdarzenie z humorem

Gość Tanke
odświeżam...

Gość Traveler
ja tam uważam że był to raczej test na to jak bardzo zdesperowani są podpici faceci po północy. Równie dobrze gość na placu Pigalle może się chwalić że go kobiety zaczepiały i robiły mu łóżkowe propozycje. Albo kierowca, zadowolony z tego, że jest bardzo atrakcyjny bo machają do niego TIRówki To nie był test a raczej pokaz JAK ŁATWA MOŻE BYĆ PIJANA 40LETNIA KOBIETA. I jak GŁUPIA

Gość Tanke
To podpowiedzcie mi jeszcze jak przetłumaczyć jej że takie wyczyny to nie luz a kretynizm.... zwykła rozmowa doprowadziła do awantury i stwierdzenia że widać jestem już starym zgredem, który nie zna się na dobrej zabawie i zazdrości takiej zabawy innym...

nikt ci na to nic nie poradzi:P stary zgredzie:P

Gość Eleeene
hahhahah.A ile lat masz , jak panny 40-stke maja? Od kiedy zaczyna sie stary zgred?

sądze ze te dwie 40 tki czuja sie niedowartosciowane jako kobiety i zrobily glupote sadząc ze sie dowartosciwuja .... bo jakis facet na nie spojrzy blee

Oto wersja "męska": Mój mąż wraz z kolegą (dwaj przystojni i wyglądający na zamożnych faceci ok 40 tki) nadużyli alkoholu, a potem późną nocą chodzili po rynku we Wrocławiu i zaczepiali młode kobiety. Był to podobno tylko test na to, czy te kobiety okażą się "łatwe" i zgodzą się pójść z nimi do hotelu. Tak przynajmniej tłumaczył mój mąż. Uwierzylibyście mu? :) Oczywiście, że wierzymy. Takie badania socjologiczne są społecznie użyteczne. :p

o masz niektórym pozytywne myślenie odbiera resztki poczucia humoru :)

Gość ALE O CO?
Ike, a co ma pozytywne myślenie do tego? Co ma pozytywne myślenie do poczucia humoru? Czterdziestki być może są bardzo niedowartościowane i zakompleksione: być może powinny wziąć udział w seksmaratonie, który co roku jest organizowany na Sex-Targach w Warszawie: mogłyby stwierdzić np. że sa atrakcyjne bo znalazło się 600 facetów którzy nie tylko zechcieli, ale wręcz przelecieli w 3 godziny. Ijeszcze 250 którzy przelecieli je w tyłek, nie mówiąc juz o 150 którzy zechcieli dokarmić je swoją spermą... Kryzys wieku średniego.... A takie durne testy to robią 14tki albo maksimum 16tki, albo jakieś głupie dziewuchy ze wsi zabitej dechami....

Nie ma nic gorszego niż takie pijane stare prukwy. :o Pijany jak szpadel facet i jego końskie zaloty wyglądają nieciekawie, ale pijana podstarzała baba zaczepiająca facetów to dno i 3 metry mułu.