Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camma

W jakim banku konto?

Polecane posty

Gość kdsjalkfba
domowy bank skarpetowy, niezawodny, nie biorą procentów ani prowizji, konto całkiem za darmo :D

Polecam Alior Bank, nie zdzierają za obsługę konta, dla mnie ważne są wypłaty za friko ze wszystkich bankomatów na świecie, fajną mają lokatę nocną, a portal internetowy do obsługi konta łatwy i przystępny. Nie polecam PKO BP i Lukas Banku. W Lukas Banku, żeby np. zrobić przelew internetowy nowemu odbiorcy, najpierw trzeba zadzwonić i odbyć długą rozmowę, aby pani po drugiej stronie słuchawki wprowadziła dane tegoż. Jak dla mnie nieporozumienie.

Gość 311111111111111111111111111111
w Alior Banku biorą dużo mięsiecznie za kartę. Ja mam w PKO i jestem zadowolona :) wbk też jest spoko : )

Gość KWIATOWA ŁĄKA
ja polecam Ideabank spoko zero opłat wyłaty z wszystkich bankomatów i wszystko mozna załatwić przez internet zero opłat

PKO BP to porażka, nikt nic nie wie. Dzwonisz w jakiejś sprawie kilka razy i dostajesz tyle różnych odpowiedzi ile różnych osób je udziela. Do tego jak trzeba coś większego załatwić, np. jakiś papier donieść, to nie można do byle którego oddziału, tylko do macierzystego (w moim przypadku oznacza to 250 km od aktualnego miejsca zamieszkania) i to koniecznie osobiście. Jedyne co dobre, to można naprawdę szybko kredyt dostać jeśli się ma u nich dłużej konto. Ja właśnie kończę takowy spłacać i żegnam się z PKO BP raz na zawsze.

Gość Ramoneska skórzana
Również polecam WBK, konto

Gość robin hood .
czy wy poglupieliscie? trzymacie kasę w bankach!? teraz, przed groźbą wojny? ja mam konto w Polbanku ale juz opróżnione... bo to Grecki bank

Gość guantanamera
Mam konto w Nordei i jestem zadowolona. Bankomaty i przelewy przez net za darmo i ogólnie są bezproblemowi w kontakcie. Z kolei bardzo odradzam Polbank (KOSZMAR, bajzel i drogo).

Gość gintara zenon
jak grozba wojny ?