Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiii

On ciągle mnie krytykuje

Polecane posty

Gość malamiiii

Piszę pierwszy raz sama temat , bo jestem bardzo smutna. Mam narzeczonego. Ale mieszkamy osobno. On mieszka u matki , ja u rodziców bo nie stać nas na wynajem jeszcze. Mniejsza z tym zresztą. Chodzi o to ,że co miesiąc dostaję pieniądze , niewiele jest to zazwyczaj 300 zł. Z tego kupuje sobie coś zawsze na tyłek jak to się mówi. No i chodzi o to,że postanowiłam isć do fryzjera od 3 lat pierwszy raz. 140 kosztuje ze wszystkim. Wydatek niemały ale w końcu iść trzeba. No i się zaczęło,że za drogo ,że się nie opłaca. To samo było gdy chciałam kupic strój kąpielowy za 70 zł ,że jest z drogi , że jestem głupia no i był zły. Czego nie kupiłam i stroju nie mam. ZAWSZE jeśli coś kupic chcę to narzeka ,że za drogo. A sam wyda na paczkę za ciuchy ponad 500 zł , kupił sobie telefon za gotówkę za 1200 zł , nic mi nie kupuje bo żeby nie było to nie on daje mi pieniądze. Nie kupuje mi nic , czasami spodenki za 20 zł albo jakiś inny ciuszek. Chciałam sobie majtki kupić ładne za 20 zł to powiedział ,że na rynku s za 3 ładne a nie takie drogie. Ja nie wiem co mam robić nie chciałam go kłamać z niczym , bo on mnie nie kłamie. Ale zazwyczaj rezygnuje z tych rzeczy co chcę sobie kupić by nie było kłótni i kupuję tańsze. Najlepiej by było abym się ubierała w lumpexach , a mnie tam rzeczy się nie podobają , bo ja nic osobiście nie mam przecież do lumpexów. U mnie w mieście są zawsze zbyt duże rozmiary jak na mnie w tego typach sklepów. Czuję się okropnie, chciałam ładnie wyglądać,jeszcze mu prezencik kupiłam by się cieszył ,że nie jestem samolubna. A on się na mnie obraził i mnie wyzwał. Co mam robić? Uprzedzę Wasze pytania ja mam 22 on 27

Gość jftuzjd gzfjzdh
o matko, to nie jest możliwe??? co go kuźwa obchodzą twoje zakupy? dziewczyno weź się ogarnij i nie bądź taką cholerną sierotą, jak będziecie małzeństwem (czego ci nie życzę) to będzie ci wydzielał na podpaski i to najtańsze, postaw go do pionu a jak sie nie podoba to niech spieprza

Gość malamiiii
chciałam kupić pończochy sexowne by się ubrać dla niego . 25 zł chyba . Powiedział,że w życiu nie kupił by za tyle tych pończoch,że to za drogo. Chciałam łdnie wyglądać to samo z fryzjerem i teraz jest wielka kłótnia tym bardziej,że to nie on mi dał te pieniądze. Dodam,że sam nigdy nie zrobił mi niespodzianki , a ja zrobiłam już kolację. Mówi,że nie mam się w co ubrać , a idę do fryzjera. Ale nwet jak mam sobie kupić ciuch ,to mówi,że za drogi jest i można kypić dużo taniej. A on sobie wydaje 500 zł na ciuchy :( kogo?? swoje . mnie mówił,że kupi mi pasek (zacznę od tego ,że nie mówiłam mu nić aby mi miał coś kupować itp ) i minęły 2 msc i nic . Akurat pasek mi niepotrzebny ,więc nie rozpaczam nad tym .

Gość coover goust
głupia jesteś, tyle ci powiem