Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silke26

Przeszłość seksualna - powiedzieć mu to?

Polecane posty

Gość Silke26

Spotykam się z pewnym facetem od 3 miesięcy, nigdy nie spytał mnie wprost o byłych partnerów bo raczej nie powinno się o tym mówić bo i po co.Ale on chyba myśli,że nie wiem ilu ich było bo czasem jakieś tam żarty rzucał na ten temat.Czy w takiej sytuacji nie lepiej by było,że następnym razem powiedzieć mu pół żartem pół serio,że mimo swojego wieku miałam tylko dwóch chłopaków a spałam tylko z jednym z którym byłam długo w związku? Czy raczej przestraszy się bo mam 26 lat.On jest trochę starszy i bardzo liberalny w sprawach seksu, tzn. otwarty na nowe rzeczy, to widać.Zresztą kiedyś po imprezie wymknęło mi się pytanie czy próbowałam seksu analnego i był bardzo zdziwiony,że powiedziałam,że nie. Dlatego też zastanawiam się czy wobec tego,że mam wrażenie,że on chyba myśli że z niejednego pieca chleb jadłam i mojego braku doświadczenia w wielu sprawach nie lepiej byłoby mu jednak powiedzieć? choćby jednym zdaniem że miałam tylko jednego więc bez żartów?

Gość modelka xs
o współczuję ci bolącego niedługo odbytu...

Gość Silke26
oj poważnie pytałam czy powiedzieć mu że w tym wieku miałam tylko jednego, czy jest szansa że się ucieszy

Gość Silke26
żeby myślał o mnie poważnie a nie wiem czy przypadkiem nie myśli,że nie wiem ilu facetów miałam skoro tak żartuje, a to by go uspokoiło i może doceniłby że seks jest dla mnie powazną sprawą?

Gość Silke26
no nie wiem czy nie wyśmieje :p on jest raczej doświadczony

A jak nie wie ily było przed nim to nie traktuje cię poważnie? Czegoś tu nie kumam...

Gość Silke26
Traktuje... tak mi się wydaje ale skoro rzuca podteksty nie daje mu to spokoju to zadziała na plus że miałam tylko jednego? albo wyśmieje brak doświadczenia...

Można mieć jednego i być boginią seksu, a można mieć 50 i być kołkiem. Ilość o niczym nie świadczy.

na wtwoim miejscu jesli jesczeraz powiedzialby cos tego typu w zartach topowiedzialabym mu prawde

Gość Silke26
Może tak spytam jak on uważa,że ilu ich było, a potem powiem :p albo z takim nieszczerym wyrzutem że co on sobie myśli,że obsłużyłam drużynę piłkarską a ja jednego miałam :p