Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość </3

Powiedźcie co mam zrobić?!

Polecane posty

Gość </3

Niedawno przestałam odzywać się do przyjaciółki za podrywanie mojego chłopaka. Bardzo mi jej brakuje i ciepię z tego powodu. Ona się nie odzywa. Nie wiem co mam robić i bardzo mnie to boli.

Gość 969
podrywanie w jakim sensie?

Gość ,,
skoro podrywa twojego faceta to nie jest twoja kolezanka

Gość </3
Niby niewinne głaskanie, ale uważam że to i tak nie fair. Wiem, powinnam puknąć się w głowę, ale przyjaźnimy się już tyle lat że brakuje mi jej po miesiącu nie odzywania się do siebie. Chcąc nie chcąc cały czas usprawiedliwiam ją w myślach...

Gość </3
Może to ja po prostu jestem przewrażliwiona? Ale dzięki za komentarze. To one trzymają mnie od tego żeby do niej nie napisać ;p

Gość olgaola85
lepiej dla ciebie moja zawsze wieszala sie na moim tż na kolana obsciskiwanie smsmy telefony i olewalam to a raz jak sie najabala powiedziala ze zrobi wszystko zebvy go mieć ja nic nie musialam robic moj facet ja ustawil do pionu ze sobie nie zyczy jestesmy raczej w chlodnych kontaktach od tamtej pory

Gość </3
A nie brakuje Ci jej? bo ja raczej traktuję facetów jako kogoś do zaspakajania potrzeb seksualnych, a nie jako przyjaciół dlatego też brakuję mi tej relacji przyjacielskiej. To głaskanie nie ruszyło mnie zbytnio, lecz uważam że są jakieś zasady.

Gość </3
Zawsze robiłyśmy wszystko razem, dlatego nie wiem co mam teraz z tym zrobić :(