Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostateczny koniec świata

Pokłóciłam się z koleżanką z klasy, jak się zachowywać w szkole?

Polecane posty

Pożarłam się ze swoją kumpelą najlepszom, i nie odzywamy się. Nie wiem jak mama się teraz zachowywać w szkole? siedzimy w sąsiednich ławkach, często mamy zajęcia w grupie i ponadto boje się, że ona będzie buntowała innych przeciw mnie. Nie piszcie by się pogodzić bo to nierealne ani że to nie była przyjaźń bo to już wiem.

hop hop!

Też jestem pokłócona z koleżanką z klasy i śmieje jej sie w pysk :D:D:D I mam to szczęście, że niektórzy robią to ze mną, hahahah :D:D A teraz rada : olej ją, a resztą klasy sie nie przejmuj

Gość wwwwwwwwwwwww356575657567
skizto chyba nie z lookrecją?

ale jak się śmiejesz? co robisz gdy np musicie razem pracować w grupie?

Chodziłam z nią do poprzedniej szkoły i klasy. Stwierdziła, ze stała na piedestale w szkole co mnie rozwaliło, bo tak serio to była nikim i chyba tylko z 2 koleżanki miala no, ale nieważne. Wkurza mnie jak ktoś uważa sie za kogoś lepszego. Wale jej takimi ripostami, ze siedzi cicho jak mysz pod miotłą. Jestem już na granicy wytrzymania :D:D Ja mam wredny charakter, więc w każdej kłótni jestem wygrana :D Wiesz czym najlepiej wkurzyć? Pokazać, ze się coś wie lepiej :):) Czyli w 100% używać mózgu :D:D Z Lookrecją mnie takie gówniarskie zagrywki nie łączą :D:D

skizto daj przykład riposty jak gasisz tę małolatę :D

Gość antonio flageras
ja pierdolę :-D

Kurczę na sucho tak nie dam przykładu. To trzeba usłyszeć :D:D Ale chyba już z tym kończe bo planowałam się zmienić w miłą Agnieszkę :(:(

Gość antonio flageras
kurwa po ile wy lat macie :-D

Nam jeszcze wolno się tak zachowywać, wiec chill out! Zresztą jak mnie ktoś wkurwi to nie interesuje mnie to, czy moje zagrywki są zenujące. Muszę sobie ulżyć. Jeśli chcesz to podam Ci kilka metod jakie stosowałam w gimnazjum :P Ale to już na ostrą wojne :D

noto wyobraź sobie, że ta suczka mówi ci tak: jesteś głupia jak but a głupiemu trzeba dać wolną rekę bo z głupotą nie wygrasz wiem, że słabe ale raz mnie taka jedna tak zgasiła i nie wiedziałem co powiedzieć :o

skizto dawaj te metody :P

ja bym odpowiedziała : wiem, wiem dla Ciebie jesteśmy wszyscy zwykłym plebesem :D:D [salwy śmiechu wszystkich obok] :) sprawdzone und potwierdzone

ja przez 3 lata gimnazjum mialam zajebista przyjaciolke, tak zajebista ze jak mialam kase to wszedzie szla, a jak potrzebowalam pomocy to jej przyjaciolkami byly te co obgadywala a dla mnie nie bylo czasu ;D teraz ja jestem na studiach a ona i jej ambicje dalej kiszą się w szkole sredniej.

Metoda 1: Podjebałam 3 laskom zeszyty i je spaliłam. Musialy przepisywać :) Metoda 2: Weszłam w układ z woźną i otwierała mi szatnie [to zakazane bez nauczyciela na dyżurze] i rozbiłam jednej dziewczynie jajko w kieszeni :) Miała jajecznicę w kurtce. Drugiego dnia przyszła w innej i powtóreczka :D:D Nieźle się musiała wkurzyć :D:D

niedziel znów się najebałes? idż załóż kolejny topik o przegranym życiu a nie rozwalaj mojego :o skizto, dobra jesteś:) przydałabyś mi sie w szkole:D

Gość Hania z oznania
ja kiedyś na praktykach zrobiłam standart - wyczyściłam dwóm pannon kibel szczoteczką do zębów :D

woźne w szkole zrobią wszystko za fajke :classic_cool: no i poznałam całe ich życiorysy :O Ale takie wojny mają swoje złe strony :D Mi zrobiły laski ściąge i dały nauczycielce jako moją i ocena niżej na koniec :):) więc wiesz ryzyko zawodowe :D:D

Gość ten ostatni pierdziel
po jajecznicy mam wododupie :(

A ja znowu trwonie czas na tym forume zamiast się uczyć alternatyw, koniunkcji, implikacji i równoważności :(:( Aż mi się zatęskniło za gimnazjum :(:(

albo wiecie... kiedyś mnie bierze pani z matematyki do odpowiedzi i mi każe zrobić zadanie... no i nie wiedziałem, bo wszyscy się patrzyli i się zestresowałem, jakby zamknęli oczy to bym wiedział jak policzyć to zadanie... no i nie wiedziałem, to ona mi powiedziała że życie przegrałem skoro nie umiem tego policzyć :(