Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heejt

Nastoletnie matki gotowe na ciąże.

Polecane posty

Co myślicie o nastoletnich matkach? nie chodzi mi o gówniary z gimnazjum pieprzące się z każdym lepszym na imprezie po 2 piwach, tylko o 16-18 latkach które są już gotowe na ciąże. Takie przypadki się zdarzają. Jeśli jesteś, lub znasz taką osobę, wypowiedz się na ten temat. Jak powiedziałaś o tym rodzicom? jak skończyłaś szkołę?

Gość 16 latka gotowa na ciążę
padłam :D

Gość do lemi
gotowe 16-18 latki ?!!! tys chyba na głowe upadła! znasz takie przypadki? gotowe na świadomą ciążę???????? boszeeeeeeeeeeeee

osobiście jedną osobę, która urodziła w wieku 17 lat. Pytam, bo wczoraj był o tym program.

Gość nhyu
bylam w ciazy majac 17 lat niestety poronilam teraz mam lat 18scie oboje z chlopakiem pracujemy utrzymujemy sie i jestem gotowa kolejny raz:) chlopak dobrze zarabia ja zreszta tez pozatym on ma 23 lata i bardzo chce miec zemna dziecko bardziej mi o tym truje niz ja

Gość nhyu
pozatym mam kumpelka ktora urodzila majac 17 lat teraz ma 19 i synka ktory ma ponad roczek mieszka z chlopakiem i super im idzie to wychowywanie:) druga umpela tez zaszla w ciaze w wieku 18 lat i juz urodzila:) i daje rade

Najwięcej "gotowych na ciążę" nastoletek tobyło do tej pory w Anglii, bo one przede wszystkim były gotowe na wyciąganie zasiłków od państwa i na olewanie szkoły i pracy :D Nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady.

Akurat znam osobę, która urodziła w wieku 17 lat, skończyła szkołę i obecnie jest ze mną na studiach. nie wiem w jakim środowisku żyjecie, ale przypadki inne niż ciąża po imprezie się zdarzają. ;)

Gość ja matka i babcia
Ja nie nastolatka ale matki nastolatki a zarazem juz babcia od konca czerwac :) Moja corka obecnie poszla teraz do pierwszej szkoly sredniej , na koniec czewrca urodzila zdrową corcie..dajemy rade , napewno nie pozowlilam jej usunąc, a miala isc na zabieg, ja z mezem stanelismy na glowie i ją powtrztmalismy od zabiegu i tabletek poronnych

Gość KWIATOWA ŁĄKA
wiesz co musiałam przetrzec oczy ze zdiwienia bo myslałam ze 16 - 18 lat to jeszcze gówniarze wes poczekaj z tymi dziecmi choc troche kto da ci prace w wielku 16 lat, jak takie maleństwo utrzymać wiem ze są rodzice ale oni jak by chcieli dziecko to pewnie by sobie jeszcze zmajstrowali sami

Gość w temacie jest blad
jak to mozna byc matka ( zanim zajdzie sie w ciaze i urodzi dziecko ) a co do pytania odpowiadam zadna normalnie myslaca dziewczyna nie bedzie chciala miec dziecka w tak mlodym wieku ten wiek jest przeznaczony na nauke , zabawe , towarzystwo i rozne przyjemnosci a nie w wychowanie dziecka uwazam ze dziewczyna w wieku 16- 17 lat to jeszcze dziecko i jeszcze sama nie wie czego od zycia oczekuje. Niech najpierw skonczy szkole ,pojdzie na studia , znajdzie prace znajdzie faceta , wyjdzie za maz - wtedy niech pomosli o dziecku Dziecko to nie zabawka , dziecko trzeba z czegos utrzymac - trzeba miec prace i mieszkanie . Nastolatki majace dziecko w tak mlodym wieku skazuja wlasnych rodzicow na utrzymanie siebie i jej dziecka i gdzie tu odpowiedzialnosc ?!!

Gość nhyu
aa i moja ciocia urodzila w wieku 16 lat

Gość Nataliinka
najlepszy wiek na rodzenie dzieci 19-23lat

Kobieta jest już matką od pierwszego dnia ciąży. Hm, to zależy. Są osoby, które w wieku 18 lat, mają pracę, szkołę i są gotowe na dziecko, a są tacy, jak moich kilka koleżanek ze studiów, że w wieku 25 lat one twierdzą że dziecko to gówno i przekleństwo. Wiek tu nie ma nic do rzeczy.

Gość KWIATOWA ŁĄKA
ta 19-23 lata to moze i najlepszy okres pod wzgledem biologicznym ale nie ma co ukrywać mało która 19 moze sama bez niczyjej pomocy sama sie utrzymać nie mowiąc o dziecku

jak chciała usunąć to faktycznie była gotowa na ciążę :D No i właśnie tak to zwykle wygląda - wiadomo, że nastolatka pod żadnym względem nie jest gotowa na ciążę (nawet pod fizycznym/biologicznym) ale jak wpadnie to już je wychowa z pomocą rodziców albo starszego partnera. O czym wy ludzie bredzicie :O

Rodzice chyba powinni pomagać bez względu na wiek. Ja się do rodziny mogę zwrócić w każdej chwili po pomoc, mimo tego że 18 lat skończyłam dawno temu. Nie chodzi tu o jakieś całkowite utrzymanie, ale każdy kiedyś potrzebuje pomocy.

Gość ja matka i babcia
a ja corce pomagam, ale jej nie wyręczam,

a kto gdzieś napisał o usuwaniu dziecka? bo może nie doczytałam.

Gość ale sie usmialam.........
16 letnia dziewczyna to jeszcze dziecko na utrzymaniu rodzicow .

Gość nhyu
heejt----> zgadzam sie z toba ja znam wiele dziewczyn w moim wieku i czesc jest gowniarzernia a czesc naprawde bardzo powazna znam tez o wiele starsze panny od siebie ktore maja w glowie zabawe kutasy etc

Gość ja matka i babcia
to chyba dot. sie mojego wpisu, bo napisalm ze corka w pierwszej chwili chciala dokonac zabiegu lub wziasc tabletki poronne, ale z mezem przekonalismy ja ze nie warto zabilac z jej krwi, jej cialka dziecka

a no teraz doczytałam :) dobrze, że nie pozwoliłaś jej usunąć, bo większość kobiet biorących tabletki poronne nie może mieć w przyszłości dzieci.. Jak powiedziała Ci o ciąży? a co do tematu, to mi chodziło o program w TV, polski, a nie amerykański, jak ktoś wcześniej napisał.

Heejt, to doczytaj. Dorosły człowiek, który zakłada rodzinę nie powinien się oglądać na pomoc ze strony rodziców, chybaście ocipiały.

Gość ja matka i babcia
wiek nie gra roli bo niejedna 40 latka potrafi byc o wiele mniej odpowiedzialna a zaarzem fatalna matką niz 17 latka

Gość Ganta
Przypominam o swoim słusznym istnieniu - Nastoletnie szmaty i kurwy, nie obrażajcie mądrych matek, wy lachociągi bez pieniędzy na gumki !

a jak nastoletnie dziecko przyliczy wpadę to wiadomo, że to jego rodzicom dochodzi kolejne dziecko.