Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 969

Bilety Ryanair

Polecane posty

Gość 969

Witam. Planuję w październiku lecieć do Alicante w Hiszpanii. Poluję na tanie bilety dla siebie i 3 innych członków ekipy. W zeszłym tygodniu wypatrzyłem dość tanie bilety - 1400zł dla wszystkich, plus bagaże i tam jakieś niewielkie opłaty. Jednak jak już siadłem do zamówienia to cena znacząco skoczyła. Potem znowu się obniżyła i znowu skoczyła. dzisiaj rano kosztowały 2100, teraz 2700. myślicie że jeszcze stanieją? czy brać to co jest? Linia Ryanair

Gość 969
ponawiam pytanie

Gość 969
ponawiam pytanie

po pierwsze szukaj "no tax" bedzie taniej bo nie ma opalty lotniskowej badz jest niska a po drugie sprobuj z innego kompa bo wiem ze ryanair zapamietuje IP i potem juz czena tylko rosnie

Gość dsfgb
myślę ,że stanieją ale musisz z 2 razy dziennie sprawdzać.Ja kupiłam bilety do Anglii pod koniec października.Były po ok 100 zł później 74 a w końcu za 50 kupiłam.Teraz znów 74 zł ,za pół dnia za 50. Pilnuj.A i na koniec doliczy wam do każdego biletu ok 20 zł opłat jakiśtam . Mówiąc krótko mój bilet był za 50 zł . do tego 25 zł odprawa + powinnam ok 20 manipulacyjnych. Ale tego ostatniego uniknęłam kupując przez allegro

Gość xzsersr
tak jak ktos ci odpisal na gazetowym forum, sprobuj zakupic bilety pojedynczo lub parami, po 2

Gość 969
pojedyncze teraz kosztują 590. ale miejsca jeszcze są, mogę zarezerwować na stronie max, tj 25

Gość dsfgb
podaj szczegóły lotu to sprawdzę ile u mine kosztują

Gość 969
sprawdzam na różnych komputerach, przez komórkę także, różnymi przeglądarkami z wyczyszczonymi plikami cookies. i dalej stała cena