Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, mam pytanie, może ktoś też miał z tym problem: u mojego 10-cio miesięcznego synka wczoraj wieczorem zauważyłam czerwone krostki na pupie, myślałam że to odparzenie chociaż nigdy nie miałam z tym problemu. dzisiaj rano pojawiły się na nóżkach i brzuszku, wygląda to tragicznie, byłam u lekarza i zapisał maśc i syrop, ale dziwi mnie skąd ta wysypka, skoro nie zmieniałam proszku,pieluch,płynu itd.

Gość Ja nie rozumiem...............
Lekarz ci nie powiedział skąd to mino że to oglądał a my tutaj w ciemno mamy gadać skąd to od czego...No pomyśl logicznie.Trzeba było się lekarza pytać a nie tutaj

lekarz powiedział,że trzeba odczekac 3 dni i jak nie będzie poprawy to zrobic wyniki krwi, a on nie ma pojęcia z czego to może byc, wykluczył jedynie choroby zakaźne. a napisałam, bo może ktoś też ma podobny problem, może jakiś wirus albo coś w powietrzu

Gość Ja nie rozumiem...............
To odczekaj spokojnie te 3 dni bo skoro lekarz nie wie to my tym bardziej.Jest 1000 przyczyn wysypki także można snuć domysły.

Gość mmamama27
może zjadł coś? to ty powinnaś wiedzieć co działo sie przed wysypką a nie działo sie wcześniej?