Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogna katowice

bede glosowala na palikota

Polecane posty

Gość Bogna katowice

on chce dla ludzi dobrze nie bedzie kradł, bo ma kase

Gość Roberto*
Offerma mocherze Palikot zrobi porządek z kościołem wreszcie

już mieliśmy takich którzy "zrobili porządek z kościołem". nazywali się PZPR i nie wiem czy naprawdę stworzyli dzięki temu taki raj. a poglądy na sprawy kościoła mieli dużo bardziej radykalne niż palikot.

Też zagłosowałabym na Palikota ale nie pójdę na wybory bo się sypnie, że dokumenty mam nie w porządku. Wyszłam za mąż prawie 5 lat temu i nadal nie wymieniłam dowodu. A teraz to już mi się nie chce. Poczekam jeszcze te 5 do 7 lat do rozwodu ;)

naprawdę to jest coś niesłychanego jak łatwo propaganda robi wodę z mózgu ludziom. wystarczy gościa trochę popokazywać w telewizji i choćby był największym bałwanem i opowiadał totalne brednie to będą na niego głosować.

Gość nie mogąc kupić love
!offerma czy to prawda co pisali o tobie,ze przestraszyłes sie prawnika z kafe, któremu ubliżałes? hahahah chyba naprawde czekają cię od jutra prawdziwe problemy lepiej szykuj kasę na odszkodowanie za obrazenie ja bym robił pod siebie

Gość daj cynka popatrzem
komu i gdzie oblizal ?

oj już nie zesraj się pajacu (tu wskazówka: dołącz do "prawnika" to se złożycie pozew zbiorowy) :D

Gość dupa jesiu pierdzi stasiu
on chce dla ludzi dobrze nie bedzie kradł, bo ma kase wszyscy politycy chcą dla ludzi dobrze. palikot reprezentuje lewice. rządził z PO w przyjaznym państwie. gówno pomógł ja mu podziękował :classic_cool: ja bym zagłosował na prawicowego jkm

jak to "wstyd"? czyżby dlatego że palikot opowiadał o swoich duchowych przeżyciach związanych z "ojcem świętym" a teraz takiego antyklerykała rżnie? :D to nic nie szkodzi, leming wszystko łyknie jak mu w tv pokażą. choćby to co jest dzisiaj miało się o 180 stopni różnić od tego co było wczoraj.

Gość pozwiemy offerme!
wyzywa porządne kobiety i normalnych facetów, oszczędza tylko prawiczki, ale i to nie zawsze, np. bsa :O

oj już nie zesraj się pajacu (tu wskazówka: dołącz do "prawnika" to se złożycie pozew zbiorowy) jak go nie wyzwałeś z imienia i nazwiska, tak że jednoznacznie można stwierdzić kogo obraziłeś to nic ci nie zrobi

Gość do lucy
a ty na kogo glosujesz?? na pis?? :D:D

a jakie mam wyjście ? jkm z warszawy nie startuje. zostaje pjn, pis i po

doszedłem do wniosku że wybiorę mniejsze zło i zagłosuje na SLD lub PO. sld to lewica. po to umiarkowana prawica

"to nic nie szkodzi, leming wszystko łyknie" raczej szara masa, owieczki którym w reklamie trzeba wskazać kierunek pędu, i jeszcze są z tego dumne

mam wybór spośród 3 prawicowych partii: pjn, pis, po na lewaków nie zagłosuje: sld, ppp80, ruch poparcia palikota i zostali rolnicy: psl :D

Gość mentaI cut
żebyście mieli zapał jak 70 letni dziadek Korwin-Mikke to by dla was nie byłby problem ruszyć dupsko i zagłosować na JKM gdzie indziej. :D ja na niego głosuję bo to geniusz i tyle. ale fakt jakbym była lewuską to też bym głosowała na Palikota

żebyście mieli zapał jak 70 letni dziadek Korwin-Mikke to by dla was nie byłby problem ruszyć dupsko i zagłosować na JKM gdzie indziej. ja na niego głosuję bo to geniusz i tyle. ale fakt jakbym była lewuską to też bym głosowała na Palikota jkm zjebał sprawę . jak to się stało że nie zebrał podpisów na czas?

Gość LoOoOsEr
JKM chyba nie wystartuje. Zarejestrował się w Warszawie?

JKM chyba nie wystartuje. Zarejestrował się w Warszawie? nie. ciekawe czy rolnicy zagłosują na psl :D

"jak go nie wyzwałeś z imienia i nazwiska, tak że jednoznacznie można stwierdzić kogo obraziłeś to nic ci nie zrobi" oczywiście, dlatego się z gościa nabijam. i dokładnie to napisałem bałwanowi który mnie tam próbował straszyć i podawał się za prawnika a taki z niego prawnik jak z koziej dupy trąba. "sld to lewica. po to umiarkowana prawica" a ten który se wstawił spację między ! i "offermę" to nie ja.

Gość buhahaha hahah lucy
zagłosuje tak jak jej każe zs :D:D

Gość mentaI cut
bo to właśnie my zbieraliśmy a nie jkm, ludzie to zjebali. to dziwne, na youtube pod filmami z jkm jak i lewakami sami prawicowcy piszą, generalnie wydaje się że jest zapał, a tu takie coś. pfff