Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkvjvkewi

odchudzajace sie! pytanie

Polecane posty

Gość lkvjvkewi

czy tez macie takie chwile ze chcecie zjesc calą lodowke lącznie z kablem i wtyczka??:o ja bym mogla ją poźreć bez problemu:o

Jeśli chcesz skutecznie schudnąć to nie możesz być głodna... Czego oczekujesz po takiej głodówce? Wymarzonej figury??:O:O Jedz 5-7 małych posiłków w ciągu dnia, pamiętaj o sporych ilościach warzyw, a zrezygnuj z pieczywa.

Gość lkvjvkewi
jem 1-2 kromke rano i 1kromke wieczorem w miedzyczasie jablka, banany,zupe

Gość lkvjvkewi
wypijam 1 kawe 2 herbaty i wode jak jestem glodna a mimo to czuje straszny glod;o

Gość sdfgbvdv
Tak, ja tak mam. Zwłaszcza po osiemnastej ale po 2 tygodniach diety już nie czuję głodu i mam jedzenie praktycznie w dupie. Najgorzej przeżyć jakoś ten czas.

Gość lkvjvkewi
a jak wyglada twoja dieta?? ja ostatni posilek jem o 18 potem pije wode i herbaty z cukrem:/

Gość kwiatowa łąka
jak sie zdecyduje juz w koncu na diete to tez tak mam na początku ale z czasem mija i nawet moge gotowac obiad dla męża i niepodjadać to kwestia przetrzymania tego czasu

To twój jadłospis...? :O łał, rzadko obserwuje się większy debilizm... :O jedna z drugą macie gówno a nie pojęcie na temat gromadzenia w organizmie tkanki tłuszczowej. Dlaczego ludzie chorzy przez cały miesiąc ZUPEŁNEGO niejedzenia gubią co najwyżej 2 kg? Nie wiecie, o skąd stosując takie "fantastyczne diety". powodzenia w efekcie jo-jo , zaburzeń miesiączkowych i osłabieniu 🖐️

Gość lkvjvkewi
jadlospis na zmniejszenie zoladka przez pare dni:o potem zobaczymy obiad staram sie jesc normalnie

Gość lkvjvkewi
to podaj jakas ciekawa diete w skrocie

Jak chcesz schudnąć bo masz nadwagę (ważysz 80kg wzwyż), to przygotuj się na minimum rok intensywnej pracy GDZIE CHUDNIE SIĘ OKOŁO 1 KG NA MC , a nie na zmiejszanie żołądka... :O no ludzie, co te dzieci teraz mają w głowie... Dieta zostaje z Tobą do konca życia już. Dlatego musi gwarantować ci uczucie sytości , dobre odżywienie wszystkich organów, itd.... Wybierz się do dietetyka bo zrobisz sobie krzywdę.

Gość lkvjvkewi
mam 70 kilo

Tak jak pisałam wyżej. Kluczem do sukcesu jest spalanie na bieżąco , czyli jesz około 6 posiłków w ciągu dnia, ale nie możesz czuć się głodna.

Gość lkvjvkewi
rok hahah nie dzieki;) wole 1 kg-1 tydzien:) pa

No widzisz. Ja byłam chora, brałam leki do których pewnie jeszcze bede musiała wrócić jak mi sie pogorszy i moja waga wyjściowa rok temu to było 90 kilo. Normalnie zawsze ważyłak koło 55. Teraz ważę tyle co Ty, ale to ciągła praca i dieta zostanie ze mną do końca bo inaczej otyłość wróci. Ale ja nie chodzę głodna , badam krew i wszystko jest u mnie o.k.

Gość bryska po co tracisz czas
na jakąś rozjebaną pizdę? przeciez to już z daleka debilizmem napierdala :D ja byłam u dietetyka i nie mam efektu jojo ale PONAD rok pracowałam ścisle według przykazań i zalecen. i też cały czas na 5,8 posiłków w ciagu dnia. a ty smarkulo bedziesz za 2 lata ważyć nie 70 a 100 z tą twoja metoda zmiejszania zoładka Buuaahahha uśmiałam sie :D:D:D:D:D:D specjalistka sie kurwa znalazła mądrzejsza od lekarzy :D

Gość to jest niccccc
poczytajcie se blogi anorekstyczek to dopiero sie uśmiejecie z tych "cudownych" metod. ja znałam anorektyczke wpierw jako szkielet w szpitalu pół roku przeleżała, potem wróciła na jeszcze dłużej, a teraz wygląda jak sumo! i na co jej to było?? a własną matke do grobu wpędziła