Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronowa2525

Jak przekonać faceta do zakupu wibratora?

Polecane posty

Gość makaronowa2525

Jak w temacie.. Jesteśmy już dość długo ze sobą, zaproponowałam mojemu facetowi abysmy sprawili sobie wibrator do łóżkowych zabaw, jednak on poczuł się urażony że nie wystarcza mi już jego penis, czemu oczywiście od razu zaprzeczyłam.Wibrator chciałam tylko do zabawy, aby spróbować czegoś nowego, do dodatkowych pieszczot łechtaczki. Jak go przekonać żeby nie urazić jego męskiego ego? Może po prostu sama mam zakupić jakiś model i go zakoczyć ? :)

Gość ech to zycie
Jak człowiek chciałby spotkać taką kobietę, która lubi seks i eksperymentować, to trafia tylko na oziębłe kłody. Z kolei Wy, babeczki, narzekacie na swoich kochanków-mężów, że są bez wyobraźni. Czemu człowiek nie może znaleźć idealnej partnerki. Ech...

Gość makaronowa2525
A może on po prostu się wstydzi?? Planuję jeszcze raz poruszyć tę sprawę ale zobaczymy;)

Gość makaronowa2525
ech to zycie... masz na myśli mnie?? że ja narzekam? nie narzekam, ale fajnie by było poekperymentować. On jest raczej tradycjonalistą :/

Gość ech to zycie
Mam ogólnie na myśli wiele kobiet i mężczyzn, którzy nie są zadowoleni ze swojego życia erotycznego, bo się źle dobrali pod tym względem. Ile to kobiet się skarży na swoich facetów, że nie mają ochoty na seks i odwrotnie... stąd moje słowa, że to życie rządzi się niestety swoimi prawami :-/

Gość powiedz niech wybiera
albo Kazik spod ósemki albo wibrator:D

Gość makaronowa2525
i Ty jesteś z taką partnerką? Z doświadczenia wiem, że brak ochoty na seks u kobiet wynika z tego że nie jest spełniona, a wręcz po tym seksie sfrustrowana i dlatego go unika. Oczywiście mogą być tez inne powody ale najpewniej to je zniechęca. Zatem kup jakąś zabawkę :D Ucieszy się na pewno karola-- jakoś ten pomysł nieszczególnie mnie przekonuje ;)

Gość ech to zycie
Nie jestem z taką partnerką, rozwiodłem się. Nie mogla być niespełniona, a tym bardziej sfrustrowana, bo to ja miałem większy apetyt na seks, więc na bank była zaspokojona. Po prostu taką miała już naturę, że zero wyobraźni w tych sprawach, a seks raz na miesiąc...

dziwne ze twoj facet nie chce w koncu chodzi tu o wasza przyjemnosc moj maz sam mi zaproponował i to ja bylam zaskoczona bo w zyciu po nim tego bym sie nie spodziewała

że też na to sama nie wpadłam :D też to zaproponuję mojemu :) tzn. żeby kupić zabawkę dla mnie do pomocy ;p w końcu łechtaczka nie może się czuć samotnie, kiedy pochwa ma zabawę.

Gość makaronowa2525
W sumie to on tez sam coś takiego powiedział : może kupimy Ci wibrator? ( bo kiedys już coś o tym mówiła, co bym chciała dostać;)) , chociaż wydaje mi się że nie powiedział tego na poważnie. No a gdy ja się na to zgodziłam i zaczęłam bardziej nalegać to on wtedy właśnie zmienił zdanie....

Gość makaronowa2525
margirit-- no i ciekawe co on na to ;)

Gość makaronowa2525
Boi się konkurencji? To co ja mam zrobić?

ale konkurencja :p Ale chyba się boi, że orgazm da Ci wibrator a nie on :D i że później nie będziesz chciała z nim uprawiać seksu, bo wystarczy wibro :PCiekawe co mój na to powie :))

Gość makaronowa2525
margirit- no fakt może tego się obawiać, bo z nim orgazmy mam rzadko, no ale przecież nie zrezygnuje z seksu na rzecz wibratora :D

Tak myślicie wy, a facet pomyśli że pójdzie w odstawkę, bo wibrator będzie lepszy :D

hehehehehhhe no to może powiedz mu, że jego penis potęguje orgazm i nie może go zabraknąć :)Albo na początek kupcie tą nakładkę wibracyjną z durexa, to dla was obojga :) właśnie od dawna się przymierzam, żeby to kupić i ciągle zapominam ;p

Gość makaronowa2525
daj znać jak Twój zareaguje ;) słyszałam ze ta nakładka nie jest za dobra.

ale kobiecie jest trudniej osiągnąć orgazm pochwowy. A facet w co nie wetknie to ma zaraz dobrze. Orgazm pochwowy to wielka sztuka. My musimy sobie czasem pomóc. Dlaczego facet nie godzi się na przyjemność kobiety, tylko dba o swoje ego ?I to nie zawsze faceta wina, że kobieta nie może osiągnąć orgazmu

Gość makaronowa2525
rusłan- to tak chyba pomysli jakiś zakompleksiony facet.Ty sam zaproponowałeś :P

Gość korarlowa
kup i po prostu zrób niespodzianke albo sie wscieknie albo po prostu bedzie sie mu podobać na dwoje babka wróżyła moj zaakceptwał i nawet sam czasami wyciąga bo lubi popatrzec

kup sobie strip panty ( z gatty też mają) to go ucieszy :)http://ir.i.wp.pl/r,id,d140NTA7aF40NTA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2kvemFrdXB5My9ycW0vMTE5MDQveF9kZWEwZWQ4ZTJmYzk3N2FkM2ZjZDgxNDU3MTY1NGEuanBnO21edHJ1ZTtwXnRydWU7dF5qcGc7c156YWt1cHk0O2Z0XjE=.jpg coś takiego, ja kupiłam i mój wariuje jak nie wiem ;p taka seksi jestem hahahahaha

makaronowa2525 Zaproponowałem bo ja się nie boję i lubię urozmaicenia. Uwielbiam też patrzeć na kobietę w trakcie orgazmu, a jak to ja jestem jego sprawcą to trochę trudne :D

Gość makaronowa2525
może być tez tak, że on mysli że wibratory są tylko do penetracji i jego penis mi się na nic już wtedy nie przyda hehe. A ja chce żeby stymulował mi nim nie tylko pochwę ale też łechtaczkę mmm;) Bo paluszkami to jakoś nie chce mu się ;/

Gość makaronowa2525
rusłan i to Ty operujesz tym wibratorem czy tylko się przyglądasz?

Gość makaronowa2525
fajne nawet te 'rajstopki' :) :) Mojemu marzy się strój pielęgniarki hehe. Może pojawię się pewnego wieczoru w jego domu w takim stroju (pielęgniareczki:) ) z wibratorem w ręku :D hahaha.