Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena9069876765654

ciaza obumarła zobacz koniecznie !!!!!

Polecane posty

hej chce was ostrzec i opowiem co mi sie zdarzyło!!! dostalam silnego bolu ciezko opisac ale naprawde bardzo bolalo wiedzialam ze jestem w 5 tygodniu ciazy maz zadzwonil na pogotowie usg zrobili dali leki na podtrzymanie ciazy badania i diagnoza ktora byla jak wyrok beta SPADA ciaza obumarla lekarze pytali o lyzeczowanie powiedzieli ze to dobre wyjscie ja sie nie zgdzilam mialam przeczucie ze ono zyje wyszlam na wlasne zadanie z wypisem ze nosze obumarle dzieciatko... poszlam do lekarza jednego drugiego i dzidzia dalej rosnie rozwija sie serduszko bije moje dziecko nadazl zyje jestem teraz w 9 tyg ciazy zdrowej ciazy!! Dziewczyny ... Pamietajcie ze lekarze czesto sie myla nie pozwólcie na to by jeden lekarz ocenial stan ciazy sprawdzajcie takie diagnozy... ja do dzis codziennie boje sie ze cos nie tak ze moze cos zlego sie wydarzyc tylko dlatego ze lekarze sie pomylili nadal jestem zestresowana i martwie sie o kazdy dzien... Pozdrawiam

Gość a ja.....
w 5tygodniu lekarz zdiagnozował ciążę obumarłą? Co za konował. Przecież na tym etapie najczęściej jeszcze zarodka nie ma

wlasnie bylo tylko cialko zółte a ja o niczym wtedy nie wiedzialam dowiedzialam sie dopier po powrocie do domu ze tak to wyglada ze nie powinno byc takiej diagnozy to moja pierwsza ciaza i bylam zielona dopiero teraz poczytalam soro na ten temat...

Gość a ja.....
współczuję Ci bardzo, dobrze, że sama się zainteresowałaś :(